Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Effectieve werkbonnen inplannen met de monteursplanning 

Het is voor zowel de binnen-als buitendienst belangrijk dat de monteursplanning soepel verloopt. De monteur wil snel en eenvoudig zijn agenda kunnen inzien, en de binnendienst wilt zo snel een eenvoudig mogelijk de agenda van de monteurs inplannen, aangezien zij vaak vele agenda's moeten vullen. Insezo heeft hierom meerdere tools voor zowel de binnen-als buitendienst om de monteursplanning te vereenvoudigen en te optimaliseren. 

 • Makkelijk en snel werkbonnen inplannen met de routeplanner
 • Werkbonnen ordenen op fases
 • In een oogopslag je gehele weekplanning inzien als monteur
 • Eenvoudig de route starten vanuit je werkbon
 • Zowel online als offline gebruikmaken van Insezo
 • Voor iedere medewerker een eigen gebruikersaccount

Probeer nu 14 dagen gratis

Deze bedrijven en organisaties plannen de werkbonnen al met Insezo

Honderden bedrijven plannen efficiënter en beter dankzij Insezo. Wil jij ook het verschil maken met Insezo? Maak dan direct een gratis account aan en maak kennis met het complete en gebruiksvriendelijke serviceplatform voor ieder bedrijf met een buitendienst!

Storingservice.nl
Inventum
United Retail
ees Holland
Novy
itho daalderop
Dekker
Gemeente Den Haag
Franke
Caressi
Mixtus
GXO
VIP Installatie
Smeg

Makkelijk en snel werkbonnen inplannen met de routeplanner

Het maken van een planning was nog nooit zo eenvoudig. Bekijk de agenda en routes van jouw buitendienstmedewerker in één oogopslag en plan direct afspraken op beschikbare tijden.  Voeg eenvoudig nieuwe werkbonnen toe aan de route met het drag and drop menu en zie de route die de monteur moet rijden. Verander de volgorde van de werkbonnen en bevestig de planning met een druk op de knop.

 • Zie hoe lang de reistijd van de monteur bedraagt en hoeveel kilometer de monteur moet rijden
 • Bekijk de agenda en route per monteur op dagniveau 
 • Zorg voor een betere klantervaring met een geoptimaliseerde route

Probeer nu

500000+

werkbonnen uitgevoerd met Insezo

10+

werkbonnen uitvoeren per monteur per dag

100000+

kilometers bespaard met de routeplanner

Zorg voor overzicht. Orden je werkbonnen op fases

Om fouten en verwarringen in de planning te voorkomen, is het belangrijk dat je overzicht hebt als binnendienstmedewerker. Hierom kan je bij Insezo al je werkbonnen ordenen op fases, zodat je weet of je de desbetreffende werkbon al kunt inplannen, of dat je bijvoorbeeld nog moet wachten op onderdelen of nog een afspraak moet maken met de klant voordat je de werkbon kunt inplannen. Met meer dan 20 verschillende fases kun je eenvoudig terugvinden wat er moet gebeuren in de desbetreffende werkbon, zodat je meteen aan de slag kunt en geen onnodig tijdsverlies lijd aan het zoeken naar wat er moet gebeuren. 

In een oogopslag je gehele weekplanning inzien als monteur

Als monteur heb je geen zin in lange, onoverzichtelijke agenda's. Je wilt snel en makkelijk inzien wat je moet doen. Hierom heeft Insezo de monteursagenda ontwikkeld. Hier kan de monteur eenvoudig in een oogopslag zijn gehele weekagenda inzien. Zo kan de  monteur zich optimaal voorbereiden op de werkbonnen die hij gaat afhandelen. Naast de weekagenda kan de monteur ook zijn agenda op da, en op maandniveau inzien. In de agenda kan de monteur eenvoudig naar de werkbon door op de desbetreffende werkbon te klikken. Vanuit hier kan hij eenvoudig de klantgegevens bekijken, de navigatie starten of de werkzaamheden starten. 

 • Agenda op dag, week en maandniveau
 • Snel naar de werkbonnen navigeren vanuit de agenda
 • Makkelijk de data uit je agenda downloaden en overzetten naar een Excel bestand

Probeer nu 14 dagen gratis

Eenvoudig de route starten vanuit de werkbon

Zodra de werkbon eenmaal is ingepland, zal deze automatisch zichtbaar worden in het Insezo account van de monteur. De monteur hoeft vervolgens niet meer te stuntelen met de Tomtom om de route in te stellen, maar kan vanuit de werkbon eenvoudig en snel de route naar de klant starten. Ook heeft de monteur de mogelijkheid om en bericht te sturen naar de klant, en eenmaal op locatie aangekomen kan de monteur de werkzaamheden starten vanuit de werkbon. 

Probeer nu

Klant aan het woord!

"Jullie serviceplatform maakt het voor ons mogelijk om onze serviceverlening verder te optimaliseren! Door jullie ondersteuning op het gebied van routeplanning, reviews, analyses en koppelingen met ons ERP slagen we er steeds beter in onze dienstverlening op de vraag van de consument af te stemmen."

Marcel - Manager ICT, service & logistiek bij Inventum

Maak zowel online als offline gebruik van Insezo

Monteurs zijn vaak onderweg. Het kan dan ook voorkomen dat een monteur niet over een internetverbinding beschikt wanneer onderweg naar en klant. Echter is het wel belangrijk dat de monteur ten alle tijden in zijn Insezo account kan om de klantgegevens te bekijken, de werkzaamheden te starten en zijn agenda in te zien. Met Insezo is dit geen probleem! Je kunt namelijk zoel online als offline gebruikmaken van de Insezo web-app, zodat de monteur ten alle tijden gebruik kan maken van zijn agenda, werkbonnen kunt inzien en de werkzaamheden kunt starten vanuit zijn Insezo account. 

 • Altijd en overal gebruikmaken van je Insezo account
 • Zowel online als offline inloggen op de Insezo web-app
 • Gemakkelijk de werkzaamheden starten vanuit de web-app

Probeer nu 14 dagen gratis

Voor iedere medewerker een eigen gebruikersaccount

Bij Insezo kun je onbeperkt gebruikersaccounts aanmaken, zodat iedere medewerker zijn eigen gebruikersaccount kan krijgen. Pas eenvoudig de rechten aan per gebruikersaccount, om te beheren waar iemand wel toegang tot heeft, en waar niet. Gaat een medewerker weg bij je bedrijf? Zet dan eenvoudig zijn account op non-actief. Mocht de medewerker op een later moment terugkomen, kun je met een druk op de knop eenvoudig zijn account weer op actief zetten.

 • Voor iedere medewerker een eigen Insezo account
 • Werktijden, afwezigheden en vakanties toevoegen in je gebruikersaccount
 • Per gebruikersaccount de rechten aanpassen

Wil jij ook efficiënter werken met Insezo?

Neem dan vrijblijvend contact op met Renzo en hij vertelt je graag meer over de mogelijkheden.

image

Veelgestelde vragen.

Waar kan ik mijn werkbonnen terugvinden nadat deze zijn afgerond?

Nadat je werkbonnen zijn afgerond zullen deze automatisch worden verplaatst naar het archief. Hier kun je met behulp van de vele filters eenvoudig de werkbon terugvinden die je zoekt en heb je de mogelijkheid om rapportages te maken van je archief.

Kan ik zonder internet inloggen op de Insezo web-app?

Ja. Je kunt zowel online-als-offline inloggen op de Insezo web-app.

Hoe zet je een werkbon door naar het Insezo account van een monteur?

Het doorzetten van de werkbon naar de monteur gebeurt volledig automatisch. Zodra de binnendienstmedewerker de planning rond heeft zal deze automatisch worden doorgezet naar zowel het Insezo dashboard, als de agenda van de desbetreffende monteur. Vanaf het moment dat de binnendienstmedewerker op ''planning bevestigen'' klikt, zal de werkbon direct zichtbaar zijn in het account van de monteur. 

Wat zijn de kosten?

Je kunt de prijzen van Insezo vinden op de pagina ''Prijzen''.