Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Eenvoudige rapportages maken

Met het digitale archief kun je niet alleen je digitale werkbonnen overzichtelijk opslaan. Rapportages opstellen is ook een functie binnen deze online tool. Wanneer je rapportages maakt in jouw digitale archief van Insezo heb je alle informatie compact bij elkaar. Door alle data zo bij elkaar te hebben behoud je overzicht en kun je de online rapportages opzoeken of -sturen wanneer dat nodig is.

Krijg inzicht in jouw buitendienst

Aan welke klanten verleen jij de meeste service? Wat is de gemiddelde doorlooptijd van een serviceverzoek? Hoe meet je KPI's? Dit zijn belangrijke vragen om te stellen als jij jouw service wil verbeteren. De antwoorden op deze vragen vind je terug in jouw rapportages. En hoe handig is het als je deze rapportages binnen no-time terug vindt? Dat kan met het rapportagesysteem van Insezo.

Inzicht zorgt voor betere service

Door de data die je uit rapportages haalt krijg je dus meer inzicht in de kwaliteit van de service die je verleent. Inzicht in alle vlakken die verkeerd gaan of beter kunnen. Met deze kennis kun jij jouw service verbeteren. Een betere service zorgt voor betere klanttevredenheid. Goede reviews zijn belangrijk voor bezoekers die klant willen worden.

Filteren met rapportages

Een rapportage maken voor een bepaalde periode? Dat kan. Selecteer een periode en maak daar een rapportage van. Je kunt alle rapporten exporteren naar Excel voor verdere analyse. Ook kun je (een deel van) jouw rapportage met anderen delen of hem importeren in een ander extern programma. Heb je specifieke gegevens nodig uit jouw rapportage? Filter door middel van trefwoorden precies wat jij nodig hebt.

Online rapportages maken, dat bespaart tijd

Door alle data inzichtelijk bij elkaar te hebben en de mogelijkheid om te filteren bespaar jij heel veel tijd. Je hoeft niet meer eindeloos lang te zoeken in jouw duizend mappen met gegevens. Zoeken naar die ene specifieke rapportage met die specifieke data is voor jou verleden tijd.

Voor iedere data leek

Met het rapportagesysteem binnen jouw digitale archief maak je in een oogwenk een rapportage. Periodiek dezelfde soorten rapportages nodig? Dat is met het systeem van Insezo geen probleem. Je kunt heel simpel een rapportage dupliceren en hergebruiken. Kies zelf welke gegevens je wilt rapporteren en sla dit ontwerp op. Zo maak je met één druk op de knop eenvoudig weer precies dezelfde rapportage in een andere periode.

Over de software van Insezo

Insezo is een gespecialiseerd bedrijf in de ontwikkeling van service software. Een bedrijf met werknemers die vol passie voor jou aan de slag gaan. Doordat wij zo gedreven zijn in ons vak verzekeren wij jou van kwaliteit en de beste service. Ben je benieuwd wat wij nog meer aanbieden als functionaliteiten? Werp dan hier een blik.

Je vindt bij Insezo meer dan alleen een rapportagesysteem. Zo kun je ook bij ons terecht voor een digitaal planbord en kun je onze software ook al werkbon app gebruiken. Heb je vragen over ons rapportagesysteem of over iets anders? Neem dan vooral contact met ons op. We zijn je graag van dienst. Weet je nog niet zeker of het rapportagesysteem iets voor jou is? Probeer hem dan 14 dagen gratis.

Wil jij ook efficiënter werken met Insezo?

Neem dan vrijblijvend contact op met Renzo en hij vertelt je graag meer over de mogelijkheden.

image