Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Digitale werkbonnen voor gemeenten met Insezo

Digitaliseer je werkbonnen met Insezo. Maak sneller en efficiënter werkbonnen met de digitale werkbonnen app en vind razendsnel je gearchiveerde werkbonnen terug in het archief. Vereenvoudig het gehele serviceproces voor zowel je binnen als buitendienst van je gemeente met de digitale werkbonnen app van Insezo. Naast het maken van digitale werkbonnen kan je namelijk nog veel meer met Insezo! Zo kun je onder andere:

 • Digitale werkbonnen aanmaken voor je gemeente
 • Meer werkbonnen indelen in minder kilometers met de vele handige planningstools
 • Voor al je medewerkers een eigen gepersonaliseerde gebruikersaccount aanmaken
 • De interne communicatie van je gemeente verbeteren door realtime communicatie tussen de binnen en buitendienst
 • Je dienstverlening verbeteren aan de hand van diepgaande statistieken
 • En nog veel meer!

Probeer nu 14 dagen gratis

digitale werkbonnen gemeente

Deze bedrijven en organisaties plannen de digitale werkbonnen al met Insezo

Honderden bedrijven plannen efficiënter en beter dankzij Insezo. Wil jij ook het verschil maken met Insezo? Maak dan direct een gratis account aan en maak kennis met het complete en gebruiksvriendelijke serviceplatform voor ieder bedrijf met een buitendienst!

Storingservice.nl
Inventum
United Retail
ees Holland
Novy
itho daalderop
Dekker
Gemeente Den Haag
Franke
Caressi
Mixtus
GXO
VIP Installatie
Smeg
digitale werkbonnen gemeente

Maak eenvoudig en snel digitale werkbonnen aan voor je gemeente

Bij Insezo kun je eenvoudig digitale werkbonnen aanmaken voor je gemeente.  Digitale werkbonnen hebben vele voordelen ten opzichte van de ouderwetse papieren werkbonnen. Zo kun je de papieren werkbonnen kwijtraken of beschadigen, en de digitale werkbonnen niet. Ook hoef je geen stapels multomappen meer te doorzoeken om die ene werkbon die je zoekt terug te vinden, maar staan de digitale werkbonnen allemaal overzichtelijk in je Insezo account en kun je met een van de vele filters in Insezo makkelijk en snel de digitale werkbonnen terugvinden die jij zoekt. Maak binnen 2 minuten een werkbon aan en vul vervolgens de fase in om de digitale werkbonnen te ordenen. Met de digitale werkbonnen van Insezo maak je het reparatieproces voor zowel de binnen als de buitendienst van je gemeente een stuk makkelijker en efficiënter. We zetten de voordelen van de digitale werkbonnen nog even voor je op een rijtje:

 • Al je digitale werkbonnen staan overzichtelijk op een plek en zijn razendsnel terug te vinden
 • Voorkom dat de werkbonnen kwijtraken en/of beschadigen
 • De uitvoerder hoeft niet meer naar het gemeentehuis te komen om de werkbonnen op te halen, maar kan de digitale werkbonnen eenvoudig openen vanuit zijn telefoon
 • Maak binnen no-time digitale werkbonnen aan en orden ze in fases om het overzicht te behouden voor je servicebedrijf

Plan meer werkbonnen in minder kilometers met de vele planningstools

Je kent het wel: de agenda van je uitvoerders zitten propvol en je krijgt het niet voor elkaar om alle binnengekomen werkbonnen in de agenda te verwerken. Met Insezo is dit verleden tijd! Dankzij de vele planningstools van Insezo zoals de routeplanner, smartplanner en het digitale planbord plan jij meer digitale werkbonnen in minder kilometers.  Zodra je de planning hebt gemaakt, wordt deze direct automatisch verwerkt in de agenda van de uitvoerder. Zo bespaar je een hoop tijd en geld voor je gemeente, krijg je de planning  eenvoudiger rond en minimaliseer je tegelijkertijd de uitstoot van je bedrijfswagens door minder kilometers te rijden.

Probeer nu

digitale werkbonnen gemeente

24/7

grip op de service

3000+

actieve gebruikers

500000+

bezoekafspraken gemaakt met de routeplanner

digitale werkbonnen gemeente

Maak voor al je medewerkers een eigen gepersonaliseerde gebruikersaccount aan

Voeg eenvoudig al de medewerkers van je gemeente toe om je Insezo account maximaal te benutten. Maak voor iedere medewerker een eigen gebruikersaccount aan en personaliseer per medewerker waar ze toegang tot hebben, en waar ze geen toegang tot hebben. Maak speciale uitvoerders accounts aan voor je uitvoerders waarin ze automatisch alle ingeplande werkbonnen te zien krijgen, hun agenda kunnen inzien, vanuit de digitale werkbonnen de navigatie kunnen starten naar de klant en de checklist kunnen invullen.

 • Onbeperkte gebruikersaccounts aanmaken voor de medewerkers van je gemeente
 • Rechten voor elk account personaliseren
 • Altijd en overal inloggen op de web-app

Probeer nu 14 dagen gratis

Verbeter de interne communicatie door realtime communicatie in de werkbon

Een belangrijk onderdeel van een succesvolle gemeente is de interne communicatie tussen de binnen en buitendienst van je gemeente. Echter blijkt dit vaak lastiger dan op voorhand gedacht: de uitvoerder neemt zijn telefoon niet op, heeft geen bereik of het telefoonnummer van de uitvoerder is niet bekend bij de binnendienst. Dit kan zorgen voor veel onduidelijkheid en spanningen binnen je gemeente.  Om de lijnen tussen de binnen en buitendienst te verkorten kan in Insezo in realtime communiceren met je collega's in de werkbonnen. Zo verbeter je de communicatie tussen de binnen en buitendienst en zorg je ervoor dat de buitendienst altijd en overal bereikbaar is.

digitale werkbonnen gemeente

digitale werkbonnen gemeente

Verbeter je dienstverlening aan de hand van diepgaande statistieken

Al de gegevens van je gemeente worden automatisch bijgehouden en vertaald in waardevolle statistieken in Insezo. Bekijk bijvoorbeeld wat het vaakst gerepareerd moet worden, hoe lang de gemiddelde opdracht duurt, welke NPS score klanten geven aan je gemeente en vergelijk je statistieken met andere tijdperioden om inzicht te krijgen op de groei van je gemeente.  

Probeer nu

Voorkom dubbel invoerwerk. Koppel al je programma's aan Insezo

Maak je al gebruik van andere softwareprogramma's met je gemeente zoals boekhoudprogramma's, CRM programma's of klantcontactsystemen? Koppel deze dan eenvoudig aan het Insezo account van je gemeente om dubbel invoerwerk te voorkomen. Zo heb je al je programma's overzichtelijk op een plek. Ben jij benieuwd welke programma's er allemaal gelinkt kunnen worden aan Insezo? Bekijk dan onze API documentatie.

digitale werkbonnen gemeente

Wil jij ook efficiënter werken met Insezo?

Neem dan vrijblijvend contact op met Renzo en hij vertelt je graag meer over de mogelijkheden.

image

Veelgestelde vragen.

Is Insezo geschikt voor mijn bedrijf?

Van groot tot klein helpt Insezo bedrijven met hun field service management activiteiten. Insezo wordt onder andere ingezet in de branches; gemeenten, aircobedrijven, koeltechniek, witgoedfabrikanten, bouworganisaties, isolatie, portocabins, witgoed, telecom, VvE beheer, zonnepanelen, keukenzaken en reparatie-, installatie- en servicebedrijven. Bij interesse komen wij graag eens vrijblijvend langs om Insezo persoonlijk onder de aandacht te brengen.

Krijg ik hulp bij het integreren met de software van Insezo?

In je Insezo account kun je meerdere instructievideo's vinden die je helpen om te integreren met de software van Insezo. Deze kun je vinden in het menu aan de linkerkant onder ''Help''. Voor zowel binnen als buitendienst zijn er meerdere instructievideo's beschikbaar. Je zult vervolgens automatisch worden doorgestuurd naar de instructievideo's van de binnen of buitendienst, afhankelijk van je account.

Is er een offline modus beschikbaar voor omenten waarop ik geen internet heb?

De monteur kan zijn agenda, waar hij al zijn afspraken voor de dag ziet, offline afhandelen. Het planbord zelf is niet offline beschikbaar. Echter zullen vooral de binnendienst medewerkers hiermee bezig zijn. Zij zijn vaak gewoon aanwezig op kantoor, of op een andere plek waar ze internettoegang hebben.

Wat zijn de kosten?

Wij werken met drie tariefstellingen te vinden op de pagina ''prijzen''. Zodra je gebruik gaat maken van Insezo krijg je beschikking tot een volledig operationele omgeving met alle functionaliteiten die je van een service management platform verwacht. Daarnaast kun je eenvoudig tal van aanvullende modules activeren via je eigen gebruikersaccount. Mocht je vragen hebben, neem dan direct contact met ons op.