Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Deze bedrijven en organisaties maken al gebruik van de checklisten van Insezo

Honderden bedrijven maken al gebruik van de checklisten van Insezo. Wil jij ook het verschil maken met Insezo? Maak dan direct een gratis account aan en maak kennis met het complete en gebruiksvriendelijke serviceplatform voor ieder bedrijf met een buitendienst!

Storingservice.nl
Inventum
United Retail
ees Holland
Novy
itho daalderop
Dekker
Gemeente Den Haag
Franke
Caressi
Mixtus
GXO
VIP Installatie
Smeg

Checklist

Werkzaamheden vastleggen zoals jij dat wil

De servicemonteur dient op locatie – via zijn mobiel of tablet – een stappenplan door te lopen om zo de digitale werkbon af te ronden. Zo kun je de monteur onder andere foto’s laten maken van de klus en verbruikt materiaal op laten geven (gelijk handig voor materiaalbeheer). Alle cijfers en documentatie klopt op die manier als een bus.

  • Maak meerdere verschillende checklists aan
  • Voeg foto's van de werkzaamheden toe aan je checklist
  • Optie tot open vragen, gesloten vragen, meerkeuzevragen en vervolgvragen
  • Houd de urenregistratie bij in je checklist

Probeer nu

Niks vergeten, en geen verloren werkzaamheden

Door de checklisten te doorlopen, weet je zeker dat de servicemonteur niets (meer) vergeet of over het hoofd ziet. Zodra de monteur de checklist heeft doorlopen, belandt de werkbon, inclusief alle gegevens, in het digitale archief.

Vandaag een werkbon afgerond? Dan is deze voor altijd terug te vinden in het archief. Je kunt werkbonnen namelijk niet verwijderen. Dat betekent: nooit meer onleesbare, kwijtgeraakte of onvolledig ingevulde werkbonnen!

Probeer nu

Checklist
Checklist

Zelf checklisten inrichten

We begrijpen dat je voor verschillende werkbonnen verschillende checklisten wil bouwen. Daarom kun je eenvoudig meerdere checklisten inrichten, zodat de monteur (buitendienst) voor verschillende werkzaamheden precies de informatie invult zoals jij dat wil.

  • Voorkom disputen met eindklanten, doordat je alles hebt gelogd.
  • Verzamel interessante product- en servicedata waardoor je producten kunt verbeteren.
  • Checklisten uitbreiden tot je een ons weegt; voeg deelvragen, dropdowns, en nog veel meer toe!

Benieuwd naar wat onze software nog meer te bieden heeft? Lees dan hieronder hoe je de service software van Insezo ook kunt gebruiken als:

Wil jij ook efficiënter werken met Insezo?

Neem dan vrijblijvend contact op met Renzo en hij vertelt je graag meer over de mogelijkheden.

image

Veelgestelde vragen.

Waar moet ik op letten bij het bouwen van een checklist?

Er zijn vele manieren om je checklist in te richten. Echter is het belangrijk dat je de checklist eenvoudig en overzichtelijk houd voor de monteurs, maar tegelijkertijd er genoeg informatie in zet voor je binnendienstmedewerkers. Lees deze blog als je wilt weten waar je nog meer op moet letten bij het maken van een checklist.

Waar kan ik mijn checklist maken?

Wanneer je bent ingelogd in je Insezo account, kun je in het menu aan de linkerzijde de ''wizard builder'' vinden onder ''beheer''. Vanuit hier kun je je eigen checklist samenstellen. 

Moet ik extra bijbetalen om gebruik te kunnen maken van de checklist builder?

Nee! Insezo is een all-in-one servicesoftware waar onder andere de wizard builder onderdeel van is. Alle features zijn dan ook bij onze vaste prijzen inbegrepen. Je kunt onze prijzen winden op de pagina ''prijzen''.