Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Onbeperkte gebruikersaccounts met Insezo’s all-in-one-oplossing voor serviceopdrachten

Met de all-in-one-oplossing voor serviceopdrachten van Insezo maak je onbeperkt gebruikersaccounts aan voor binnen- en buitendienstmedewerkers. Dat betekent: iedereen, maar dan ook echt iedereen kan toegang krijgen tot de werkbon app, het digitaal planbord en de service software. Handig, toch?

Binnendienst

Maak onbeperkt gebruikersaccounts aan voor de binnendienst. Aan een gebruikersaccount moeten mogelijk rollen worden toegewezen, zo heeft een beheerder (admin) toegang tot alle pagina’s en kun je aan een operator zelf rollen hangen.

Buitendienst

Ook maak je eenvoudig eeen gebruikersaccount aan voor een buitendienstmedewerker. Via de digitale postcode kaart (Nederland en België) kun je eenvoudig het werkgebied van de monteur selecteren. Een buitendienstmedewerker ziet alleen de werkbonnen die naar hem zijn doorgezet.

Is een monteur met vakantie? Dan blok je eenvoudig zijn agenda.

Gebruikersaccounts deactiveren of rollen wijzigen

Je kunt eenvoudig gebruikersaccounts deactiveren, zodat de gebruiker niet meer in kan loggen of rollen kan wijzigen. Als iemand uit dienst treedt bijvoorbeeld.

clients/testimonials/inventum-logo.png

Jullie serviceplatform maakt het voor ons mogelijk om onze serviceverlening verder te optimaliseren! Door jullie ondersteuning op het gebied van routeplanning, reviews, analyses en koppelingen met ons ERP slagen we er steeds beter in onze dienstverlening op de vraag van de consument af te stemmen.

Marcel

Manager ICT, Service & Logistiek

clients/testimonials/ees.png

Bij EES Holland werken we met Insezo en zijn zeer tevreden over de werking van het programma en de snelheid waarmee onze wensen technisch zijn ingevuld in het programma. We kunnen zowel de voorraad van reserveonderdelen bijhouden alsook eenvoudig onze monteurs inplannen en afspraken met de bewoners maken die daarvan ook weer vanuit Insezo automatisch een bevestiging krijgen pers SMS en email.

Fred

Operationeel Directeur

clients/testimonials/den-haag.png

Opdracht geven aan meerdere aannemers vergt veel administratie en geregel. De toppers van Insezo hadden de oplossing! Eén programma voor alle aannemers gescheiden van elkaar, maar wel zichtbaar voor ons. Dat scheelt tijd en geld en een betere controle en naslag op de werken.

John

Afdeling Riolering

clients/testimonials/franke.png

Insezo is een fijn en laagdrempelig service systeem. Het aanmaken en volgen van een melding is erg eenvoudig en overzichtelijk. Dit bespaart tijd en werkt efficient waardoor snel en accuraat de consument geholpen kan worden. Ook de administratie die daarbij komt kijken verloopt zonder problemen.

Rob

Manager Sales Office

clients/testimonials/service-first.png

Wij maken gebruik van Insezo voor het registeren en plannen van al onze service activiteiten. Door Insezo hebben we snel en duidelijk inzicht in openstaande en gereden activiteiten. Middels een modulaire wizard is alles naar eigen smaak in te richten en kunnen we de juiste informatie verkrijgen en delen. En door ook onze partners met Insezo te laten werken, hebben we minder administratie!

Victor

Service Manager

clients/testimonials/art.png

Wij zijn een bedrijf welke serviceopdrachten uitvoert door de gehele Benelux en Duitsland. Door een plotselinge groei van het aantal opdrachten was onze manier van serviceopdrachten afhandelen achterhaald en raakten we het overzicht kwijt. Met het in zee gaan met Insezo hebben we weer helderheid in de lopende opdrachten. Ook het team van Insezo reageert adequaat als er ondersteuning nodig is.

Alex Reparatechniek

Eigenaar

clients/testimonials/mixtus.png

Als Mixtus zijn wij zeer tevreden over het gebruik van Insezo. Het werkt snel, duidelijk en efficiënt zonder redundantie. Het brengt rust in de verwerkingsprocedures en geeft ons meer tijd en ruimte om ons op onze core business te richten. 

Mo

Eigenaar

Wil jij ook efficiënter werken met Insezo?

Neem dan vrijblijvend contact op met Renzo en hij vertelt je graag meer over de mogelijkheden.

image