Testimonials

Marcel van Stuivenberg

Jullie serviceplatform maakt het voor ons mogelijk om onze serviceverlening verder te optimaliseren! Door jullie ondersteuning op het gebied van routeplanning, reviews, analyses en koppelingen met ons ERP slagen we er steeds beter in onze dienstverlening op de vraag van de consument af te stemmen.

Rob Manders

Insezo is een fijn en laagdrempelig service systeem. Het aanmaken en volgen van een melding is erg eenvoudig en overzichtelijk. Dit bespaart tijd en werkt efficient waardoor snel en accuraat de consument geholpen kan worden. Ook de administratie die daarbij komt kijken verloopt zonder problemen. Wat mij persoonlijk het meest aanspreekt zijn de duidelijke dashboards. Hier kun je in één oogopslag zien wat de status is van de belangrijkste service processen. Insezo is hierdoor een belangrijke schakel in ons service proces en tevens een solide factor in de fijne samenwerking met onze service partner.

Alex Reparatietechniek

Wij zijn een bedrijf welke serviceopdrachten uitvoert door de gehele Benelux en Duitsland. Door een plotselinge groei van het aantal opdrachten was onze manier van serviceopdrachten afhandelen achterhaald en raakten we het overzicht kwijt. Met het in zee gaan met Insezo hebben we weer helderheid in de lopende opdrachten. Ook het team van Insezo reageert adequaat als er ondersteuning nodig is. Het is voor ons een geweldige uitkomst.

Testimonial inzenden

Laat andere weten wat Insezo voor u of uw bedrijf heeft gedaan. Vult het formulier hier onder in om een review in te zenden.


    Geïnteresseerd in Insezo?

    Probeer nu gratis en vrijblijvend 14 dagen Insezo

    Menu