Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

All-in-one oplossing met de buitendienstsoftware 

Breng je binnen en buitendienst dichter bij elkaar met Insezo. Van het aanmaken van digitale werkbonnen, soepele interne communicatie, het beheren en plannen van de agenda van je monteurs tot aan het opstellen van een checklist. 

  • Maak eenvoudig digitale werkbonnen aan
  • Plan meer afspraken in minder kilometers met de routeplanner
  • Stel de optimale checklist samen voor je monteurs met de wizard builder
  • Koppel externe programma's aan Insezo om dubbel invoerwerk te voorkomen
  • Alle afspraken en handelingen op locatie staan in één systeem

Start de gratis proefperiode

Werkbonnen
clients/testimonials/laaddirect-logo.png

Sinds de overstap naar Insezo ervaren wij een snellere planning, betere communicatie naar de klanten toe, waardoor wij ook minder vragen terug kijken van onze klanten. De samenwerking met Insezo is zeer prettig, gezien ze een luisterend oor hebben naar de feedback die wij geven, maar ook daadwerkelijk de feedback toepassen! Resume, zeer tevreden met het systeem en de communicatie.

Noël

EV-expert

clients/testimonials/inventum-logo.png

Jullie serviceplatform maakt het voor ons mogelijk om onze serviceverlening verder te optimaliseren! Door jullie ondersteuning op het gebied van routeplanning, reviews, analyses en koppelingen met ons ERP slagen we er steeds beter in onze dienstverlening op de vraag van de consument af te stemmen.

Marcel

Manager ICT, Service & Logistiek

clients/testimonials/ees.png

Bij EES Holland werken we met Insezo en zijn zeer tevreden over de werking van het programma en de snelheid waarmee onze wensen technisch zijn ingevuld in het programma. We kunnen zowel de voorraad van reserveonderdelen bijhouden alsook eenvoudig onze monteurs inplannen en afspraken met de bewoners maken die daarvan ook weer vanuit Insezo automatisch een bevestiging krijgen pers SMS en email.

Fred

Operationeel Directeur

clients/testimonials/den-haag.png

Opdracht geven aan meerdere aannemers vergt veel administratie en geregel. De toppers van Insezo hadden de oplossing! Eén programma voor alle aannemers gescheiden van elkaar, maar wel zichtbaar voor ons. Dat scheelt tijd en geld en een betere controle en naslag op de werken.

John

Afdeling Riolering

clients/testimonials/franke.png

Insezo is een fijn en laagdrempelig service systeem. Het aanmaken en volgen van een melding is erg eenvoudig en overzichtelijk. Dit bespaart tijd en werkt efficient waardoor snel en accuraat de consument geholpen kan worden. Ook de administratie die daarbij komt kijken verloopt zonder problemen.

Rob

Manager Sales Office

clients/testimonials/service-first.png

Wij maken gebruik van Insezo voor het registeren en plannen van al onze service activiteiten. Door Insezo hebben we snel en duidelijk inzicht in openstaande en gereden activiteiten. Middels een modulaire wizard is alles naar eigen smaak in te richten en kunnen we de juiste informatie verkrijgen en delen. En door ook onze partners met Insezo te laten werken, hebben we minder administratie!

Victor

Service Manager

clients/testimonials/art.png

Wij zijn een bedrijf welke serviceopdrachten uitvoert door de gehele Benelux en Duitsland. Door een plotselinge groei van het aantal opdrachten was onze manier van serviceopdrachten afhandelen achterhaald en raakten we het overzicht kwijt. Met het in zee gaan met Insezo hebben we weer helderheid in de lopende opdrachten. Ook het team van Insezo reageert adequaat als er ondersteuning nodig is.

Alex Reparatechniek

Eigenaar

clients/testimonials/mixtus.png

Als Mixtus zijn wij zeer tevreden over het gebruik van Insezo. Het werkt snel, duidelijk en efficiënt zonder redundantie. Het brengt rust in de verwerkingsprocedures en geeft ons meer tijd en ruimte om ons op onze core business te richten. 

Mo

Eigenaar

Werkbonnen

Maak eenvoudig werkbonnen aan met Insezo

De oude papieren werkbonnen zijn verleden tijd. Met Insezo maak je minder fouten in je werkbonnen, heb je een overzichtelijke plek waar je alle werkbonnen terug kunt vinden en heb je realtime inzicht in je werkbonnen.

Maak gemakkelijk je digitale werkbonnen aan in Insezo. Vul de gegevens van de klant in en kijk in de checklist of alle verplichte velden zijn ingevuld. Vul de vervolgactie in en zet de werkbonnen door naar de juiste plek, om het vervolgens op een later moment makkelijk terug te kunnen vinden. 

• Orden je werkbonnen op basis van de status van de opdracht
• Zie in één oogopslag hoeveel werkbonnen er nog ingepland moeten worden

Probeer Insezo nu

3000+

actieve gebruikers

500+

dagelijkse opdrachten

500000+

werkbonnen uitgevoerd met Insezo

Maak gebruikersaccounts aan voor je binnen en buitendienstmedewerkers

Breng je binnen en buitendienst dichter bij elkaar dan ooit! Maak voor zowel de binnen als buitendienstmedewerkers een account aan binnen je Insezo workspace en beheer waar ze wel toegang tot hebben, en waar niet. Er zijn 3 verschillende soorten gebruikersaccounts binnen Insezo:

Werkbonnen

Verschillende gebruikersaccounts in Insezo

Binnendienst admin gebruikersaccounts

Een binnendienst admin gebruikersaccount heeft toegang tot de gehele workspace van Insezo. Van het aanmaken en inzien van werkbonnen, de planning, voorraadbeheer en de facturatie en nog veel meer. De admin kan overal bij. Dit soort accounts zijn handig voor CEO's en managers van bedrijven, voor een volledig overzicht van de stand van zaken. 

Binnendienst operator account

Een binnendienst operator gebruikersaccount heeft een beperkte toegang binnen zijn account. Vink eenvoudig aan waar de operator wel toegang tot heeft, en waar niet. Zo kun je de planner bijvoorbeeld toegang geven tot de planning, en het aanmaken van de werkbonnen, maar niet tot de facturatie en de bestellingen. 

Monteurs gebruikersaccounts

Ook voor je monteurs kan je aparte gebruikersaccounts aanmaken. Zij kunnen vervolgens eenvoudig inloggen op de Insezo web-app, waar ze onder andere hun agenda kunnen vinden, de ingeplande werkbonnen kunnen inzien en de checklist kunnen vinden die ze moeten invullen na afloop van de opdracht. Een monteur krijgt een werkbon automatisch binnen in zijn gebruikersaccount zodra deze is ingepland in zijn agenda door de binnendienstmedewerker. 

Werkbonnen

Meer werkbonnen in minder kilometers met de Routeplanner

Optimaliseer de agenda van je monteurs en plan zoveel mogelijk werkbonnen in zo min mogelijk kilometers. Met de vele planningtools in Insezo kan jij de agenda van de monteur tot wel 4x productiever indelen! Krijg inzicht in de route van de monteur en plan zelf een effectieve route in, of laat de route genereren met de smartplanning voor de perfecte route. Zie in welke regio de monteur werkzaam is om de werkbonnen door te zetten naar de juiste monteur.

• Start en eindig routes bij de bedrijfslocatie of het huisadres van de monteur
• Zie hoe lang de gehele reistijd bedraagt voor de monteur
• Zie hoeveel kilometer de monteur die dag moet rijden
• Krijg inzicht in de agenda van de monteur op maand, week en dagniveau

Meld je gratis aan

Klant aan het woord!

"Bij EES Holland werken we met Insezo en we zijn zeer tevreden over de werking van het programma en de snelheid waarmee onze  wensen technisch ingevuld zijn in het programma. We kunnen zowel de voorraad van de reserveonderdelen bijhouden alsook eenvoudig onze monteurs inplannen en afspraken met de bewoners maken die daarvan ook weer vanuit Insezo automatisch een bevestiging krijgen per SMS en E-mail"

Fred - Operationeel directeur bij EES Holland

Werkbonnen
Werkbonnen

Overzicht en duidelijkheid voor je monteurs met de monteurs web-app

Het is belangrijk voor je monteurs dat er duidelijkheid en overzicht is, zodat de monteur zich volledig kan richten op wat er echt belangrijk is: de opdracht zo goed mogelijk voltooien. Dat zorgt voor tevreden klanten!

Om deze reden kan de monteur eenvoudig alle benodigde informatie vinden in de monteurs web-app. Hier kan de monteur onder andere zijn agenda inzien, de route bekijken die hij die dag moet rijden, de ingeplande werkbonnen zien en de checklist invullen die hij op locatie moet doorlopen. 

• Communiceer in realtime met de binnendienst in de web-app
• Krijg inzicht in de geschatte reistijd voor de dag

Kies voor Insezo

Voorkom dubbel invoerwerk. Koppel je programma's eenvoudig met Insezo

Heb je naast Insezo nog meer programma's voor bijvoorbeeld je boekhouding, verzending van je producten of je administratie? Geen zorgen! Je kunt eenvoudig je programma's koppelen aan je Insezo account door middel van de API documentatie. Zo voorkom je dubbel invoerwerk en worden de gegevens van je programma's automatisch overgezet naar je Insezo account.

Start nu

Werkbonnen
Werkbonnen

Vind eenvoudig je oude werkbonnen terug in het archief

Het is belangrijk dat je overzicht houdt over de afgeronde werkbonnen. Hiervoor heeft Insezo een handig archief, waarin je eenvoudig alle behandelde werkbonnen kunt terugvinden. Maak gebruik van meer dan 50 verschillende filters om eenvoudig de werkbonnen terug te vinden die je zoekt en maak rapportages van alle uitgevoerde werkbonnen om inzicht te krijgen in de lopende trends en ontwikkelingen.

  • Bekijk verrichte werkzaamheden, verbruikte materiaal en foto's per werkbon
  • Gericht zoeken met de uitgebreide zoekmogelijkheden 
  • Opdrachthistorie bekijken per adres, producttype en serienummer

Gratis proefaccount maken

Wil jij ook efficiënter werken met Insezo?

Neem dan vrijblijvend contact op met Renzo en hij vertelt je graag meer over de mogelijkheden.

image

Veelgestelde vragen.

Hoeveel gebruikersaccounts kan ik aanmaken?

Je kunt onbeperkt gebruikersaccounts aanmaken voor zowel de binnen- als buitendienstmedewerkers. 

Werkt Insezo via een app?

Nee, je hoeft geen app te downloaden of installeren. Insezo is een web-based platform dat betekent dat je altijd en overal via een internetbrowser kunt inloggen (URL: app.insezo.com). 

Insezo is responsive, dit houdt in dat je Insezo kunt gebruiken op computer, laptop, tablet en mobiel. Insezo werkt via iedere internetbrowser, toch raden wij aan de gratis browser Google Chrome te gebruiken gezien Insezo hier het best tot zijn recht komt. 

Is Insezo geschikt voor mijn bedrijf?

Van groot tot klein helpt Insezo bedrijven met hun field service management activiteiten. Insezo wordt onder andere ingezet in de branches; gemeenten, airco, koeltechniek, witgoedfabrikanten, bouworganisaties, isolatie, portocabins, witgoed, telecom, VvE beheer, zonnepanelen, keukenzaken en reparatie-, installatie- en servicebedrijven.

Hoe maak ik een rapportage?

Jouw organisatie genereert dagelijks ontzettend veel klant-, product- en servicegegevens. Maak een gebruikersvriendelijk rapport dat is ontdaan van onnodige zaken, dit doe je via 'Archief en rapportage'. Maak een datum selectie en klik op 'Maak rapportage'. Vervolgens selecteer je alle data welke je wilt exporteren en klik je op 'Maak rapportage'. Maak je vaak eenzelfde rapportage? Maak dan een filter aan.

Hoe plan ik een opdracht in met de routeplanner?

Om een opdracht in te plannen met de routeplanner moet je als eerst de monteur selecteren waarvoor je de opdracht wilt inplannen. Vervolgens zal onderaan alle nog niet ingeplande opdrachten van de desbetreffende monteur komen te staan. Klik vervolgens op de waypoint naast het ordernummer om de werkbon in de routekaart te verwerken. Klik vervolgens op de waypoint in de routekaart en klik daarna op de knop ''opdracht inplannen'' Vul vervolgens de gegevens in en klik op ''afspraak inplannen''.

Wat zijn de kosten?

Wij werken met drie tariefstellingen te vinden op de pagina 'Prijzen'. Zodra je gebruik gaat maken van Insezo krijg je beschikking tot een volledig operationele omgeving met alle functionaliteiten die je van een service management platform verwacht. Daarnaast kun je eenvoudig tal van aanvullende modules activeren via je eigen gebruikersaccount. Mocht je vragen hebben, neem dan direct contact met ons op.