Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Geen meterslange archiefkasten meer, één digitaal archief

Alle werkbonnen die door de servicemonteur zijn afgehandeld komen direct in het archief terecht. Hier vind je de werkbonnen terug inclusief alle gegevens - klant-, product- en servicegegevens - zoals foto's, verrichte werkzaamheden en verbruikt materiaal. Zodra de digitale werkbon is afgehandeld wordt er ook direct een werkbon in PDF gegenereerd, hierop staat alle informatie inclusief een handtekening van de eindklant.

Razendsnel zoeken

Via de zoekbalk bovenaan iedere pagina kun je razendsnel openstaande en afgehandelde werkbonnen terugzoeken. Dit kan op postcode, voor- en achternaam, opdrachtnummer, enzovoort. 

Benieuwd naar wat onze software nog meer te bieden heeft? Lees hieronder hoe je de software van Insezo ook kunt gebruiken als:

Uitgebreide rapportages maken

Filter het archief op periode en maak volledig automatisch gepersonaliseerde rapportages. Creëer overzichten, meet trends en ontdek knelpunten. 

clients/testimonials/inventum-logo.png

Jullie serviceplatform maakt het voor ons mogelijk om onze serviceverlening verder te optimaliseren! Door jullie ondersteuning op het gebied van routeplanning, reviews, analyses en koppelingen met ons ERP slagen we er steeds beter in onze dienstverlening op de vraag van de consument af te stemmen.

Marcel

Manager ICT, Service & Logistiek

clients/testimonials/ees.png

Bij EES Holland werken we met Insezo en zijn zeer tevreden over de werking van het programma en de snelheid waarmee onze wensen technisch zijn ingevuld in het programma. We kunnen zowel de voorraad van reserveonderdelen bijhouden alsook eenvoudig onze monteurs inplannen en afspraken met de bewoners maken die daarvan ook weer vanuit Insezo automatisch een bevestiging krijgen pers SMS en email.

Fred

Operationeel Directeur

clients/testimonials/den-haag.png

Opdracht geven aan meerdere aannemers vergt veel administratie en geregel. De toppers van Insezo hadden de oplossing! Eén programma voor alle aannemers gescheiden van elkaar, maar wel zichtbaar voor ons. Dat scheelt tijd en geld en een betere controle en naslag op de werken.

John

Afdeling Riolering

clients/testimonials/franke.png

Insezo is een fijn en laagdrempelig service systeem. Het aanmaken en volgen van een melding is erg eenvoudig en overzichtelijk. Dit bespaart tijd en werkt efficient waardoor snel en accuraat de consument geholpen kan worden. Ook de administratie die daarbij komt kijken verloopt zonder problemen.

Rob

Manager Sales Office

clients/testimonials/art.png

Wij zijn een bedrijf welke serviceopdrachten uitvoert door de gehele Benelux en Duitsland. Door een plotselinge groei van het aantal opdrachten was onze manier van serviceopdrachten afhandelen achterhaald en raakten we het overzicht kwijt. Met het in zee gaan met Insezo hebben we weer helderheid in de lopende opdrachten. Ook het team van Insezo reageert adequaat als er ondersteuning nodig is.

Alex Reparatechniek

Eigenaar

clients/testimonials/mixtus.png

Als Mixtus zijn wij zeer tevreden over het gebruik van Insezo. Het werkt snel, duidelijk en efficiënt zonder redundantie. Het brengt rust in de verwerkingsprocedures en geeft ons meer tijd en ruimte om ons op onze core business te richten. 

Mo

Eigenaar

Wil jij ook efficiënter werken met Insezo?

Neem dan vrijblijvend contact op met Renzo en hij vertelt je graag meer over de mogelijkheden.

image