Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Geen grip meer op je service aanvragen?

Elke dag krijg je meerdere service aanvragen van je eindklanten via de mail, maar iedere aanvraag belandt op de grote stapel. Veel service aanvragen van potentiële eindklanten is natuurlijk goed, want hierdoor draai jij in sommige gevallen je omzet. Hartstikke mooi, al die aanvragen, alleen potentiële eindklanten verwachten uitstekende service. Ze willen snel een reactie, reparaties moeten probleemloos verlopen en apparatuur moet goed gemonteerd worden. En niet te vergeten: ze willen een monteur kunnen vertrouwen en verwachten dat zij kwalitatief goed werk verrichten.

Geen grip meer op je service aanvragen, geen goede communicatie tussen de binnen- en buitendienst en je weet niet wie de ingewikkelde hulpvraag van de klant beantwoordt. Dit allemaal resulteert in slechte reviews en dat is zonde, want je weet zelf dat je in de praktijk wél goede service levert.

Heb jij nog grip op je service aanvragen en kun jij je eindklanten op hun wenken bedienen?

Slechte service = teleurgestelde eindklanten

Of je nu werkt voor een witgoedleverancier, een aircobedrijf of een installatiebedrijf: service is het belangrijkste onderdeel van je bedrijf. Eindklanten vragen om professionele service, omdat ze zelf niet weten hoe ze een wasmachine of airco monteren. Lever jij je eindklanten niet de juiste service? Dan creëer je op den duur een negatieve reputatie en zullen eindklanten wel twee keer nadenken voordat ze weer met je in zee gaan.

Slechte service zit ‘m niet altijd in het werk dat in de praktijk verricht wordt, vaak gaat het juist om bestellingen en handelingen die juist worden bijgehouden, het snel beantwoorden van vragen en de communicatie richting de klant. Ontvang jij de ene na de andere positieve recensie, of krijg jij ook wel eens terug dat je service wel beter kan? Als dat laatste het geval is, is het misschien tijd om service software te implementeren.

Service software voor de beste service richting je eindklant

De klant is koning en verdient een vorstelijke behandeling. De klant is degene die betaalt voor jouw dienst en heeft vooraf al bepaalde verwachtingen. Vooral in het digitale tijdperk van tegenwoordig waar alles via telefoons en tablets wordt geregeld, verwacht de klant snelle communicatie en een goede dienst. Hoe je de klant tevreden houdt en bij laat dragen aan een positieve reputatie van je servicebedrijf? Door service software van Insezo in te zetten.

Service software is ontwikkeld voor servicebedrijven, fabrikanten, gemeenten, importeurs etc. die met een binnen- en buitendienst werken. De software zorgt ervoor dat de workflow tussen deze twee wordt verbeterd, maar ook dat de eindklant uiteindelijk betere service ervaart. Met Insezo’s service software heb je 24/7 grip op de status van een servicedienst, kun je snel communiceren met de klant en sta je altijd in contact met degene die betrokken zijn bij de servicedienst die je levert. Ideaal, toch?

Dit kun je allemaal met service software van Insezo

Ben je benieuwd wat je allemaal kunt met de service software van Insezo? We zetten de handigste functies voor je op een rij:

 • Alle afspraken en handelingen op locatie staan in één systeem.
 • De service software is bereikbaar voor zowel de binnen- als buitendienst.
 • Servicemedewerkers kunnen snel filteren met de zoekfunctie, waardoor ze klanten direct met hulpvragen kunnen helpen.
 • De status van meldingen, bestellingen, handelingen en hulpvragen zijn altijd up-to-date in de service software.
 • Klanten ontvangen een mail of sms als zij een servicemelding hebben ingediend en worden zo op de hoogte gehouden.
 • Planningen maken met Insezo’s planningstool.

De functies hierboven zijn te gebruiken in een eigen omgeving waar je 24/7 kunt inloggen. Wil je de service software zo inrichten dat het bij de werkzaamheden van jouw bedrijf past? Het is mogelijk om de software te personaliseren en de features toe te voegen die jij handig vindt. Ben je benieuwd of jij met onze service software ook betere service levert aan je eindklanten? Probeer het dan gratis 14 dagen uit en check hier alle opties en prijzen.

Service software van Insezo is ook integreren met boekhoudsystemen en andere software. Zo heb je nóg meer inzicht in data waardoor je de werkflow binnen je servicebedrijf verder verbetert.

Probeer 14 dagen gratis

Voor uitvoerders, opdrachtgevers, leveranciers & meer

Service software is voor ieder bedrijf dat servicediensten levert en een binnen- en buitendienst heeft. Dit kan voor opdrachtgevers, uitvoerders, leveranciers, monteurs en ook voor andere functies zijn die onder deze binnen- of buitendienst vallen. Welke functie je ook uitvoert binnen een servicebedrijf: met service software werk je makkelijker samen en verloopt communicatie soepeler. Ga jij regelmatig met een telefoon of tablet op weg naar een afspraak? Ook dan heb je altijd toegang tot de data die in Insezo’s service software staat.

Van projectbeheer tot aircobedrijf: service software maakt het makkelijker

Ben jij benieuwd of onze service software ook bij jouw servicebedrijf toe te passen is? Waarschijnlijk wel! Er zijn al meerdere servicebedrijven die het gemak van service software ervaren en nooit meer in de knoei komen met afspraken, service aanvragen en hulpvragen:

 • aircobedrijven
 • installatiebedrijven
 • witgoedfabrikanten
 • gemeenten
 • servicebedrijven
 • woningcorporaties
 • zonnepanelen aanbieders
 • aanbieders van elektrische fietsen
 • keukenzaken
 • aanbieders van haarden en kachels
 • projectbeheer
 • aanbieders van portocabins
 • bouwbedrijven

Probeer onze service software, mét professionele begeleiding

Tevreden eindklanten die een positieve ervaring met jouw servicebedrijf hebben en positieve reviews achterlaten: dat is wat je wil. Hoe je hiervoor zorgt? Door te kijken of service software van Insezo ook iets voor jou is. Probeer het gratis 14 dagen uit en ontdek het gemak van digitale service.

Kun je na de gratis proefperiode niet meer zonder? Dan gaan we graag met je in gesprek om jouw digitale service software naar wens in te richten. We helpen je van begin tot eind: van personalisatie tot implementatie. Onderdelen van onze service software zijn digitale werkbonnen via onze werkbonnen app, een planningsprogramma en meer. Wil je weten hoe deze onderdelen precies werken? Je leest er meer over op de desbetreffende pagina’s.

Word jij ook partner van Insezo?

Altijd grip op je serviceaanvragen, handelingen en gemaakte afspraken in één systeem en duidelijkheid tussen binnen- en buitendienst én de klant. Dat is hoe je de service van je bedrijf verbetert. Ga jij ook voor die positieve recensies van eindklanten? Word dan partner van Insezo.

Insezo is een onlineservice managementplatform. We vinden dat servicediensten die door bedrijven worden aangeboden beter zijn als deze ondersteund worden met service software. Alles in één systeem. Wel zo overzichtelijk. Ga jij ook voor betere service voor je eindklanten door middel van service software? Neem dan gerust contact met ons op.

Probeer 14 dagen gratis

Veelgestelde vragen.

Checklists bouwen

Op locatie legt de buitendienstmedewerker de werkzaamheden vast via een checklist op zijn mobiel of tablet. Je kunt verschillende checklists aanmaken, inrichten en optimaliseren. Dit doe je via 'Beheer' > 'Wizard builder'. Advies nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Rapportage maken

Jouw organisatie genereert dagelijks ontzettend veel klant-, product- en servicegegevens. Maak een gebruikersvriendelijk rapport dat is ontdaan van onnodige zaken, dit doe je via 'Archief en rapportage'. Maak een datum selectie en klik op 'Maak rapportage'. Vervolgens selecteer je alle data welke je wilt exporteren en klik je op 'Maak rapportage'. Maak je vaak eenzelfde rapportage? Maak dan een filter aan.

Hoe kan ik zoeken?

Via de zoekbalk, altijd bovenaan de pagina, kun je razendsnel navigeren naar opdrachten. Je kunt onder andere zoeken op naam, opdrachtnummer, postcode, plaats of referentienummer. Staat er een folder-icoon achter het ondernemer? Dan is de opdracht reeds afgehandeld en gearchiveerd. Je kunt geavanceerd zoeken door rechtsboven op het vergrootglas icoon te klikken 

Een label aanmaken

Creëer labels en toon deze bij opdrachten die moeten opvallen. Het label is zichtbaar voor iedere betrokken partij. Je kunt de labels beheren via het menu aan de linkerzijde 'Beheer' > 'Labels'. Vervolgens kun je, als je in een opdracht zit, een label aan de opdracht hangen via het menu aan de linkerzijde.

Kolommen aanpassen

Op een tal pagina's vind je een tabel met verschillende kolommen, deze kolommen kun je zelf inrichten. Dit doe je door, op de pagina, op de knop 'Kolommen aanpassen' te klikken. 

Afgehandelde opdrachten

Via het menu aan de linkerzijde 'Archief en rapportage' vind je alle afgehandelde opdrachten terug. In de opdracht vind je alle gegevens terug die op locatie zijn vastgelegd (verrichte werkzaamheden, foto's, verbruikt materiaal, enz.). Daarnaast vind je in de 'Communicatie' sectie alle correspondentie terug. Ook alle klant-, product- en servicegegevens blijven bestaan.

Bericht templates aanmaken

Door te werken met bericht templates kunnen medewerkers eenvoudig en snel templates opvragen via de communicatiemodule om deze vervolgens te versturen via een intern bericht, e-mail of SMS. De templates beheer je via 'Instellingen en financieel' > 'Communicatie'.

Gebruikersaccount aanmaken

Je kunt onbeperkt gebruikersaccounts aanmaken voor de binnendienst en voor je monteurs. Dit doe je via 'Gebruikersaccounts' in het menu aan de linkerzijde. Aan gebruikersaccounts voor de binnendienst kun je zelf een rol hangen, een admin of operator. Een admin heeft alle rechten, een operator kun je zelf rechten geven. Monteurs krijgen een eigen besloten gebruikersaccount en zien alleen de opdrachten die je hebt doorgezet naar de desbetreffende monteur.

Hoe maak ik een opdracht aan?

Het proces begint bij het aanmaken van een opdracht (alias; werkbon, melding, bon, ticket, order), dit doe je via het menu aan de linkerzijde 'Opdracht aanmaken'. Vul het formulier in en klik op 'Aanmaken', vervolgens wordt de opdracht aangemaakt en kun je aan de slag. 

Correspondeer met iedere betrokken partij

Iedere opdracht heeft een eigen communicatie-sectie. Zo kun je opmerkingen plaatsen en jouw collega's, de monteur, opdrachtgever, servicepartner of de eindklant een bericht sturen. Je kunt ook bijlage toevoegen. De correspondentie blijft altijd bestaan!

Ontvangt mijn klant statusupdates? (SMS en mail)

Op bepaalde momenten in het proces wordt er automatisch een SMS- en/of e-mailbericht verzonden. Dit kun je zelf instellen via 'Instellingen en financieel' > 'Communicatie'. Zodra je het bericht leeg laat, wordt er niets verzonden. In de opdracht kun je onder de sectie 'Communicatie' terugvinden wanneer welk SMS- en/of e-mailbericht verzonden is. 

Wil jij ook efficiënter werken met Insezo?

Neem dan vrijblijvend contact op met Renzo en hij vertelt je graag meer over de mogelijkheden.

image