Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Deze bedrijven en organisaties maken al dagelijks gebruik van Insezo

Honderden bedrijven maken gebruik van Insezo. Wil jij ook het verschil maken met Insezo? Maak dan direct een gratis account aan en maak kennis met het complete en gebruiksvriendelijke serviceplatform voor ieder bedrijf met een buitendienst!

Storingservice.nl
Inventum
United Retail
ees Holland
Novy
itho daalderop
Dekker
Gemeente Den Haag
Franke
Caressi
Mixtus
GXO
VIP Installatie
Smeg

Gebruikersacconts

Gebruikersrechten

Een gebruikersaccount van een binnendienstmedewerker kan verschillende rechten hebben om taken uit te voeren en wijzigingen aan te brengen.

Met behulp van gebruikersrechten kun je voorkomen dat gebruikers ongeautoriseerde toegang krijgen tot gevoelige informatie of functies.

Flexibel

Of je organisatie nu bestaat uit 2 of 200 man, Insezo is er voor iedereen. Je kunt altijd gebruikersaccounts toevoegen of verwijderen, wat ideaal is voor bedrijven met een wisselend aantal werknemers.

Als je organisatie groeit, groeit Insezo met je mee. Ook wanneer je bijvoorbeeld tijdelijk medewerkers wilt opschalen voor een groot project.

Monteurs

Een buitendienstmedewerker kan via zijn gebruikersaccount alleen de werkbonnen zien die voor hem bestemd zijn. 

De monteur kan via de web-app onder andere zijn geplande werkbonnen bekijken en afhandelen, zijn voorraad controleren en communiceren met de binnendienstmedewerkers.

Gebruikersaccounts

Welke merken mag de monteur rijden?

De verschillende merken hebben uiteraard ook verschillende eisen waaraan een monteur moet voldoen. Hierdoor kan het voorkomen dat monteurs voor het ene merk wel werkzaamheden mogen uitvoeren , maar niet voor een ander merk. Hierom kun je in Insezo aangeven voor welke merken de monteur bevoegd is. Dit is handig voor de binnendienstmedewerker die verantwoordelijk is voor de planning, aangezien deze zo direct kan filteren welke monteurs  bevoegd zijn voor de openstaande werkbon.

Nu gratis uitproberen

Zie per monteur in welk werkgebied ze actief zijn

Elke monteur heeft een bepaald werkgebied waarin hij actief is. Een monteur woonachtig in de Randstad, accepteert namelijk geen werkbonnen in Groningen, en andersom. Via Insezo kan de monteur eenvoudig zijn werkgebied selecteren via de digitale postcodekaart. De planner kan zo eenvoudig zien bij welke monteurs de werkbon in het werkgebied valt. 

Probeer nu

Gebruikersaccounts
Gebruikersaccounts

Voeg de specialiteiten van je monteurs toe

Elke monteur heeft andere specialiteiten. Hierom kan in Insezo de monteur zelf aangeven wat zijn of haar specialiteiten zijn. Is de monteur beter is het repareren van elektronische apparaten, witgoed, of is de monteur juist beter in installatieklussen. Door dit aan te geven in de software van Insezo, kan de binnendienstmedewerker hier rekening mee houden in het toekennen van een monteur bij een werkbon. Zo zorg je ervoor dat je op elke werkbon een specialist kan afleveren, en maatwerk kan leveren naar je klanten toe.

Probeer nu 14 dagen gratis

Wil jij ook efficiënter werken met Insezo?

Neem dan vrijblijvend contact op met Renzo en hij vertelt je graag meer over de mogelijkheden.

image

Veelgestelde vragen.

Hoeveel gebruikersaccounts kan ik aanmaken?

Je kunt onbeperkt gebruikersaccounts aanmaken in Insezo. Je kunt eenvoudig voor al je medewerkers een gebruikersaccount aanmaken, ongeacht of je 10 of 10.00 medewerkers hebt!

Welke soorten gebruikersaccounts zijn er in Insezo?

In Insezo zijn er 3 verschillende soorten gebruikersaccounts:

Binnendienst admin gebruikersaccounts

Een binnendienst admin gebruikersaccount heeft toegang tot de gehele workspace van Insezo. Van het aanmaken en inzien van werkbonnen, de planning, voorraadbeheer en de facturatie en nog veel meer. De admin kan overal bij. Dit soort accounts zijn handig voor CEO's en managers van bedrijven, voor een volledig overzicht van de stand van zaken. 

Binnendienst operator gebruikersaccounts

Een binnendienst operator gebruikersaccount heeft een beperkte toegang binnen zijn account. Vink eenvoudig aan waar de operator wel toegang tot heeft, en waar niet. Zo kun je de planner bijvoorbeeld toegang geven tot de planning, en het aanmaken van de werkbonnen, maar niet tot de facturatie en de bestellingen. 

Monteurs gebruikersaccounts

Ook voor je monteurs kan je aparte gebruikersaccounts aanmaken. Zij kunnen vervolgens eenvoudig inloggen op de Insezo web-app, waar ze onder andere hun agenda kunnen vinden, de ingeplande werkbonnen kunnen inzien en de checklist kunnen vinden die ze moeten invullen na afloop van de opdracht. Een monteur krijgt een werkbon automatisch binnen in zijn gebruikersaccount zodra deze is ingepland in zijn agenda door de binnendienstmedewerker. 

Moet ik mijn gebruikersaccount handmatig aanmaken?

In Insezo heb je de keuze om je gebruikersaccounts op 2 verschillende manieren aan te maken. Dit kan zowel handmatig, als door het inladen van een Excel lijst. Deze Excel lijst is te downloaden in je Insezo workspace. Als je deze lijst ingevuld upload in je Insezo workspace, zullen je gebruikersaccounts automatisch worden aangemaakt.

Kan ik gebruikersaccount verwijderen?

Het is niet mogelijk om gebruikersaccounts volledig te verwijderen uit je Insezo workspace. Wel kan je accounts op non actief zetten. Hierdoor kan er niet meer ingelogd worden op het desbetreffende account. Mocht je later het account wel weer willen gebruiken, kun je deze eenvoudig weer op actief zetten.