Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Deze bedrijven en organisaties plannen de werkbonnen al met Insezo

Honderden bedrijven plannen efficiënter en beter dankzij Insezo. Wil jij ook het verschil maken met Insezo? Maak dan direct een gratis account aan en maak kennis met het complete en gebruiksvriendelijke serviceplatform voor ieder bedrijf met een buitendienst!

Storingservice.nl
Inventum
United Retail
ees Holland
Novy
itho daalderop
Dekker
Gemeente Den Haag
Franke
Caressi
Mixtus
GXO
VIP Installatie
Smeg

Genereer automatisch een geoptimaliseerde planning met de smart planning

De smart planner is de nieuwste feature in de planningstool van Insezo. Geef de datum en monteur aan in het menu, en vul vervolgens eenvoudig de werkbonnen toe aan de smart planning. Vervolgens zal de planningstool van Insezo automatisch een geoptimaliseerde route voor je uitstippelen. Werkbon vergeten toe te voegen aan je planning? Geen probleem! voeg eenvoudig nieuwe werkbonnen toe en genereer je route opnieuw in de planningstool voor een optimale route.

  • Zie hoeveel kilometer de monteur moet rijden met de desbetreffende planning
  • Zie de werktijd, reistijd en de totale tijd van de monteur met je gemaakte planning
  • Bevestig je planning en voeg hem toe aan de monteursagenda

Probeer nu 14 dagen gratis

Eenvoudig en overzichtelijk werkbonnen inplannen met de routeplanner

Het maken van een planning was nog nooit zo eenvoudig. Bekijk de agenda en routes van jouw buitendienstmedewerker in één oogopslag en plan direct afspraken op beschikbare tijden met de planningstool van Insezo. Voeg eenvoudig nieuwe werkbonnen toe aan de route met het drag and drop menu en zie de route die de monteur moet rijden. Verander de volgorde van de werkbonnen en bevestig de planning met een druk op de knop.

  • Zie hoe lang de reistijd van de monteur bedraagt en hoeveel kilometer de monteur moet rijden
  • Bekijk de agenda en route per monteur op dagniveau
  • zorg voor een betere klantervaring met een geoptimaliseerde route

Krijg inzicht in het werkgebied van de monteur

Elke monteur heeft in de planningstool van Insezo de mogelijkheid om zijn eigen werkgebied toe te voegen, op basis van postcode. Zo kan de binnendienstmedewerker snel zien in de planningstool welke monteur ze op de werkbonnen moeten zetten, en welke niet. Zo krijgt een monteur altijd een werkbon toegewezen die binnen zijn werkveld past, en kan de binnendienstmedewerker makkelijker en doelgerichter de planning inrichten. Veranderd je werkgebied? Gen probleem! deze kan de monteur eenvoudig aanpassen in de planningstool door simpelweg op de regio's te klikken die onderdeel zijn van zijn werkgebied.

Probeer nu

Werkbonnen inplannen met het digitale planbord

Naast de geavanceerde routeplanner en smart planning biedt de planningstool van Insezo ook de mogelijkheid om te plannen met het eenvoudigere digitale planbord. Je kunt hier eenvoudig filteren op datum, en vervolgens de werkbonnen toevoegen aan het digitale planbord doormiddel van een drag and drop menu. Zie een overzicht van de gehele planning, en wijzig de tijden van geplande afspraken eenvoudig in het digitale planbord.

  • Eenvoudig werkbonnen invoegen met een drag and drop menu
  • Je gehele planning voor de dag op een plek
  • Filteren per monteur voor een overzichtelijke planning
  • Eenvoudig navigeren naar werkbonnen vanuit het digitale planbord

Probeer nu 14 dagen gratis

Meer werkbonnen, minder kilometers

In de planningstool van Insezo staat effectiviteit centraal. Dit merk je dan ook terug in de vele verschillende planningsmethoden die de planningstool van Insezo biedt. Deze zijn allemaal ingericht om een optimale route uit te stippelen voor je monteurs, zodat ze meer werkbonnen kunnen uitvoeren, in minder gereden kilometers. Met de planningstool van Insezo ga je niet alleen een stuk effectiever te werk, maar draag je ook nog eens je steentje bij aan het milieu.

Probeer nu

Probeer de planningstool uit met onze professionele begeleiding

Ben je klaar voor en goede planningstool die de workflow tussen binnen- en buitendienst verbetert? Probeer dan de planningstool van Insezo gratis 14 dagen uit. Ervaar dat je meer tijd overhoudt en dat je éindelijk goed inzicht in je planning en data hebt.

Een planning moet voor jou werken, niet andersom. Daarom helpen wij je graag met de implementatie van Insezo. Wij ondersteunen je van begin tot eind, totdat de planningstool volledig naar wens is. Naast een planningstool kun je met Insezo ook digitale werkbonnen via een werkbon app maken en inzien en aan de slag met service software.

planningstool

Wil jij ook efficiënter werken met Insezo?

Neem dan vrijblijvend contact op met Renzo en hij vertelt je graag meer over de mogelijkheden.

image

Veelgestelde vragen.

Welke planningsmogelijkheden zijn er met de planningstool van Insezo?

Je hebt met de planningstool van Insezo 3 mogelijkheden om je werkbonnen te plannen. Dit kan namelijk via de smart planning, via de routeplanner of via het digitale planbord.

Wat zijn de kosten van de planningstool?

Je kunt de prijzen van de planningstool van Insezo vinden op de pagina ''Prijzen''.

Moet ik bijbetalen om gebruik te kunnen maken van de extra features van de planningstool van Insezo?

Nee! Insezo is een all-in-one serviceplatform en de extra features van de planningstool zijn hier dan ook bij inbegrepen. Je kun de prijzen van de planningstool van Insezo vinden op de pagina ''Prijzen''.