Doeltreffend en sneller werken? Investeer in een planningstool

Het overzicht van al die gemaakte afspraken? Die ben je kwijt. De ene bevestigingsmail raakt bedolven onder de andere en het overzicht is ver te zoeken. En dat terwijl plannen bij jouw servicebedrijf zo belangrijk is. Met de planning software van Insezo heb jij overzicht in je planning.

Geen planningstool = geen overzicht

Wie geen gebruik maakt van een planningstool heeft geen overzicht. Zo simpel is het. Je mailt drie keer heen en weer met een monteur, maar puntje bij paaltje blijkt dat de monteur niet op de afgesproken locatie kan zijn wanneer het moet. Je bent veel tijd kwijt aan het achterhalen van afspraken, omdat deze niet ingepland zijn via een planningstool, maar ergens diep in je mail staan. En de geschiedenis van een reparatie of bestelling? Ook die is nergens meer in je planning te vinden.

Geen planningstool betekent geen overzicht. En geen overzicht zorgt voor onduidelijkheid voor zowel de binnen- als buitendienst. Het kost veel tijd om de planning handmatig weer op orde te krijgen, zodat de juiste service bij de eindklant terecht komt.

Chaos in de tent: wie ga je inplannen?

De gemaakte afspraken bij je servicebedrijf stromen binnen, mooi! Maar nu moeten al deze afspraken nog ingepland worden. Raak je lichtelijk in paniek omdat je weet dat het veel tijd kost om uit te zoeken welke monteur of installateur je waar en wanneer moet inplannen? Dan moet je op zoek naar een oplossing die het inplannen versnelt.

Chaos in de tent: uit mailcontact met de buitendienst blijkt dat er nergens ruimte is om installaties of montages bij eindklanten in te plannen. Maar is dit wel echt zo? Misschien weet de buitendienst ook niet waar ze aan toe zijn en hoe hun planning er daadwerkelijk uitziet. Dit betekent dat er een gat ontstaat en dat je ‘nee’ aan je eindklant moet verkopen omdat je (denkt) dat je geen ruimte in je planning hebt. Met een planningstool check je of er écht geen ruimte meer is. Geen Outlook of Gmail agenda meer nodig: alles is in te plannen via één platform: Insezo.

Rust, orde en sneller werken met een planningstool

Rust in de tent, geen chaos. Dat is wat je wil voor je servicebedrijf. Hoe je dat voor elkaar krijgt? Door te investeren in een planningstool van Insezo. Onze planningstool is ontwikkeld met de achterliggende gedachten om de workflow voor zowel de binnen- als buitendienst voor je servicebedrijf te verbeteren. Nooit meer uren kwijt aan het nalopen van afspraken die je via de mail met verschillende monteurs of installateurs hebt gemaakt, je checkt het gewoon even via de planningstool.

Een planningstool voor je servicebedrijf zorgt niet alleen voor rust en orde, je werkt er ook nog eens sneller door. Naast dat je geen mails meer hoeft door te spitten, heb je via de tool goede communicatie met de buitendienst en heb je afspraken bij eindklanten zo ingepland. Makkelijker kan het niet.

Dit kun je allemaal met een planningstool van Insezo

Klinkt dat voor jou ook als muziek in de oren, zo’n innovatieve planningstool die op ieder apparaat te bekijken is? Bekijk hieronder wat je er allemaal mee kunt:

 • Planningen inzichtelijk maken voor de binnen- én buitendienst.
 • Monteur heeft direct de planning inzichtelijk via de Insezo web-app.
 • Je hebt inzicht in een digitale postcodekaart.
 • De eindklant wordt automatisch op de hoogte gebracht via sms of mail.
 • De status van een bestelling, handeling of hulpvraag inzien.
 • 24/7 inloggen om planningen in te zien.
 • Planningen voor vandaag, morgen, volgende week en de komende maanden maken.
 • Planningen tussentijds wijzigen.
 • Inzien welke monteur er op dit moment beschikbaar is.
 • Direct de efficiënte route van het ingeplande adres inzien.

De planningstool van Insezo is volledig te personaliseren. Wil je bepaalde opties en features terugzien in de tool? Dan bespreken we dat. Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn en of het de workflow tussen binnen- en buitendienst écht verbetert? Probeer dan 14 dagen gratis onze planningstool uit en check hier alle opties en prijzen.

Handig: onze planningstool is ook te koppelen aan je boekhoudsysteem en andere software. Door deze integraties heb je nóg beter inzicht in je data.

Effectieve samenwerking tussen binnen- en buitendienst

De planningstool van Insezo is te gebruiken voor ieder bedrijf dat servicediensten levert. De tool heeft als doel de communicatie tussen de binnen- en buitendienst te verbeteren. Vaak gaat dit om de communicatie tussen een monteur en iemand van de binnendienst die de planning maakt, maar het kan natuurlijk ook om een installateur of een controleur gaan. Voor welk servicebedrijf je ook werkzaam bent: de planningstool van Insezo is een waardevolle en efficiënte toevoeging voor opdrachtgevers, uitvoerders, planners, leveranciers, producenten en meer. Zo kan de binnendienst direct vanuit de opdracht sms’en, mailen of berichten naar de monteur.

Van keukenzaak tot projectbeheer: plannen maar!

Iedereen in de binnen- als buitendienst weet met een planningstool waar hij aan toe is. Wel zo fijn. Of dat ook bij jouw servicebedrijf kan? Zeker! Insezo’s planningstool wordt al door diverse branches gebruikt:

 • aircobedrijven
 • installatiebedrijven
 • witgoedfabrikanten
 • gemeenten
 • servicebedrijven
 • woningcorporaties
 • zonnepanelen aanbieders
 • aanbieders van elektrische fietsen
 • keukenzaken
 • aanbieders van haarden en kachels
 • projectbeheer
 • aanbieders van portocabins
 • bouwbedrijven

Ben jij de volgende die gebruik maakt van onze planningstool? De tool is beschikbaar op verschillende apparaten. Je kunt Insezo’s tool gebruiken op een desktop én op tablets en telefoons die meegaan met de buitendienst.

Probeer de planningstool uit met onze professionele begeleiding

Ben je klaar voor en goede planningstool die de workflow tussen binnen- en buitendienst verbetert? Probeer dan onze planningstool gratis 14 dagen uit. Ervaar dat je meer tijd overhoudt en dat je éindelijk goed inzicht in je planning en data hebt.

Een planning moet voor jou werken, niet andersom. Daarom helpen wij je graag met de implementatie van Insezo. Wij ondersteunen je van begin tot eind, totdat de planningstool volledig naar wens is. Naast een planningstool kun je met Insezo ook digitale werkbonnen via een werkbon app maken en inzien en aan de slag met service software.

Word jij ook partner van Insezo?

Geen chaos meer in de tent, duidelijk inzicht in de planning van de buitendienst, goede communicatie, én tevreden eindklanten. Dat is waar de planningstool van Insezo voor zorgt. Wil jij hier ook kennis mee maken? Dan nodigen we je graag uit om partner te worden.

Insezo is een onlineservice managementplatform dat voor een fijne workflow zorgt. Dit doen we omdat we ervaren dat planningen bij servicebedrijven niet altijd even efficiënt worden ingezet en we zien dat dit tijd kost. Ervaar het gemak van een planningstool en probeer het gratis uit. Heb je vragen over de planningstool? Neem dan gerust contact met ons op.

Heb je vragen over een digitaal planbord? Neem dan gerust contact met ons op.

Geïnteresseerd in Insezo?

Probeer nu gratis en vrijblijvend 14 dagen Insezo

Menu