Planningsprogramma: regel de binnen- en buitendienst met Insezo

Eindklanten die klachten indienen omdat een monteur niet komt opdagen, monteurs die klagen over een te strakke planning: dat vraagt om verbetering. Goede communicatie en een fijne workflow tussen binnen- en buitendienst? Die creëer je met het planningsprogramma van Insezo.

Plannen zonder planningsprogramma: nog van deze tijd?

Ben jij urenlang bezig om verschillende monteurs in te plannen bij eindklanten omdat jij iedere monteur apart moet mailen? Dat is niet meer van deze tijd. Als jij drie keer op een dag heen en weer moet mailen met een monteur die je graag bij een eindklant wil hebben, verspil je tijd. Kostbare tijd die je ook anders had kunnen gebruiken. Planningen via de mail of zelfs via papier? Onduidelijk, makkelijk kwijt te raken en dus totaal niet efficiënt. Dat kan beter.

Een planningsprogramma zorgt voor overzicht. Als jouw servicebedrijf nog gebruik maakt van de oude manier van plannen is dit overzicht er niet, omdat je kostbare data mist. Data die niet meteen beschikbaar is, omdat je dit eerst via via nog moet achterhalen. Zou je toch niet eens een planningsprogramma uit willen proberen?

Duurt lang: mailen, wachten, antwoorden…

Je kent het wel: die ene collega in de buitendienst die niet zo vaak zijn mail checkt en pas een dag of drie later reageert. Een mail openen en even snel beantwoorden lijkt niet zo veel tijd te kosten, maar de ervaring leert dat het opstellen van een mail veel werk is. Niet handig als jij morgen de planning moet communiceren met de buitendienst. Het maken van een planning wordt er op deze manier niet leuker op, sterker nog: je gaat er tegenop zien.

Stel, je hebt een eindklant die vandaag of morgen echt geholpen moet worden en je wil snel checken welke monteur er op korte termijn nog tijd heeft. Je moet iedere monteur apart mailen, bellen of een bericht sturen. Handig? Niet echt. Het kan namelijk veel sneller én makkelijker met een planningsprogramma. En snelheid is belangrijk, want je eindklanten verwachten snelle én uitstekende service.

Alles op orde met een planningsprogramma

Drie keer heen en weer mailen, een hele lijst aan monteurs nabellen en diverse berichten de deur uitsturen: dat is niet meer nodig als je gebruik maakt van Insezo’s planningsprogramma. Dit programma is ontwikkeld vanuit een softwaresysteem en biedt een innovatieve manier om te plannen. Het gebruik van het planningsprogramma is makkelijk, snel in te zien en je hebt het altijd bij de hand, want het is beschikbaar is op diverse apparaten.

Met een digitaal planningsprogramma maak je het niet alleen makkelijker voor de binnendienst die planningen maakt, maar ook voor de buitendienst. Het werkt simpel: je opent het planningsprogramma op je desktop, tablet of telefoon en hebt gelijk inzicht in de planning van iedere monteur. Ook monteurs zelf kunnen hun planning goed inzien met dit programma.

Dit kun je allemaal met een planningsprogramma van Insezo

Wil jij ook vaarwel zeggen tegen de ouderwetse manier van plannen voor servicebedrijven? Bekijk hieronder wat ons planningsprogramma je allemaal te bieden heeft:

 • Monteur heeft direct de planning inzichtelijk via de Insezo web-app.
 • Je maakt in Insezo de planningen voor de rest van het jaar.
 • Je kunt 24/7 inloggen om planningen in te zien.
 • Je kunt je digitale postcodekaart inzien
 • De eindklant wordt automatisch op de hoogte gebracht via sms of mail.
 • Je maakt planningen makkelijk toegankelijk voor binnen- én buitendienst.
 • Je kunt statussen van bestellingen, handelingen en hulpvragen inzien.
 • Je kunt tussentijds planningen wijzigen.
 • Je ziet snel welke monteur nog beschikbaar is voor een klus.
 • Je ziet direct een efficiënte route naar het ingeplande adres.

En het mooie van alles is: het planningsprogramma van Insezo is volledig naar eigen wens in te vullen. Je kunt kiezen welke features je terug wil zien in het programma én het volledig personaliseren. Hierover kun je altijd met ons in gesprek. Benieuwd of de planningstool voor jou werkt? Probeer het 14 dagen gratis uit en check hier alle opties en prijzen.

Het planningsprogramma van Insezo is ook te koppelen aan je boekhoudsysteem en andere software. Met deze integraties heb je nog meer inzicht in alle data van je servicebedrijf.

Voor opdrachtgevers, uitvoerders, leveranciers & meer

Het planningsprogramma van Insezo is bedoeld voor iedereen die werkzaam is in de binnen- en buitendienst. Dit kan voor opdrachtgever, uitvoerder, leverancier, monteur en meerdere functies zijn. Heb je een servicebedrijf of ben je werkzaam bij een servicebedrijf dat gebruik maakt van een binnen- en buitendienst? Dan helpt het planningsprogramma van Insezo jou uit de brand door duidelijke planningen te presenteren op je desktop, telefoon of tablet.

Van haarden en kachel aanbieder tot aircobedrijf: iedereen kan plannen

Vraag je je af of het planningsprogramma van Insezo ook in te zetten is bij jouw bedrijf? Waarschijnlijk wel! Velen zijn je voorgegaan en profiteren nu van een strakke planning, goede communicatie en een fijne workflow. Deze branches gebruiken Insezo al:

 • aircobedrijven
 • installatiebedrijven
 • witgoedfabrikanten
 • gemeenten
 • servicebedrijven
 • woningcorporaties
 • zonnepanelen aanbieders
 • aanbieders van elektrische fietsen
 • keukenzaken
 • aanbieders van haarden en kachels
 • projectbeheer
 • aanbieders van portocabins
 • bouwbedrijven

Probeer ons planningsprogramma met professionele begeleiding

Wil jij ook je planning op de schop gooien en een frisse start maken met een planningsprogramma voor de binnen- en buitendienst? Dan kun je dit bij Insezo 14 dagen gratis proberen. Bevalt het na deze 14 dagen en wil je niet meer zonder? Dan gaan we graag met je in gesprek om het planningsprogramma volledig te personaliseren.

Bij Insezo zijn we van mening dat de planning voor jou moet werken, en niet andersom. Plannen moet geen bezigheid zijn waar je tegen opziet en waar je veel tijd aan kwijt bent. Met het inrichten van jouw digitale planningsomgeving helpen we je van begin tot eind en staan je bij met ideeën.

Naast planningen, kun je de workflow nóg meer optimaliseren door ook gebruik te maken van een digitale werkbon via onze werkbonnen app en door service software te implementeren.

Word jij ook partner van Insezo?

Geen ouderwetse en onduidelijke planningen meer, maar plannen met het planningsprogramma van Insezo. Dat is de toekomst voor jouw servicebedrijf. De binnen- en buitendienst communiceert als nooit tevoren en eindklanten ervaren minder problemen met afspraken. Wil jij dit ook? Dan worden we graag je partner.

Insezo is een onlineservice managementplatform. We vinden het belangrijk dat servicebedrijven een fijne workflow hebben, omdat we zien dat werkprocessen en interne communicatie niet altijd vlekkeloos verlopen. We helpen je graag met het creëren van een fijne workflow en goede interne communicatie met behulp van ons planningsprogramma. Heb je hier vragen over? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Geïnteresseerd in Insezo?

Probeer nu gratis en vrijblijvend 14 dagen Insezo

Menu