Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Gepubliceerd op: 14 April 2023

Geen propvolle multomappen meer, maar één digitaal archief

Ken je dat, van die meterslange archiefkasten? Al die archiefkasten voorzien van enorm dikke mappen vol werkbonnen? Met een digitaal archief is dat verleden tijd. Alle werkbonnen die door de servicemonteur zijn afgehandeld komen direct in het digitaal archief terecht. Hier vind je de werkbonnen terug inclusief alle klant-, product- en servicegegevens, denk aan:

- Foto's gemaakt tijdens de klus;
- Verrichte werkzaamheden;
- Tijdregistratie;
- Verbruikt materiaal.

Zodra de digitale werkbon is afgehandeld wordt er ook direct een werkbon in PDF gegenereerd. Hierop staat alle informatie inclusief een handtekening van de eindklant.

Razendsnel zoeken

Met een digitaal archief hoef jij je niet meer druk te maken over tijdsverspilling. Tijdsverspilling bij het zoeken naar die ene specifieke werkbon. Via de zoekbalk van het digitaal archief bovenaan iedere pagina kun je razendsnel openstaande en afgehandelde werkbonnen terugzoeken. Dit kan op meerdere trefwoorden:


- Postcode;
- Straatnaam;
- Woonplaats;
- Voor- en achternaam;
- Opdrachtnummer;
- Referentie.

Op deze manier bezuinig je flink op jouw tijd. Tijd die je veel liever in jouw bedrijf steekt. 

Jouw werkbonnen zijn veilig met een digitaal archief

Je hebt hete thee over je gehele map met werkbonnen laten vallen. En dat na uren gezocht te hebben naar die werkbon die je met spoed nodig hebt. Nu heb je er niks meer aan. Dit probleem zul je niet meer hebben wanneer jouw werkbonnen in een digitaal archief zitten. Zelfs wanneer je die hete thee over jouw laptop laat vallen. Door simpelweg in te loggen op een ander apparaat vind je zó je werkbon in jouw digitale archief terug.

Meer winst met een digitaal archief

Hoe fijn is het als zowel jouw binnen- als buitendienst weten waar ze moeten zoeken naar de informatie voor een klant. Hoeveel dubbele en tijdrovende vragen het zou schelen als ze via hun telefoon de werkbon van een klant in het digitaal archief op kunnen zoeken. De workflow en communicatie zou dan een stuk soepeler gaan. Zo worden er op 1 dag veel meer klanten geholpen. Hierdoor maak jij dagelijks meer winst. Haal meer uit 1 enkele dag.

Digitaal archief met werkbonnen geeft een hogere klant tevredenheid

Een goede workflow zorgt er dus voor dat klanten sneller én beter geholpen worden. Grote kans dat de klanttevredenheid tegenover jouw bedrijf omhoog gaat. Stel je voor. Een klagende klant belt jou over een slecht uitgevoerde klus. Via het digitaal archief zie je exact welke buitendienst voor deze klant bezig is geweest en wat er gedaan is. Op deze manier geef jij makkelijker en sneller een oplossing aan de consument. Zo hoeft die
niet alles nog een keer aan de klantenservice uit te leggen.

Ontdek de service software van Insezo

Als gespecialiseerd bedrijf vinden wij het belangrijk dat de kwaliteit van jouw service gewaarborgd wordt. Met een digitaal archief van Insezo is dat ook precies wat er met jouw werkzaamheden gebeurt. Probeer jouw digitale archief 14 dagen gratis met de knop hieronder. Ben jij benieuwd naar welke functionaliteiten wij nog meer aanbieden? Functionaliteiten als een digitaal planbord. Kijk dan hier. Heb je vragen over het digitale archief of over iets anders? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij horen graag van je.

Probeer nu 14 dagen gratis!


Terug