Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

De onhandigheid van de papieren werkbon

Je kent het wel: de papieren werkbon is onleesbaar, kwijtgeraakt of onvolledig ingevuld. Balen, want dit zorgt voor problemen en je realtime data is niet op orde. Je hebt geen inzicht in werkzaamheden, weet niet welk en hoeveel materiaal er bij een klus is gebruikt met als gevolg dat je klussen moet uitstellen omdat er blijkbaar meer materiaal is gebruikt dan je dacht. En zo zijn er tig andere situaties waarbij een onduidelijke of kwijtgeraakte werkbon roet in het eten gooit.

Data is ontzettend belangrijk, want op basis daarvan maak jij misschien wel cruciale beslissingen voor je bedrijf. En laat die belangrijke data nu net verloren gaan door een paar vermiste werkbonnen. Het kost veel tijd om gemiste data weer kloppend te maken, tijd die je veel beter kunt gebruiken. Is die papieren werkbon nog wel nuttig?

Je werkt nog steeds met papier omdat je geen werkbonnen app hebt

Ben jij die papieren werkbon liever kwijt dan rijk en denk je eraan om een digitale werkbonnen app te implementeren bij je bedrijf? Dat snappen we bij Insezo. Die fragiele werkbonnen leveren je een hoop stress, als deze bijvoorbeeld wéér is verwelkt door de regen of ineens verdwenen is. Deze stress was niet nodig geweest als je al gebruik maakte van een werkbon app. Niet alleen stress en de verloren data van dit papiertje is een reden om voor een werkbonnen app te kiezen. Wat dacht je van de eindklant die ongevraagd verwikkeld raakt in een situatie waarbij handtekeningen voor afgevinkte werkzaamheden missen? Dat wil je deze eindklant natuurlijk besparen.

Makkelijk inzicht in storingsmeldingen met een werkbonnen app

Wil jij voorkomen dat je eindklant de dupe wordt van rommelige werkbonnen van papier én zelf meer inzicht in data? Dan hebben wij de oplossing voor je. Met de werkbonnen app van Insezo creëer jij een digitale omgeving waarin werkbonnen volledig op maat in te richten zijn: jouw persoonlijke digitale werkbon. Die handtekening van de monteur als hij een klus geklaard heeft? Die zet hij gewoon eenvoudig in de werkbonnen app van Insezo. Dit kan via een mobiel, maar ook via een tablet.

Nooit meer onduidelijkheden over de hoeveelheid materiaal die bij een klus is gebruikt, hoelang de monteur van de buitendienst erover heeft gedaan en een missende handtekening: dat is pas een fijne workflow tussen binnen- en buitendienst. En het mooie van alles: alle data komt gelijk terecht in het digitaal archief van Insezo. Daar kun je op bouwen.

Dit kun je allemaal met Insezo’s werkbonnen app

De werkbon app van Insezo heeft talloze mogelijkheden die de communicatie tussen binnen- en buitendienst verbetert. Dit zijn er een aantal:

 • Verschillende gebruikersaccounts aanmaken voor binnen- en buitendienst.
 • Sms- en e-mails automatisch op bepaalde momenten in proces naar eindklanten sturen.
 • Digitale handtekeningen invoeren.
 • Agenda’s inzien.
 • Relaties koppelen.
 • Iframe op de website zetten.
 • Toegang tot API.
 • Altijd support via het ticketsysteem.
 • Iedere opdracht heeft chatsectie.

En zo zijn er nog veel meer opties. Jij vraagt, wij passen het toe en personaliseren je werkbonnen app. Benieuwd of de werkbon app van Insezo ook bij jouw servicebedrijf past? check hier alle opties en prijzen.

Wil je een complete oplossing waarbij je data vanuit de werkbonnen app direct kunt koppelen met je boekhoudsysteem of andere software? Ook dat is mogelijk met onze integraties.

Probeer 14 dagen gratis

Handig voor opdrachtgever, uitvoerder & leverancier

De digitale werkbonnen app van Insezo regelt servicediensten waardoor je eindklanten tevreden blijven. Een bijkomend voordeel: ook opdrachtgevers, uitvoerders en leveranciers in de binnen- of buitendienst zullen de toepassing van Insezo’s software als een verademing ervaren. De reden? Welke partij de werkbonnen app ook gebruikt: ze hebben minder kans op het maken van fouten of het kwijtraken van data. Die data waar jij op kunt bouwen en op basis daarvan beslissingen kunt maken. Ook kun je overzichtelijke rapportages maken, razendsnel in het systeem van Insezo zoeken én hoef je niet meer vijf uur lang in een Excelmap te zoeken.

Van witgoedfabrikant tot aircobedrijf: de app werkt voor jou

Jij wil ook een fijne workflow die een positief effect heeft op de diensten die je servicebedrijf levert, toch? Insezo’s digitale werkbonnen app draagt bij aan een efficiënte werkwijze voor ieder servicebedrijf. Witgoedfabrikant of aircobedrijf: de efficiënte werkwijze die ontstaat na de implementatie van de werkbon app garanderen we bij ieder bedrijf dat servicediensten levert. Deze bedrijven maken al gebruik van Insezo’s werkbonnen app:

 • aircobedrijven
 • installatiebedrijven
 • witgoedfabrikanten
 • gemeenten
 • servicebedrijven
 • woningcorporaties
 • zonnepanelen aanbieders
 • aanbieders van elektrische fietsen
 • keukenzaken
 • aanbieders van haarden en kachels
 • projectbeheer
 • aanbieders van portocabins
 • bouwbedrijven

Probeer Insezo’s software uit, mét professionele begeleiding

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze software die je die fijne workflow geeft waar je al jaren naar verlangt? Dan is het tijd om over te gaan naar de digitale versie van werkbonnen in onze werkbonnen app. Goed nieuws: je kunt de app van Insezo gratis 14 dagen uitproberen om te kijken of het aan je verwachtingen voldoet.

Een werkbon moet voor jou werken, niet andersom. Daarom personaliseren we de werkbon voor je. Wil jij graag storingscodes in de bon kunnen zetten? Dan regelen we dat. De implementatie van de app hoef je niet helemaal zelf te doen, want wij begeleiden je. Van begin tot eind.

Met Insezo kun je de volledige service van je bedrijf verbeteren. Naast de werkbonnen app zorgt onze planning software, service software en meer voor uitstekende service. En dat allemaal vanuit één systeem.

Word jij ook partner van Insezo?

Ervaar jij binnen de proefperiode ook de efficiëntie van de software en wil je nooit meer terug naar die papieren werkbonnen? Neem dan contact met ons op om partner te worden. Met het gebruik van de werkbonnen app heb je geen gedoe meer met verloren data van papieren bonnen, maar kun je eenvoudig alle bonnen in de app invoeren, wijzigen en bekijken. Fijn voor zowel de binnen- als buitendienst, maar het allerbelangrijkst: fijn voor je eindklant.

Insezo is een onlineservice managementplatform. Met onze innovatieve software maken we communicatie voor de binnendienst, buitendienst, leveranciers en producenten makkelijk. Geen onduidelijke werkbonnen meer, maar een uitstekende servicedienst voor je eindklanten dankzij een duidelijke werkbonnen app. Dat is waar Insezo voor zorgt.

Probeer 14 dagen gratis

Veelgestelde vragen.

Checklists bouwen

Op locatie legt de buitendienstmedewerker de werkzaamheden vast via een checklist op zijn mobiel of tablet. Je kunt verschillende checklists aanmaken, inrichten en optimaliseren. Dit doe je via 'Beheer' > 'Wizard builder'. Advies nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Rapportage maken

Jouw organisatie genereert dagelijks ontzettend veel klant-, product- en servicegegevens. Maak een gebruikersvriendelijk rapport dat is ontdaan van onnodige zaken, dit doe je via 'Archief en rapportage'. Maak een datum selectie en klik op 'Maak rapportage'. Vervolgens selecteer je alle data welke je wilt exporteren en klik je op 'Maak rapportage'. Maak je vaak eenzelfde rapportage? Maak dan een filter aan.

Hoe kan ik zoeken?

Via de zoekbalk, altijd bovenaan de pagina, kun je razendsnel navigeren naar opdrachten. Je kunt onder andere zoeken op naam, opdrachtnummer, postcode, plaats of referentienummer. Staat er een folder-icoon achter het ondernemer? Dan is de opdracht reeds afgehandeld en gearchiveerd. Je kunt geavanceerd zoeken door rechtsboven op het vergrootglas icoon te klikken 

Een label aanmaken

Creëer labels en toon deze bij opdrachten die moeten opvallen. Het label is zichtbaar voor iedere betrokken partij. Je kunt de labels beheren via het menu aan de linkerzijde 'Beheer' > 'Labels'. Vervolgens kun je, als je in een opdracht zit, een label aan de opdracht hangen via het menu aan de linkerzijde.

Kolommen aanpassen

Op een tal pagina's vind je een tabel met verschillende kolommen, deze kolommen kun je zelf inrichten. Dit doe je door, op de pagina, op de knop 'Kolommen aanpassen' te klikken. 

Afgehandelde opdrachten

Via het menu aan de linkerzijde 'Archief en rapportage' vind je alle afgehandelde opdrachten terug. In de opdracht vind je alle gegevens terug die op locatie zijn vastgelegd (verrichte werkzaamheden, foto's, verbruikt materiaal, enz.). Daarnaast vind je in de 'Communicatie' sectie alle correspondentie terug. Ook alle klant-, product- en servicegegevens blijven bestaan.

Bericht templates aanmaken

Door te werken met bericht templates kunnen medewerkers eenvoudig en snel templates opvragen via de communicatiemodule om deze vervolgens te versturen via een intern bericht, e-mail of SMS. De templates beheer je via 'Instellingen en financieel' > 'Communicatie'.

Gebruikersaccount aanmaken

Je kunt onbeperkt gebruikersaccounts aanmaken voor de binnendienst en voor je monteurs. Dit doe je via 'Gebruikersaccounts' in het menu aan de linkerzijde. Aan gebruikersaccounts voor de binnendienst kun je zelf een rol hangen, een admin of operator. Een admin heeft alle rechten, een operator kun je zelf rechten geven. Monteurs krijgen een eigen besloten gebruikersaccount en zien alleen de opdrachten die je hebt doorgezet naar de desbetreffende monteur.

Hoe maak ik een opdracht aan?

Het proces begint bij het aanmaken van een opdracht (alias; werkbon, melding, bon, ticket, order), dit doe je via het menu aan de linkerzijde 'Opdracht aanmaken'. Vul het formulier in en klik op 'Aanmaken', vervolgens wordt de opdracht aangemaakt en kun je aan de slag. 

Correspondeer met iedere betrokken partij

Iedere opdracht heeft een eigen communicatie-sectie. Zo kun je opmerkingen plaatsen en jouw collega's, de monteur, opdrachtgever, servicepartner of de eindklant een bericht sturen. Je kunt ook bijlage toevoegen. De correspondentie blijft altijd bestaan!

Ontvangt mijn klant statusupdates? (SMS en mail)

Op bepaalde momenten in het proces wordt er automatisch een SMS- en/of e-mailbericht verzonden. Dit kun je zelf instellen via 'Instellingen en financieel' > 'Communicatie'. Zodra je het bericht leeg laat, wordt er niets verzonden. In de opdracht kun je onder de sectie 'Communicatie' terugvinden wanneer welk SMS- en/of e-mailbericht verzonden is. 

Wil jij ook efficiënter werken met Insezo?

Neem dan vrijblijvend contact op met Renzo en hij vertelt je graag meer over de mogelijkheden.

image