Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Deze bedrijven en organisaties plannen de werkbonnen al met Insezo

Honderden bedrijven plannen efficiënter en beter dankzij Insezo. Wil jij ook het verschil maken met Insezo? Maak dan direct een gratis account aan en maak kennis met het complete en gebruiksvriendelijke serviceplatform voor ieder bedrijf met een buitendienst!

Storingservice.nl
Inventum
United Retail
ees Holland
Novy
itho daalderop
Dekker
Gemeente Den Haag
Franke
Caressi
Mixtus
GXO
VIP Installatie
Smeg
Planningsprogramma

Waarom kiezen voor Insezo's planningsprogramma?

Insezo is dé all-in-one service software. Van het aanmelding tot afhandeling helpt Insezo je door het gehele serviceproces van je bedrijf. Een belangrijk onderdeel hiervan is Insezo's planningsprogramma. Het planningsprogramma van Insezo heeft vele voordelen. We hebben een paar voordelen voor je op een rijtje gezet:

  • Plan tot wel 4x efficiënter met Insezo
  • Keuze uit 3 verschillende planningstools
  • Alle ingeplande werkbonnen worden automatisch doorgezet in de monteursagenda
  • Plan altijd de juiste monteur in dankzij de digitale postcodekaart
  • In één oogopslag inzicht in de agenda van al je monteurs

En nog veel meer!

Start gratis proefperiode Plan vrijblijvende demo

Verschillende soorten planningstools

Snartplanner

De smart planner is de nieuwste planningstool van Insezo. Geef de datum en monteur aan in het menu, en voeg vervolgens eenvoudig de werkbonnen toe aan de smart planning. Vervolgens zal de smartplanner automatisch een geoptimaliseerde route voor je uitstippelen. Werkbon vergeten toe te voegen aan je planning? Geen probleem! voeg eenvoudig nieuwe werkbonnen toe en genereer je route opnieuw in de smartplanner voor een optimale route.

Routeplanner

Het maken van een planning was nog nooit zo eenvoudig. Bekijk de agenda en routes van jouw buitendienstmedewerker in één oogopslag en plan direct afspraken op beschikbare tijden met de Routeplanner van Insezo. Voeg eenvoudig nieuwe werkbonnen toe aan de route met het drag and drop menu en zie de route die de monteur moet rijden. Verander de volgorde van de werkbonnen en bevestig de planning met een druk op de knop.

Digitaal planbord

Naast de geavanceerde routeplanner en smart planning biedt de planningstool van Insezo ook de mogelijkheid om te plannen met het eenvoudigere digitale planbord. Je kunt hier eenvoudig filteren op datum, en vervolgens de werkbonnen toevoegen aan het digitale planbord doormiddel van een drag and drop menu. Zie een overzicht van de gehele planning, en wijzig de tijden van geplande afspraken eenvoudig in het digitale planbord.

Krijg inzicht in het werkgebied van de monteur

Elke monteur heeft in het planningsprogramma van Insezo de mogelijkheid om zijn eigen werkgebied toe te voegen, op basis van postcode. Zo kan de binnendienstmedewerker snel zien in het planningsprogramma welke monteur ze op de werkbonnen moeten zetten, en welke niet. Zo krijgt een monteur altijd een werkbon toegewezen die binnen zijn werkveld past, en kan de binnendienstmedewerker makkelijker en doelgerichter de planning inrichten. Veranderd je werkgebied? Gen probleem! deze kan de monteur eenvoudig aanpassen in het planningsprogramma door simpelweg op de regio's te klikken die onderdeel zijn van zijn werkgebied.

Probeer nu gratis Plan vrijblijvende demo

clients/testimonials/laaddirect-logo.png

Sinds de overstap naar Insezo ervaren wij een snellere planning, betere communicatie naar de klanten toe, waardoor wij ook minder vragen terug kijken van onze klanten. De samenwerking met Insezo is zeer prettig, gezien ze een luisterend oor hebben naar de feedback die wij geven, maar ook daadwerkelijk de feedback toepassen! Resume, zeer tevreden met het systeem en de communicatie.

Noël

EV-expert

clients/testimonials/inventum-logo.png

Jullie serviceplatform maakt het voor ons mogelijk om onze serviceverlening verder te optimaliseren! Door jullie ondersteuning op het gebied van routeplanning, reviews, analyses en koppelingen met ons ERP slagen we er steeds beter in onze dienstverlening op de vraag van de consument af te stemmen.

Marcel

Manager ICT, Service & Logistiek

clients/testimonials/ees.png

Bij EES Holland werken we met Insezo en zijn zeer tevreden over de werking van het programma en de snelheid waarmee onze wensen technisch zijn ingevuld in het programma. We kunnen zowel de voorraad van reserveonderdelen bijhouden alsook eenvoudig onze monteurs inplannen en afspraken met de bewoners maken die daarvan ook weer vanuit Insezo automatisch een bevestiging krijgen pers SMS en email.

Fred

Operationeel Directeur

clients/testimonials/den-haag.png

Opdracht geven aan meerdere aannemers vergt veel administratie en geregel. De toppers van Insezo hadden de oplossing! Eén programma voor alle aannemers gescheiden van elkaar, maar wel zichtbaar voor ons. Dat scheelt tijd en geld en een betere controle en naslag op de werken.

John

Afdeling Riolering

clients/testimonials/franke.png

Insezo is een fijn en laagdrempelig service systeem. Het aanmaken en volgen van een melding is erg eenvoudig en overzichtelijk. Dit bespaart tijd en werkt efficient waardoor snel en accuraat de consument geholpen kan worden. Ook de administratie die daarbij komt kijken verloopt zonder problemen.

Rob

Manager Sales Office

clients/testimonials/service-first.png

Wij maken gebruik van Insezo voor het registeren en plannen van al onze service activiteiten. Door Insezo hebben we snel en duidelijk inzicht in openstaande en gereden activiteiten. Middels een modulaire wizard is alles naar eigen smaak in te richten en kunnen we de juiste informatie verkrijgen en delen. En door ook onze partners met Insezo te laten werken, hebben we minder administratie!

Victor

Service Manager

clients/testimonials/art.png

Wij zijn een bedrijf welke serviceopdrachten uitvoert door de gehele Benelux en Duitsland. Door een plotselinge groei van het aantal opdrachten was onze manier van serviceopdrachten afhandelen achterhaald en raakten we het overzicht kwijt. Met het in zee gaan met Insezo hebben we weer helderheid in de lopende opdrachten. Ook het team van Insezo reageert adequaat als er ondersteuning nodig is.

Alex Reparatechniek

Eigenaar

clients/testimonials/mixtus.png

Als Mixtus zijn wij zeer tevreden over het gebruik van Insezo. Het werkt snel, duidelijk en efficiënt zonder redundantie. Het brengt rust in de verwerkingsprocedures en geeft ons meer tijd en ruimte om ons op onze core business te richten. 

Mo

Eigenaar

Probeer ons planningsprogramma met professionele begeleiding

Wil jij ook je planning op de schop gooien en een frisse start maken met een planningsprogramma voor de binnen- en buitendienst? Dan kun je dit bij Insezo 14 dagen gratis proberen. Bevalt het na deze 14 dagen en wil je niet meer zonder? Dan gaan we graag met je in gesprek om het planningsprogramma volledig te personaliseren.

Bij Insezo zijn we van mening dat de planning voor jou moet werken, en niet andersom. Plannen moet geen bezigheid zijn waar je tegen opziet en waar je veel tijd aan kwijt bent. Met het inrichten van jouw digitale planningsomgeving helpen we je van begin tot eind en staan je bij met ideeën.

Naast planningen, kun je de workflow nóg meer optimaliseren door ook gebruik te maken van een digitale werkbon via onze werkbonnen app en door service software te implementeren.

Wil jij ook efficiënter werken met Insezo?

Neem dan vrijblijvend contact op met Renzo en hij vertelt je graag meer over de mogelijkheden.

image

Veelgestelde vragen.

Welke planningsmogelijkheden heb je met het planningsprogramma van Insezo

Je hebt met het planningsprogramma van Insezo 3 mogelijkheden om je werkbonnen in te plannen. Dit kan namelijk via de smart planning, via de routeplanner of via het digitale planbord.

Wat zijn de kosten van het planningsprogramma?

Je kunt de prijzen van Insezo vinden op de pagina ''prijzen''

Moet ik extra bijbetalen om gebruik te maken van de extra features in het planningsprogramma van Insezo?

Nee! Insezo is een all-in-one serviceplatform en de extra features van het planningsprogramma zijn hier dan ook bij inbegrepen. Je kunt de prijzen van het planningsprogramma van Insezo vinden op de pagina ''prijzen''.