Service management platform

Insezo helpt bedrijven van elk formaat efficiënter te werken door realtime inzicht en controle op alle serviceopdrachten. Alle klant-, product- en servicegegevens centraal in één platform.

Dit maakt Insezo uniek

Werk realtime samen met alle betrokken partijen in de serviceketen, transparant en overzichtelijk.

Houd grip

Overal waar je bent volledig inzicht en complete controle over alle openstaande en gesloten service meldingen. Neem direct een besluit of communiceer met alle betrokkenen in de opdracht.

Bespaar kosten

Werk efficiënter en verzamel waardevolle klant-, product- en servicedata waardoor kosten bespaard kunnen worden. Alle data is versleuteld conform de strengste normen en opgeslagen in zeer veilige datacenters.

Flexibel

Het platform groeit moeiteloos mee waar nodig. Daarnaast is het gebruiksvriendelijk en zijn er tal van handige functies die je helpen efficiënter te werken. Bekijk alle features op deze pagina.

Ontdek de features

 • Zoekfunctie

  Via de zoekbalk kun je eenvoudig en snel de opdracht waar alle klant-, product- en servicegegevens instaan terugvinden. Zoek op voor- en achternaam, postcode, straatnaam, producttype, enzovoort. De zoekfunctie laat je zowel openstaande als afgeronde opdrachten vinden.

 • Monteur web-app

  De monteur kan vanuit één overzicht alle geplande opdrachten afwerken.

 • Datavergaring, analyse en export-functie

  Meten is weten. Jouw organisatie genereert dagelijks een grote hoeveelheid data. Het managementdashboard geeft je betrouwbare en waardevolle inzichten die nodig zijn om efficiënt te opereren. Via het archief kunnen uitgebreide rapportages worden geëxporteerd.

 • Planning

  Maak onbeperkt monteur accounts aan en selecteer het werkgebied via de digitale postcodekaart. De monteur heeft zijn eigen inloggegevens en ziet alleen de serviceopdrachten welke aan hem zijn toegekend. Plan de meest efficiënte route, bekijk de agenda en houd real-time controle over de planning.

 • Voorraad & Materialen

  Bekijk de real-time voorraadstanden van het magazijn of van de servicemonteurs. Verzend materialen vanuit het magazijn naar de servicemonteur. De materialen worden na verbruik direct van de voorraad afgeboekt.

 • Gebruikersaccounts

  Maak onbeperkt gebruikersaccounts aan. Via het gebruikersaccount heb je grip op alle digitale serviceopdrachten. Maak serviceopdrachten aan, zet deze door naar een servicemonteur en plan de meest efficiënte routes via de digitale plankaart.

 • Storingscodes

  Gebruik (eigen) storingscodes zodat de monteur op locatie de juiste codes kan kiezen. De gestructureerde registratie maakt het mogelijk om bekende fouten sneller te vinden, en producten te verbeteren.

 • Historie

  Alle klant-, product – en servicegegevens van de afgeronde serviceopdrachten – die je niet langer hoeft te onderhouden – belanden veilig in het archief. Op deze manier kan je alles gemakkelijk terugvinden en hoef je niets meer te printen en te bewaren in meterslange archiefkasten.

 • Klantenreviews

  Benieuwd hoe de eindconsument het servicetraject van aanmelding tot afhandeling heeft ervaren? Met Insezo Klantenreviews verzamel je waardevolle feedback van klanten waar een bezoek heeft plaatsgevonden. De NPS wordt gemeten op het managementdashboard.

 • Real-time rapportages

  Filter data gegevens en exporteer deze gegevens in CSV- of Excel-formaat. Deze gegevens kan je vervolgens uploaden naar een externe applicatie, gebruiken om producten te verbeteren of gebruiken voor andere doeleinden.

 • Service webformulier (iframe)

  Met het service webformulier (iframe) heeft de eindconsument de mogelijkheid om zelf een serviceverzoek aan te melden via jullie eigen website. Het serviceverzoek komt automatisch in het Insezo account terecht voor verdere actie.

 • SMS- en e-mail notificaties

  De eindconsument wordt op de hoogte gehouden van de status van het serviceproces via vooraf gedefineerde SMS- en e-mailberichten. Daarnaast ontvangt de eindconsument ook automatisch een kopie van de reparatiebon.

 • Chat in de serviceopdracht

  Iedere serviceopdracht heeft een eigen communicatiesectie. Dit is een chat waarin iedere betrokken partij real-time over de serviceopdracht kan communiceren. Zo staat de buitendienst altijd in contact met het kantoor.

 • Veilige data

  Insezo neemt beveiliging uiterst serieus. Alle data is versleuteld conform de strengste normen en opgeslagen in zeer veilige datacenters. Insezo voldoet aan de AVG (GDPR).

Deze bedrijven gingen je al voor

Insezo helpt bedrijven van elke formaat efficienter te werken door realtime inzicht en controle op alle serviceopdrachten.

Klaar om efficiënter te werken?

Alle functionaliteiten die jij nodig heb om optimaal te werken zijn standaard al aanwezig.

Aan de slag
 • Onbeperkt gebruikeraccounts
 • Alle functionaliteiten
 • Voor groot en klein
 • 24/7 grip en controle
2,50
per opdracht
gemiddeld 2% van een service melding

Neem direct contact op

Het proces in 5 stappen

Insezo in een notendop

Aanmelding
Een service melding via telefoon of mail ontvangen? Maak in je eigen, gesloten omgeving direct een opdracht aan. Wil je dat de klant via jullie eigen website de service melding doorgeeft? Maak gebruik van onze iframe (service webformulier).
Besluitvorming
Controleer de melding en neem een besluit. Je kunt de opdracht annuleren, telefonisch oplossen of doorzetten naar een service partner of servicemonteur.
Planning
De uitvoerder ontvangt de opdracht in het eigen account en maakt een bezoekafspraak. Jij blijft real-time controle houden over de melding.
Op locatie
De monteur opent de melding digitaal op zijn mobiel of tablet en doorloopt een aantal stappen. Uitgevoerde werkzaamheden, foto’s, verbruikt materiaal, alles wordt door de monteur op geregistreerd.
Archief
Zodra de eindklant een handtekening zet op de mobiel of tablet van de monteur, wordt de melding afgerond. De opdracht belandt in het archief zodat de Klant-, product- en servicegegevens voor iedere betrokken partij zijn terug te vinden.
23
personen worden ieder uur succesvol geholpen via Insezo
57482
berichten verzonden om de klant op de hoogte te houden
51265
A4’tjes blijven er gemiddeld per maand bespaard
7
landen waar wij Insezo actief is