Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
digitale werkbon

Functionaliteiten 

Met onze service software helpt Insezo bedrijven van groot tot klein met hun field service management activiteiten. Insezo wordt onder andere ingezet door witgoedfabrikanten, gemeenten, woningcorporaties, koeltechnische bedrijven en reparatie- en servicebedrijven. Via Insezo beheer je jouw digitale werkbonnen van aanmelding tot afhandeling. De binnen- en buitendienst zijn nauw verbonden en je kunt jouw opdrachtgevers of servicepartners toegang geven in de werkbon app zodat zij inzicht hebben tot de digitale werkbonnen. Wil je dit combineren met een digitaal planbord? Ook dat kan. Wil je weten hoe je onze functionaliteiten kunt inzetten bij jouw bedrijf? Bekijk dan onze gebruiksmogelijkheden.

Archief

Alle klant-, product – en servicegegevens van de afgeronde werkbonnen – die je niet langer hoeft te onderhouden – belanden veilig in het archief. Op deze manier kan je alles gemakkelijk terugvinden en hoef je niets meer te printen en te bewaren in meterslange archiefkasten.

Lees verder

Archief
Rapportages

Rapportages

Uit het archief kun je een eenvoudig data filteren en downloaden naar CSV-bestand. Deze gegevens kan je vervolgens uploaden naar een externe applicatie, gebruiken om processen te verbeteren of gebruiken voor andere doeleinden.

Lees verder

Communicatie

In iedere digitale werkbon kun je communiceren met iedere betrokken partij. Stuur een bericht naar de binnen- of buitendienstmedewerker, naar jouw opdrachtgever of naar de eindklant. Zo blijft iedereen op de hoogte. Daarnaast zijn er binnen de planning software ook eenvoudige manieren om met elkaar te communiceren.

Lees verder

Communicatie

Field service web-app

De monteur werkt eenvoudig zijn planning af via de field service web-app op zijn mobiel. Op deze pagina ziet hij alle ingeplande werkbonnen zeven dagen vooruit, kan hij de navigatie starten, een SMS sturen of het formulier starten.

Lees verder

Field service web-app
Razendsnel zoeken

Razendsnel zoeken

Via de zoekbalk, altijd bovenaan de pagina, kun je razendsnel navigeren naar werkbonnen. Je kunt onder andere zoeken op naam, opdrachtnummer, postcode, plaats of referentienummer.

Lees verder

Onbeperkt gebruikersaccount

Verbind je binnendienst met je buitendienst. Maak in een handomdraai gebruikersaccounts aan in je eigen besloten omgeving. Zo heeft iedere medewerker een eigen account en weet je altijd met wie je communiceert.

Lees verder

Gebruikersaccounts
Checklist

Formulieren / checklists

Maak eenvoudig formulieren aan. De monteur doorloopt het formulier op locatie op zijn mobiel of tablet om een digitale werkbon af te ronden. Foto’s, verbruikt materiaal, checklist, een digitale handtekening van de eindklant, alles komt aan bod.

Lees verder

Materiaalbeheer

Bekijk de realtime voorraadstanden van het centrale magazijn of van de servicemonteurs. Koppel onderdelen aan digitale werkbonnen en verzend de onderdelen naar de servicemonteur. De materialen worden na verbruik direct van de voorraad afgeboekt en op de werkbon vermeld.

Lees verder

Materiaalbeheer
Statistieken

Statistieken

Met Insezo’s statistiekenmodule krijg je een helder overzicht van alle data, gegenereerd uit je gearchiveerde werkbonnen binnen jouw organisatie. Van klant- en productgegevens tot service-informatie, alles is binnen handbereik met de statistiekenmodule van Insezo.

Lees verder

SMS-en e-mailberichten 

Op bepaalde momenten in het proces wordt de eindklant automatisch op de hoogte gehouden via vooraf gedefinieerde SMS- en e-mailberichten. De berichten kun je zelf inrichten en aanpassen.

Lees verder

SMS en E-mailberichten
Digitaal planboard

Digitaal planbord

Planningen die continu worden geannuleerd, eindklanten die niet weten wanneer de monteur nu precies langskomt: onduidelijkheid en inefficiënt. Herkenbaar? Dan is een digitaal planbord van Insezo dé manier om afspraken in te plannen. Digitaal, snel, makkelijk en ook mogelijk bij jouw servicebedrijf.

Lees verder

Planning software

Planningen die steeds net niet uitkomen en monteurs die afspraken verkeerd in hun agenda hebben staan: dat zorgt voor slechte communicatie én ontevreden eindklanten. Wil je het beste voor je klant? Gebruik dan planning software van Insezo voor de buiten- en binnendienst.

Lees verder

Planning software
Planningsprogramma

Planningsprogramma

Eindklanten die klachten indienen omdat een monteur niet komt opdagen, monteurs die klagen over een te strakke planning: dat vraagt om verbetering. Goede communicatie en een fijne workflow tussen binnen- en buitendienst? Die creëer je met het planningsprogramma van Insezo.

Lees verder

Planningstool

Het overzicht van al die gemaakte afspraken? Die ben je kwijt. De ene bevestigingsmail raakt bedolven onder de andere en het overzicht is ver te zoeken. En dat terwijl plannen bij jouw servicebedrijf zo belangrijk is. Met de planning software van Insezo heb jij overzicht in je planning.

Lees verder

planningstool
service software

Service software

Krijgt jouw servicebedrijf wel eens te horen dat er sprake is van slechte service en wil je daarvan af, of dit in ieder geval verbeteren? Denk er dan eens aan om service software te implementeren in je bedrijf. Een goede service = tevreden eindklanten.

Lees verder

Werkbonnen App

Een fijne workflow zonder problemen: dat is wat je wil voor de servicediensten van je bedrijf. Kampt de binnen- en buitendienst van je bedrijf regelmatig met onduidelijke en fragiele papieren werkbonnen? Dan is het tijd voor de werkbonnen app van Insezo.

Lees verder

Werkbonnen app
Klantenreviews

Klantenreviews

Benieuwd hoe de eindklant het servicetraject van aanmelding tot afhandeling heeft ervaren? Met Insezo Klantenreviews verzamel je waardevolle feedback van klanten waar een bezoek heeft plaatsgevonden.

Lees verder

Webform

Met het service webformulier heeft de eindklant de mogelijkheid om zelf een verzoek voor service software aan te melden via jullie eigen website. Het serviceverzoek komt automatisch in jouw besloten omgeving in Insezo terecht.

Lees verder

Webform

Veelgestelde vragen.

Wat zijn de kosten?

Wij werken met drie tariefstellingen te vinden op de pagina ''prijzen''. Zodra je gebruik gaat maken van Insezo krijg je beschikking tot een volledig operationele omgeving met alle functionaliteiten die je van een service management platform verwacht. Daarnaast kun je eenvoudig tal van aanvullende modules activeren via je eigen gebruikersaccount. Mocht je vragen hebben, neem dan direct contact met ons op. 

Krijg ik gratis updates?

Ja, ons team is iedere dag actief bezig met het verbeteren van ons platform. Om de twee weken voeren wij een update door, dit gaat automatisch, je hoeft dus niets te installeren of bij te werken. Zo blijven wij je verrassen met nieuwe en verbeterde features!

Werkt Insezo via een app?

Nee, je hoeft geen app te downloaden of installeren. Insezo is een web-based platform dat betekent dat je altijd en overal via een internetbrowser kunt inloggen (URL: app.insezo.com). Insezo is responsive, dit houdt in dat je Insezo kunt gebruiken op computer, laptop, tablet en mobiel. Insezo werkt via iedere internetbrowser, toch raden wij aan de gratis browser Google Chrome te gebruiken gezien Insezo hier het best tot zijn recht komt. 

Hoe is mijn data beschermd?

Alle data is versleuteld conform de strengste normen en opgeslagen in veilige, Nederlandse, datacenters. Zodra je met Insezo start zal er een AVG- en verwerkersovereenkomst worden gesloten.

Is Insezo een Nederlands bedrijf?

Ja, Insezo is een volledig Nederlands bedrijf opgericht in 2015 door een enthousiast team van developers en ervaren aandeelhouders. Je kunt van ons Nederlands- en Engelstalige ondersteuning verwachten.

Is Insezo geschikt voor mijn bedrijf?

Van groot tot klein helpt Insezo bedrijven met hun field service management activiteiten. Insezo wordt onder andere ingezet in de branches; gemeenten, airco, koeltechniek, witgoedfabrikanten, bouworganisaties, isolatie, portocabins, witgoed, telecom, VvE beheer, zonnepanelen, keukenzaken en reparatie-, installatie- en servicebedrijven. Bij interesse komen wij graag eens vrijblijvend langs om Insezo persoonlijk onder de aandacht te brengen

Kan Insezo gekoppeld worden aan mijn andere systemen?

Insezo is specialist in het maken van koppelingen met externe softwarepakketten. Inmiddels hebben we koppelingen met onder andere boekhoudprogramma's, serviceprogramma's en klantcontact programma's. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Via onze open API kun je eenvoudig zelf een koppeling (laten) bouwen, bekijk hier onze API documentatie.

Krijg ik hulp bij het integreren met de software van Insezo?

In je Insezo account kun je meerdere instructievideo's vinden die je helpen om te integreren met de software van Insezo. Deze kun je vinden in het link menu in je Insezo account onder ''Help''. Voor zowel de binnen als de buitendienst zijn er meerdere instructievideo's beschikbaar. Je zult vervolgens automatisch worden doorgestuurd naar de instructievideo's van de binnendienst of buitendienst, afhankelijk van je Insezo account. 

Wil jij ook efficiënter werken met Insezo?

Neem dan vrijblijvend contact op met Renzo en hij vertelt je graag meer over de mogelijkheden.

image