Service software: altijd goede service voor je eindklanten

Krijgt jouw servicebedrijf wel eens te horen dat er sprake is van slechte service en wil je daarvan af, of dit in ieder geval verbeteren? Denk er dan eens aan om service software te implementeren in je bedrijf. Een goede service = tevreden eindklanten.

Geen grip meer op je service aanvragen?

Elke dag krijg je meerdere service aanvragen van je eindklanten via de mail, maar iedere aanvraag belandt op de grote stapel. Veel service aanvragen van potentiële eindklanten is natuurlijk goed, want hierdoor draai jij in sommige gevallen je omzet. Hartstikke mooi, al die aanvragen, alleen potentiële eindklanten verwachten uitstekende service. Ze willen snel een reactie, reparaties moeten probleemloos verlopen en apparatuur moet goed gemonteerd worden. En niet te vergeten: ze willen een monteur kunnen vertrouwen en verwachten dat zij kwalitatief goed werk verrichten.

Geen grip meer op je service aanvragen, geen goede communicatie tussen de binnen- en buitendienst en je weet niet wie de ingewikkelde hulpvraag van de klant beantwoordt. Dit allemaal resulteert in slechte reviews en dat is zonde, want je weet zelf dat je in de praktijk wél goede service levert.

Heb jij nog grip op je service aanvragen en kun jij je eindklanten op hun wenken bedienen?

Slechte service = teleurgestelde eindklanten

Of je nu werkt voor een witgoedleverancier, een aircobedrijf of een installatiebedrijf: service is het belangrijkste onderdeel van je bedrijf. Eindklanten vragen om professionele service, omdat ze zelf niet weten hoe ze een wasmachine of airco monteren. Lever jij je eindklanten niet de juiste service? Dan creëer je op den duur een negatieve reputatie en zullen eindklanten wel twee keer nadenken voordat ze weer met je in zee gaan.

Slechte service zit ‘m niet altijd in het werk dat in de praktijk verricht wordt, vaak gaat het juist om bestellingen en handelingen die juist worden bijgehouden, het snel beantwoorden van vragen en de communicatie richting de klant. Ontvang jij de ene na de andere positieve recensie, of krijg jij ook wel eens terug dat je service wel beter kan? Als dat laatste het geval is, is het misschien tijd om service software te implementeren.

Service software voor de beste service richting je eindklant  

De klant is koning en verdient een vorstelijke behandeling. De klant is degene die betaalt voor jouw dienst en heeft vooraf al bepaalde verwachtingen. Vooral in het digitale tijdperk van tegenwoordig waar alles via telefoons en tablets wordt geregeld, verwacht de klant snelle communicatie en een goede dienst. Hoe je de klant tevreden houdt en bij laat dragen aan een positieve reputatie van je servicebedrijf? Door service software van Insezo in te zetten.

Service software is ontwikkeld voor servicebedrijven, fabrikanten, gemeenten, importeurs etc. die met een binnen- en buitendienst werken. De software zorgt ervoor dat de workflow tussen deze twee wordt verbeterd, maar ook dat de eindklant uiteindelijk betere service ervaart. Met Insezo’s service software heb je 24/7 grip op de status van een servicedienst, kun je snel communiceren met de klant en sta je altijd in contact met degene die betrokken zijn bij de servicedienst die je levert. Ideaal, toch?

Dit kun je allemaal met service software van Insezo

Ben je benieuwd wat je allemaal kunt met de service software van Insezo? We zetten de handigste functies voor je op een rij:

 • Alle afspraken en handelingen op locatie staan in één systeem.
 • De service software is bereikbaar voor zowel de binnen- als buitendienst.
 • Servicemedewerkers kunnen snel filteren met de zoekfunctie, waardoor ze klanten direct met hulpvragen kunnen helpen.
 • De status van meldingen, bestellingen, handelingen en hulpvragen zijn altijd up-to-date in de service software.
 • Klanten ontvangen een mail of sms als zij een servicemelding hebben ingediend en worden zo op de hoogte gehouden.
 • Planningen maken met Insezo’s planningstool.

De functies hierboven zijn te gebruiken in een eigen omgeving waar je 24/7 kunt inloggen. Wil je de service software zo inrichten dat het bij de werkzaamheden van jouw bedrijf past? Het is mogelijk om de software te personaliseren en de features toe te voegen die jij handig vindt. Ben je benieuwd of jij met onze service software ook betere service levert aan je eindklanten? Probeer het dan gratis 14 dagen uit en check hier alle opties en prijzen.

Service software van Insezo is ook integreren met boekhoudsystemen en andere software. Zo heb je nóg meer inzicht in data waardoor je de werkflow binnen je servicebedrijf verder verbetert.

Voor uitvoerders, opdrachtgevers, leveranciers & meer

Service software is voor ieder bedrijf dat servicediensten levert en een binnen- en buitendienst heeft. Dit kan voor opdrachtgevers, uitvoerders, leveranciers, monteurs en ook voor andere functies zijn die onder deze binnen- of buitendienst vallen. Welke functie je ook uitvoert binnen een servicebedrijf: met service software werk je makkelijker samen en verloopt communicatie soepeler. Ga jij regelmatig met een telefoon of tablet op weg naar een afspraak? Ook dan heb je altijd toegang tot de data die in Insezo’s service software staat.

Van projectbeheer tot aircobedrijf: service software maakt het makkelijker

Ben jij benieuwd of onze service software ook bij jouw servicebedrijf toe te passen is? Waarschijnlijk wel! Er zijn al meerdere servicebedrijven die het gemak van service software ervaren en nooit meer in de knoei komen met afspraken, service aanvragen en hulpvragen:

 • aircobedrijven
 • installatiebedrijven
 • witgoedfabrikanten
 • gemeenten
 • servicebedrijven
 • woningcorporaties
 • zonnepanelen aanbieders
 • aanbieders van elektrische fietsen
 • keukenzaken
 • aanbieders van haarden en kachels
 • projectbeheer
 • aanbieders van portocabins
 • bouwbedrijven

Probeer onze service software, mét professionele begeleiding

Tevreden eindklanten die een positieve ervaring met jouw servicebedrijf hebben en positieve reviews achterlaten: dat is wat je wil. Hoe je hiervoor zorgt? Door te kijken of service software van Insezo ook iets voor jou is. Probeer het gratis 14 dagen uit en ontdek het gemak van digitale service.

Kun je na de gratis proefperiode niet meer zonder? Dan gaan we graag met je in gesprek om jouw digitale service software naar wens in te richten. We helpen je van begin tot eind: van personalisatie tot implementatie. Onderdelen van onze service software zijn digitale werkbonnen via onze werkbonnen app, een planningsprogramma en meer. Wil je weten hoe deze onderdelen precies werken? Je leest er meer over op de desbetreffende pagina’s.

Word jij ook partner van Insezo?

Altijd grip op je serviceaanvragen, handelingen en gemaakte afspraken in één systeem en duidelijkheid tussen binnen- en buitendienst én de klant. Dat is hoe je de service van je bedrijf verbetert. Ga jij ook voor die positieve recensies van eindklanten? Word dan partner van Insezo.

Insezo is een onlineservice managementplatform. We vinden dat servicediensten die door bedrijven worden aangeboden beter zijn als deze ondersteund worden met service software. Alles in één systeem. Wel zo overzichtelijk. Ga jij ook voor betere service voor je eindklanten door middel van service software? Neem dan gerust contact met ons op.

Heb je vragen over een digitaal planbord? Neem dan gerust contact met ons op.

Geïnteresseerd in Insezo?

Probeer nu gratis en vrijblijvend 14 dagen Insezo

Menu