Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Deze bedrijven en organisaties maken al dagelijks gebruik van de digitale werkbon van Insezo

Honderden bedrijven maken gebruik van de digitale werkbon van Insezo. Wil jij ook het verschil maken met Insezo? Maak dan direct een gratis account aan en maak kennis met de complete en gebruiksvriendelijke werkbonnen app voor ieder bedrijf met een buitendienst!

Storingservice.nl
Inventum
United Retail
ees Holland
Novy
itho daalderop
Dekker
Gemeente Den Haag
Franke
Caressi
Mixtus
GXO
VIP Installatie
Smeg

Voor wie is de werkbon app?

We hebben de digitale werkbon in het leven geroepen voor opdrachtgevers, maar ook voor uitvoerders, leveranciers én producenten. Waarom? Omdat al deze doelgroepen onderling baat hebben bij een goede samenwerking en duidelijke communicatie. Iedere monteur wordt gekoppeld aan een eigen omgeving en kan aan de slag met de digitale werkbon. Bovendien ontvangt de klant na afhandeling per mail de digitale werkbon, inclusief handtekening.

Deze bedrijven maken al gebruik van de digitale werkbon van Insezo:

 • aircobedrijven
 • installatiebedrijven
 • witgoedfabrikanten
 • gemeenten
 • servicebedrijven
 • woningcorporaties
 • zonnepanelen aanbieders
 • elektrische fietsen
 • keukenzaken
 • elektrische haarden en kachels
 • projectbeheer
 • portocabins
 • bouwbedrijven

Hoe werkt de digitale werkbon van Insezo?

Kies je voor de service software (inclusief digitale werkbon) van Insezo? Dan helpen we je natuurlijk met het inrichten, opstarten en begrijpen ervan. Toch nemen we je alvast kort mee in hoe het proces van een digitale werkbon ongeveer gaat.

Stap 1

Als gebruiker log je in in jouw veilige omgeving van Insezo. Dit kan vanaf een laptop, tablet, telefoon, etc. Je komt dan terecht in de overkoepelende werkbon app waar alles te vinden is. Als gebruiker heb je alle onderdelen van de software in eigen beheer. Dat inloggen kan op twee manieren: als binnendienst of als buitendienst. De binnendienst zorgt vaak dat de werkbon voor een afspraak correct klaarstaan. De buitendienst vult deze werkbon tijdens het bezoek vervolgens in.

Stap 2

Hierna kun je eenvoudig een digitale werkbon aanmaken (lees meer over het aanmaken van een digitale werkbon) waarin alle benodigde informatie terug is te vinden. Denk onder andere aan NAW-gegevens, artikelgroep, artikel, documentatie, benodigde onderdelen en een klachtomschrijving. Bekijk een voorbeeld van een digitale werkbon.

Stap 3

Vervolgens moet de digitale werkbon beoordeeld en doorgezet worden naar een van jouw monteurs. Insezo helpt bij deze besluitvorming door aan te geven welke monteurs werkzaam zijn in het gebied van de desbetreffende werkbon, dit kun je definiëren via onze digitale postcodekaart.

Stap 4

De binnendienst werkt vanuit een besloten kantooromgeving realtime samen met de buitendienst. Zodra de monteur de digitale werkbon in zijn gebruikersaccount heeft ontvangen, kan een afspraak worden gepland met de eindklant. Maak gebruik van verschillende planning modules om eenvoudig efficiënte routes te maken en je digitale werkbon in te plannen.

Stap 5

De monteur heeft zijn dagplanning inzichtelijk via zijn mobiel. Vanuit dit overzicht kan hij de digitale werkbon inzien, de navigatie starten, een sms sturen dat hij onderweg is en de werkzaamheden op locatie registreren.

Stap 6

Na het registreren van de werkzaamheden zet de eindklant digitaal zijn handtekening en wordt de digitale werkbon inclusief alle informatie - foto's, verrichtte werkzaamheden, verbruikt materiaal, enz. - gearchiveerd.

Als laatst kun je ook jouw CRM-, ERP- of boekhoudpakket koppelen aan Insezo. Benieuwd naar meer informatie over hoe precies te werken met een digitale werkbon? Lees dan deze blog voor meer informatie.

Probeer nu 14 dagen gratis   Onze specialisten adviseren jou graag

De voordelen van de werkbon app of digitale werkbon van Insezo

Efficiëntie

De werkbon app zorgt ervoor dat het proces van het invullen, indienen en verwerken van de werkbon een stuk sneller doorlopen kan worden. Lees hier meer over hoe een digitale werkbon bijdraagt aan het verbeteren van de efficiëntie binnen je bedrijf. 

Minder verlies van gegevens

Waar de papieren werkbon nog verloren kan gaan, beschadigd kan raken of vergeten kan worden, wordt de  digitale werkbon centraal opgeslagen en is deze gemakkelijk toegankelijk, waardoor het risico op gegevensverlies verminderd en je altijd toegang hebt tot je gearchiveerde digitale werkbon.

Betere klantenserivce

Door real-time updates en snellere verwerking, worden klanten nauwkeuriger en sneller geïnformeerd over de voortgang van hun projecten of serviceverzoeken. Zo kun jij met behulp van de digitale werkbon je klantenservice verbeteren.

En zo zijn er nog meer belangrijke voordelen van de digitale werkbon. Denk aan minder administratieve lasten en minder benodigde fysieke opslagruimte. Lees deze blog om meer te lezen of waarom je zou moeten investeren in een werkbon app. Toch liever werken met een werkbon sjabloon? Vraag dan hier je gratis werkbon sjabloon aan.

Een aantal handige functionaliteiten

 • Maak onbeperkt gebruikersaccounts aan voor jouw binnen- en buitendienst en werk realtime samen
 • Bepaal eenvoudig welke werkzaamheden jouw buitendienstmedewerkers op locatie registreren en bouw zelf checklists
 • Maak efficiënte routes via onze planning modules
 • De eindklant wordt op bepaalde momenten automatisch op de hoogte gehouden via sms- en e-mailberichten die jij zelf kunt instellen
 • Maak uitgebreide data rapportages, ontdek knelpunten en verbeter bijvoorbeeld artikelen of processen
 • Laat de eindklant de werkbon digitaal ondertekenen
 • Verzamel klantenreviews en krijg inzicht in hoe jouw eindklanten het serviceproces hebben ervaren
 • De monteur werkt zijn dagplanning eenvoudig af via zijn mobiel
 • Communiceer per digitale werkbon met iedere intern betrokken partij
 • Maak besloten omgevingen aan voor jouw servicepartners, relaties of dealers en werk realtime samen in de digitale werkbon

Probeer nu 14 dagen gratis Plan vrijblijvende demo

werkbon app

Wat klanten over ons zeggen

Van groot tot klein helpt Insezo bedrijven met het werkbonnenproces.
Insezo wordt onder andere ingezet door fabrikanten, retailers, ZZP-monteurs, gemeenten, bouworganisaties en reparatie-, installatie- en servicebedrijven.

clients/testimonials/laaddirect-logo.png

Sinds de overstap naar Insezo ervaren wij een snellere planning, betere communicatie naar de klanten toe, waardoor wij ook minder vragen terug kijken van onze klanten. De samenwerking met Insezo is zeer prettig, gezien ze een luisterend oor hebben naar de feedback die wij geven, maar ook daadwerkelijk de feedback toepassen! Resume, zeer tevreden met het systeem en de communicatie.

Noël

EV-expert

clients/testimonials/inventum-logo.png

Jullie serviceplatform maakt het voor ons mogelijk om onze serviceverlening verder te optimaliseren! Door jullie ondersteuning op het gebied van routeplanning, reviews, analyses en koppelingen met ons ERP slagen we er steeds beter in onze dienstverlening op de vraag van de consument af te stemmen.

Marcel

Manager ICT, Service & Logistiek

clients/testimonials/ees.png

Bij EES Holland werken we met Insezo en zijn zeer tevreden over de werking van het programma en de snelheid waarmee onze wensen technisch zijn ingevuld in het programma. We kunnen zowel de voorraad van reserveonderdelen bijhouden alsook eenvoudig onze monteurs inplannen en afspraken met de bewoners maken die daarvan ook weer vanuit Insezo automatisch een bevestiging krijgen pers SMS en email.

Fred

Operationeel Directeur

clients/testimonials/den-haag.png

Opdracht geven aan meerdere aannemers vergt veel administratie en geregel. De toppers van Insezo hadden de oplossing! Eén programma voor alle aannemers gescheiden van elkaar, maar wel zichtbaar voor ons. Dat scheelt tijd en geld en een betere controle en naslag op de werken.

John

Afdeling Riolering

clients/testimonials/franke.png

Insezo is een fijn en laagdrempelig service systeem. Het aanmaken en volgen van een melding is erg eenvoudig en overzichtelijk. Dit bespaart tijd en werkt efficient waardoor snel en accuraat de consument geholpen kan worden. Ook de administratie die daarbij komt kijken verloopt zonder problemen.

Rob

Manager Sales Office

clients/testimonials/service-first.png

Wij maken gebruik van Insezo voor het registeren en plannen van al onze service activiteiten. Door Insezo hebben we snel en duidelijk inzicht in openstaande en gereden activiteiten. Middels een modulaire wizard is alles naar eigen smaak in te richten en kunnen we de juiste informatie verkrijgen en delen. En door ook onze partners met Insezo te laten werken, hebben we minder administratie!

Victor

Service Manager

clients/testimonials/art.png

Wij zijn een bedrijf welke serviceopdrachten uitvoert door de gehele Benelux en Duitsland. Door een plotselinge groei van het aantal opdrachten was onze manier van serviceopdrachten afhandelen achterhaald en raakten we het overzicht kwijt. Met het in zee gaan met Insezo hebben we weer helderheid in de lopende opdrachten. Ook het team van Insezo reageert adequaat als er ondersteuning nodig is.

Alex Reparatechniek

Eigenaar

clients/testimonials/mixtus.png

Als Mixtus zijn wij zeer tevreden over het gebruik van Insezo. Het werkt snel, duidelijk en efficiënt zonder redundantie. Het brengt rust in de verwerkingsprocedures en geeft ons meer tijd en ruimte om ons op onze core business te richten. 

Mo

Eigenaar

werkbon app

Integratiemogelijkheden

De werkbon app van Insezo is ook te integreren met boekhoudsystemen en andere software. Zo heb je nóg meer inzicht in data, waardoor je de werkflow binnen je servicebedrijf verder verbetert.

Bekijk welke koppelingen er allemaal mogelijk zijn.

Probeer nu 14 dagen gratis  Plan vrijblijvende demo

Hoe wij jou professioneel begeleiden bij de implementatie

Een digitale werkbon moet voor jou werken, niet andersom. Daarom helpen wij jou bij de implementatie van jouw besloten omgeving, zodat jij zo snel mogelijk aan de slag kunt met de werkbon app van Insezo. Denk hierbij aan het aanmaken van gebruikersaccounts voor de binnen- en buitendienst, SMS- en e-mailberichten inrichten zodat de eindklant op de hoogte wordt gesteld, het personaliseren van het stappenplan, enzovoort. Doorgaans kun je binnen enkele werkdagen van start met de werkbon app van Insezo. Heb je na de integratie nog onduidelijkheden omtrent de werkbon app? Geen zorgen! Vanuit je Insezo workspace kun kun je onder ''help'' voor vrijwel alle features makkelijk te volgen uitlegvideo's vinden.

Met Insezo kun je de volledige service van je bedrijf verbeteren, makkelijker maken en automatiseren. Naast de werkbon app zorgt onze service software voor een algehele uitstekende service. En dat allemaal vanuit één systeem.

werkbon app

Wil jij ook efficiënter werken met Insezo?

Neem dan vrijblijvend contact op met Renzo en hij vertelt je graag meer over de mogelijkheden.

image

Veelgestelde vragen.

Wat is een digitale werkbon?

Een digitale werkbon is een formulier dat voor elke klus door een buitendienstmedewerkers wordt ingevuld. Op de digitale werkbon staat onder andere: 

 • De gegevens van de klant;
 • De gegevens van de buitendienst;
 • De verrichtte verzaamheden;
 • De datum van de werkzaamheden;
 • De gebruikte materialen;
 • De duur van de klus;
 • De digitale handtekening van de eindklant;
 • Eventueel aanvullende informatie.

Welke gegevens er op jouw digitale werkbon moeten staan, bepaal jij helemaal zelf. 

Waarom kiezen voor een werkbon app?

Met een digitale werkbon is de papieren werkbon en alle frustraties die daarbij komen kijken verleden tijd. Je hebt alles overzichtelijk en gebruiksvriendelijk in één systeem staan waar je 24/7 toegang tot hebt met de werkbon app van Insezo.

Werkt de werkbon app ook offline?

Ja, de werkbon app werkt ook voor monteurs offline. Zo heeft de monteur ten alle tijden toegang tot zijn agenda, en de digitale werkbon.

Welke apparaten ondersteunen een digitale werkbon?

Insezo is een web-based werkbon app, je hoeft dus geen aparte app te downloaden om de werkbon app van Insezo te gebruiken. Je kunt inloggen op ieder device (computer, laptop, tablet, mobiel) via je internetbrowser (Chrome, Firefox, enz.). Zo heb je altijd toegang tot alle realtime data in je werkbon app.

Is het mogelijk om foto's iof andere bijlagen toe te voegen aan een digitale werkbon?

Ja, je kunt foto’s, links en andere documenten toevoegen aan een digitale werkbon.

Is er een limiet aan het aantal digitale werkbonnen dat ik per maand kan aanmaken?

Nee, dit is onbeperkt. Je kunt ook onbeperkt gebruikersaccounts aanmaken in de werkbon app van Insezo.

Kan ik de werkbon app van Insezo integreren met andere software systemen die ik al gebruik?

De werkbon app van Insezo heeft inmiddels al tal van koppelingen met externe programma’s, onder andere Salesforce, Exact Online, e-Boekhouden, Jortt, Moneybird, Twinfield, enzovoort. Dit zijn voornamelijk CRM- en boekhoudprogramma’s. Ook hebben we “custom” API-koppelingen, zowel aan de voor- als achterkant van ons platform (er komt data binnen en er gaat data uit). Wij hebben ook een uitgebreide API-documentatie, zodat developers koppelingen met ons kunnen bouwen, zie: docs.insezo.com. Ook kun je je software systemen koppelen met de werkbon app van Insezo doormiddel van een webhook.