Teamleden bekijken, toevoegen, op non-actief zetten of wijzigen, hoe doe ik dit?

U kunt alle teamleden (gebruikersaccounts) op de volgende pagina vinden.

  1. Klik in het menu aan de linkerzijde op ‘Teamleden en relaties’.
  2. Klik op ‘Teamleden’.

U ziet nu een overzicht van alle gebruikersaccounts. Wanneer een gebruiksaccount op non-actief staat, dan is deze in dit overzicht “wazig”.

U kunt als volgt een gebruikersaccount toevoegen.

  1. Klik op de knop bovenin de pagina ‘Operator toevoegen’.
  2. Vul alle gegevens van het nieuwe teamlid in.
  3. Let op, achter ‘Functie’ kan je kiezen voor ‘Operator’ of ‘Admin’. Een ‘Admin’ account ziet alle gegevens waarbij een ‘Operator’ account gedeeltelijk
  4. Daaronder kunt u aangeven welke privileges de gebruiker krijgt.

Om een gebruikersaccount op non-actief te zetten volgt u de volgende stappen.

  1. Klik in het menu aan de linkerzijde op ‘Teamleden en relaties’.
  2. Klik op ‘Teamleden’.
  3. Klik op de naam van het teamlid.
  4. Klik op het vinkje achter ‘Actief’ zodat deze uit staat.
  5. Klik op ‘Wijzigen’.

Wanneer een gebruiksaccount op non-actief staat, dan is deze in het teamleden overzicht “wazig”. Om het gebruikersaccount weer op actief te zetten, volgt u dezelfde handeling maar dan zorgt u dat het hokje achter ‘Actief’ aan staat.

Om een gebruikersaccount te wijzigen volgt u de volgende stappen.

  1. Klik in het menu aan de linkerzijde op ‘Teamleden en relaties’.
  2. Klik op ‘Teamleden’.
  3. Klik op de naam van het teamlid.
  4. Wijzig de gegevens.
  5. Klik op wijzigen.

Succes!

    Heeft u nog een vraag? Ga terug naar de helpdesk pagina en vind het antwoord.

This post is also available in: Duits