Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Voordelen van een geordend archief

Snelle toegang to oude werkbonnen

Het hebben van geordende gearchiveerde werkbonnen maakt het gemakkelijk om snel toegang te krijgen tot je oude werkbonnen. Dit is niet alleen handig voor het oplossen van klachten, maar ook voor het analyseren van trends, het verbeteren van operationele processen en het nemen van strategische beslissingen. Snelle toegang tot eerdere werkbonnen kan waardevol zijn bij het plannen van toekomstige projecten en het inschatten van benodigde middelen. Hierbij kan de communicatie in de gearchiveerde werkbon van grote waarde zijn.

Betere en makkelijkere facturatie en boekhouding

Goed georganiseerde werkbonnen maken het facturatieproces makkelijker en dragen bij aan meer nauwkeurige boekhouding. Het stelt jouw financiële team in staat om snel en gemakkelijk de nodige informatie te vinden, waardoor facturen sneller kunnen worden gemaakt en verzonden. Dit vermindert het risico op fouten en vertragingen in de betaling, wat essentieel is voor een gezonde cashflow in je bedrijf.

Optimalisatie van je operationele efficiëntie

Het ordenen van gearchiveerde werkbonnen is een stap in de juiste richting voor het optimaliseren van operationele efficiëntie. Door gestructureerde archieven kunnen buitendienstmanagers snel inzicht krijgen in prestatiegegevens, producten verbeteren en beter inspelen op de toekomstige behoeften van de klant.

Gericht zoeken en filteren met geavanceerde zoekopties

Met de uitgebreide zoekoptie binnen de software van Insezo vind je binnen een mum van tijd een gearchiveerde werkbon terug. Op het moment dat de werkbon is afgerond, beland deze direct in het archief. Vind werkbonnen eenvoudig terug in het archief door te zoeken op onder andere naam, ordernummer of adres. 

• Filter je archief op monteur, zodat je per monteur gearchiveerde werkbonnen kunt terugvinden
• Zet de kolommen in de gewenste volgorde zodat je de informatie ziet die jij nodig hebt
• Filter op datum om te zien welke werkbonnen er die specifieke dag zijn gearchiveerd

3000+

actieve gebruikers

10000+

opdrachten opslaan in het archief

50+

Verschillende filters

Deze bedrijven en organisaties maken al dagelijks gebruik van het archief van Insezo

Honderden bedrijven archiveren efficiënter en beter dankzij Insezo. Wil jij ook het verschil maken met Insezo? Maak dan direct een gratis account aan en maak kennis met het complete en gebruiksvriendelijke serviceplatform voor ieder bedrijf met een buitendienst!

Storingservice.nl
Inventum
United Retail
ees Holland
Novy
itho daalderop
Dekker
Gemeente Den Haag
Franke
Caressi
Mixtus
GXO
VIP Installatie
Smeg

Opdrachthistorie bekijken per adres, producttype en serienummer

Filter je gearchiveerde werkbonnen op adres, producttype of serienummer. Zo krijg jij een goed inzicht op wat er voorheen allemaal kapot is gegaan bij een klant, in welke frequentie bepaalde producttypes kapot gaan, of welke serienummers het meeste voorkomen. Zo krijg jij een dieper inzicht van zowel je producten, als je klanten.

• Zie wanneer een werkbon is aangemaakt, en wanneer deze is afgehandeld
• Zie in de communicatie van de werkbon hoe de opdracht verlopen is

Start gratis

Wil jij ook efficiënter werken met Insezo?

Neem dan vrijblijvend contact op met Renzo en hij vertelt je graag meer over de mogelijkheden.

image

Veelgestelde vragen.

Hoeveel werkbonnen kunnen er worden opgeslagen in het archief?

Je kunt in Insezo Onbeperkt werkbonnen opslaan in het archief. Je werkbonnen zullen allemaal automatisch na het afronden in je archief belanden, waar je ze vervolgens eenvoudig terug kunt vinden.

Hoeveel jaar blijven mijn werkbonnen opgeslagen in het archief?

Zolang je actief bent bij Insezo, zullen je werkbonnen in het archief opgeslagen blijven. Hier zit geen limit aan, ongeacht of je 1 of 20 jaar actief bent bij Insezo.

Hoeveel filters zijn er in Insezo waarop ik kan zoeken?

In Insezo heb je meer dan 50 verschillende filters waarmee gericht kunt zoeken naar de werkbon waarnaar je opzoek bent. Zo kun je eenvoudig en snel de werkbon terugvinden die jij zoekt.