Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Deze bedrijven en organisaties plannen de werkbonnen al met Insezo

Honderden bedrijven plannen efficiënter en beter dankzij Insezo. Wil jij ook het verschil maken met Insezo? Maak dan direct een gratis account aan en maak kennis met het complete en gebruiksvriendelijke serviceplatform voor ieder bedrijf met een buitendienst!

Storingservice.nl
Inventum
United Retail
ees Holland
Novy
itho daalderop
Dekker
Gemeente Den Haag
Franke
Caressi
Mixtus
GXO
VIP Installatie
Smeg

Een planning zonder planning software: gedoemd te mislukken

Serviceopdrachten die uitgevoerd moeten worden, maar wéér naar achteren worden geschoven in de planning. Niet fijn voor de eindklant, die vandaag of morgen toch echt een afspraak wil. Je werkt in de binnendienst en bent eindeloos agenda’s van verschillende monteurs aan het synchroniseren zodat je een afspraak bij een eindklant kunt inplannen. Handig? Niet echt, want eigenlijk weet jij ook wel dat hier een handigere manier voor moet komen.

Als jij vanuit de binnendienst nog wekelijks collega’s die in de buitendienst werken aan het inplannen bent via de mail – en dus zonder planning software – ervaar je dat dit je veel tijd kost. De ene monteur die het voorwerk moet doen kan op maandagochtend niet en de andere monteur voor de afwerking reageert niet op zijn mail. Frustrerend. Niet alleen voor jou als planner, maar ook voor de eindklant.

Probeer nu

Je mailt wat af en nog komen afspraken niet rond

Je mailt en belt je een slag in de rondte om alle afspraken bij je servicebedrijf in de plannen. Doordat je de planning niet op tijd rond krijgt worden klanten ongeduldig en vragen ze zich af wanneer die monteur nu eindelijk een keer langskomt. Duur het écht te lang voor de klant? Dan kan het zomaar zijn dat je deze binnen de kortste keren kwijt bent aan de concurrent die wél gebruik maakt van planning software. En dat is natuurlijk je grootste nachtmerrie.

Maak je nog geen gebruik van planning software? Dan zul je merken dat je uiteindelijk in de knoei komt met je planning zonder planning software. Het is tijd om een innovatieve stap te zetten en je planning te digitaliseren. Hoe? Met slimme planning software voor je servicebedrijf.

Maak proefaccount aan

De oplossing? Planning software voor je servicebedrijf

Wil jij ook meer tijd overhouden voor andere belangrijke zaken, omdat je het al druk genoeg hebt in de binnendienst? Investeer dan in planning software bij je servicebedrijf. Insezo ontwikkelt professionele planning software voor ieder servicebedrijf. Geen monteurs meer die niet ingepland zijn, geen onduidelijke communicatie tussen binnen- en buitendienst meer en het belangrijkste van alles: een eindklant de weet wanneer hij de monteur kan verwachten.

Met de planning software van Insezo hoef jij nooit meer onnodig heen en weer te mailen naar monteurs. De planning software is zo ingericht dat je direct in een agenda ziet wie er van hoe laat tot hoe laat is ingepland en dus bezet is. Heb je een spoedje tussendoor? Geen zorgen, de planning software van Insezo laat je binnen een paar seconden zien wie de klus kan oppakken. De planning software van Insezo is in te zien op een desktop, maar ook op telefoons en tablets die meegaan met de buitendienst.

Start gratis

Dit kun je allemaal met planning software van Insezo

Met de innovatieve planning software van Insezo kun je meer dan alleen planningen maken. Benieuwd of de planning software ook wat voor jouw servicebedrijf is? Dit kun je er allemaal mee:

 • Planningen van vandaag, morgen, volgende week en volgende maanden inzien: en dat binnen drie klikken.
 • De monteur heeft direct de planning inzichtelijk via de Insezo app.
 • Je kunt een digitale postcodekaart inzien.
 • De eindklant wordt automatisch op de hoogte gebracht via sms of mail.
 • Efficiënte route maken voor al je monteurs
 • Monteurs kunnen hun eigen planning checken via de Insezo planning software.
 • Planningen tussentijds wijzigen.
 • Inzien wanneer en of er nog een monteur vrij is voor een klus.
 • Direct doorschakelen naar de efficiëntste route van het ingeplande adres.

Insezo’s planning software is niet zomaar een standaard planning software, want we kunnen ‘m volledig personaliseren voor je. Wil jij bepaalde features terugzien in de planning? Dan zorgen we daarvoor. Wil jij ook makkelijke communicatie tussen de buiten- en binnendienst en een duidelijke planning? Probeer dan 14 dagen gratis onze planning software uit en check hier alle opties en prijzen.

Wist je dat planning software van Insezo ook gekoppeld kan worden met je boekhoudsysteem of andere software? Nóg meer inzicht in data met de integraties van Insezo.

Probeer 14 dagen gratis

Altijd een kloppende planning voor binnen- en buitendienst

Als servicebedrijf weet je als geen ander dat de binnen- en buitendienst nauw met elkaar samenwerken. De binnendienst regelt de planning, de buitendienst gaat op pad om de service bij de eindklant te leveren. Vaak is dit een monteur, maar dit kan ook een leverancier of andere uitvoerder in de buitendienst zijn. Hoe jouw binnen- en buitendienst er ook uitziet: ook voor jouw servicebedrijf heb je altijd een kloppende planning met planning software van Insezo.

Van gemeenten tot aanbieders van zonnepanelen: plan de dienst in!

Een kloppende planning zorgt voor een fijne workflow én uitstekende communicatie tussen binnen- en buitendienst. Geen miscommunicatie en iedereen weet waar hij aan toe is. Planning software van Insezo wordt al door diverse bedrijven gebruikt. Sluit jij je hier ook bij aan?

 • aircobedrijven
 • installatiebedrijven
 • witgoedfabrikanten
 • gemeenten
 • servicebedrijven
 • woningcorporaties
 • zonnepanelen aanbieders
 • aanbieders van elektrische fietsen
 • keukenzaken
 • aanbieders van haarden en kachels
 • projectbeheer
 • aanbieders van portocabins
 • bouwbedrijven

Word jij ook partner van Insezo?

Niet meer eindeloos heen en weer mailen naar eindklanten en geen ingewikkelde last minute verschuivingen meer in je planning. Wil jij dat ook? Dan nodigen we je graag uit om partner van Insezo te worden. Met planning software maak je niet alleen de binnendienst blij, maar ook de buitendienst én de eindklant.

Insezo is een onlineservice managementplatform dat de workflow bij servicediensten efficiënter maakt. Waarom? Omdat we zien dat sommige werkprocessen en dus ook planningen allesbehalve efficiënt verlopen. We laten je graag het gemak ervaren van onze planning software, maar ook van onze werkbonnen app voor digitale werkbonnen, service software en meer.

Heb je vragen over planning software? Neem dan gerust contact met ons op.

Probeer 14 dagen gratis

Digitale werkbon voor verschillende bedrijven

Leuk en aardig natuurlijk, zo’n onlineservice management platform voor je digitale werkbon, maar hoe ga je dit zelf implementeren? Geen zorgen, Insezo helpt je met het inrichten van het systeem. Kies je voor die fijne workflow met de digitale werkbon? Wij begeleiden je volledig als je met de planning software aan de slag gaat. Van begin tot eind. De digitale werkbon is volledig persoonlijk in te richten, zodat het voor jou werkt. Is het voor jouw servicebedrijf bijvoorbeeld van essentieel belang om storingscodes in te vullen en een digitale handtekening te kunnen zetten? Regelen we.

Wil je naast het gebruik van digitale werkbonnen je service nóg verder verbeteren? Kijk dan of een digitaal planbord of service management iets voor je is.

Wil jij ook efficiënter werken met Insezo?

Neem dan vrijblijvend contact op met Renzo en hij vertelt je graag meer over de mogelijkheden.

image

Veelgestelde vragen.

Hoe plaats ik nog niet geplande opdrachten op mijn route?

Zodra je in de routeplanner een monteur selecteert, verschijnt onderaan de pagina een lijst met alle nog in te plannen opdrachten. Deze kan je eenvoudig toevoegen aan de routeplanner door op de waypoint-icoon naast het ordernummer te klikken.

Hoe plan ik een opdracht in met de routeplanner?

Om een opdracht in te plannen met de routeplanner moet je als eerst de monteur selecteren waarvoor je de opdracht wilt inplannen. Vervolgens verschijnen onderaan de pagina alle nog niet ingeplande opdrachten van de desbetreffende monteur. Klik vervolgens op het waypoint-icoon naast het ordernummer om de werkbon in de routekaart te plaatsen. Klik vervolgens op het waypoint-icoon in de routekaart en klik daarna op de knop 'opdracht inplannen'. Vul vervolgens de gegevens in en klik op ''Afspraak inplannen''.

Wat moet ik doen als ik de klant niet kan bereiken?

Wanneer je een opdracht wilt inplannen, maar de klant niet kunt bereiken, klik je op de knop 'consument nam niet op'. Vervolgens krijg je twee keuzes, klik op de keuze die voor jouw situatie van toepassing is. Je werkbon is nu automatisch verwerkt naar de fase 'Klant nam niet op (huisbezoek inplannen)'.

Hoe stuur ik een afspraakbevestiging naar de klant?

Wanneer je een opdracht gaat inplannen heb je de mogelijkheid om een afspraakbevestiging naar de klant te sturen via SMS of e-mail. Dit doe je door de checkbox te selecteren bij het maken van de afspraak. Het bericht zal nu automatisch verstuurd worden naar de klant. 

Je kan - mits je de rechten hebt - dit bericht aanpassen via ''Instellingen' > 'Communicatie'.