Wat is het verschil tussen een admin operator en operator gebruikersaccount?

Als ‘admin gebruiker’ heeft u toegang tot alle pagina’s en functies binnen het Insezo account. Een ‘admin gebruiker’ kan privileges geven aan een ‘operator gebruiker’.

De privileges van een bestaand operator gebruikersaccount wijzigen. Dit doet u als volgt:
1. Klik in het menu aan de linkerzijde ‘Teamleden en relaties’ > ‘Teamleden’.
2. Klik op de naam van de ‘operator gebruiker’.
3. Selecteer de pagina’s tot welke deze ‘operator gebruiker’ toegang heeft.
4. Klik op ‘Wijzigen’.

Een nieuw operator gebruikersaccount toevoegen en hier direct privileges aan geven. Dit doet u als volgt:
1. Klik in het menu aan de linkerzijde ‘Teamleden en relaties’ > ‘Teamleden’.
2. Klik op ‘Gebruikersaccount toevoegen’.
3. Vul alle velden naar behoren in en selecteer achter ‘Functie’ > ‘Operator’.
4. Selecteer de pagina’s tot waar deze nieuwe ‘operator gebruiker’ toegang krijgt.
5. Klik op ‘Aanmaken’.

Er wordt automatisch een e-mailbericht verzonden naar het ingevoerde e-mailadres waarmee de gebruiker het wachtwoord kan instellen.

Onderstaande pagina’s staan standaard geselecteerd. De toegang tot deze pagina’s kunt u voor een ‘operator gebruiker’ dus niet blokkeren. Mocht u dus alle pagina’s open laten, dan heeft de ‘operator gebruiker’ alsnog toegang tot de deze pagina’s:
• Dashboard
• Opdrachten
• Opdracht aanmaken
• Gebruikersinstellingen (van het eigen account)
• Help
• Uitloggen

Een ‘operator gebruiker’ kan geen gebruikersaccounts wijzigen of toevoegen. Dit kan alleen een ‘admin gebruiker’.

    Heeft u nog een vraag? Ga terug naar de helpdesk pagina en vind het antwoord.

This post is also available in: Duits