Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Deze bedrijven en organisaties maken al dagelijks gebruik van de rapportages van Insezo

Honderden bedrijven archiveren efficiënter en beter dankzij de rapportages van Insezo. Wil jij ook het verschil maken met Insezo? Maak dan direct een gratis account aan en maak kennis met het complete en gebruiksvriendelijke serviceplatform voor ieder bedrijf met een buitendienst!

Storingservice.nl
Inventum
United Retail
ees Holland
Novy
itho daalderop
Dekker
Gemeente Den Haag
Franke
Caressi
Mixtus
GXO
VIP Installatie
Smeg

Wat zijn rapportages?

De rapportages van Insezo is een handige extra feature die Insezo aanbiedt aan zijn klanten. Rapportages zijn een handig en overzichtelijk rapportage van je afgeronde werkbonnen. De rapportages kun je eenvoudig aanmaken vanuit je digitale archief. Hier kun je zelf een selectie maken van de onderdelen die je wilt terugvinden in je rapportage en kun je de werkbonnen aangeven die je wilt laten terugkomen in je rapportage. Sla je selecties op zodat je deze op een met één druk op de knop kan toevoegen. 

Probeer nu Plan vrijblijvende demo

Wat kun je met rapportages?

 Aan welke klanten verleen jij de meeste service? Wat is de gemiddelde doorlooptijd van een serviceverzoek? Hoe meet je KPI's? Dit zijn belangrijke vragen om te stellen als jij jouw service wil verbeteren. De antwoorden op deze vragen vind je terug in jouw rapportages. En hoe handig is het als je deze rapportages binnen no-time terug vindt? Dat kan met het rapportagesysteem van Insezo.  Zo krijg jij de grip terug op het algehele serviceproces en kun je gerichte knelpunten aangeven en verbeteren. 

3000+

actieve gebruikers

3000+

actieve gebruikers

50+

Verschillende filters

Voordelen van rapportages

Maak uitgebreide rapportages vanuit het archief. Met meer dan 100 optionele filters voor in je rapportage krijg je eenvoudig inzicht in onder andere gereden werkbonnen, doorlooptijden, gewerkte uren, reviews en first time fixes. Stel vaste datums in waarop je een rapportage maakt en sla je selectie met filters op zodat je met een druk op de knop al je rapportage hebt.

  • Ontdek knelpunten en neem data-gestuurde beslissingen
  • Meer prestaties door inzicht op KPI's
  • Analyseer product-en klantgegevens
  • Bespaar kostbare tijd en geld voor je bedrijf
  • Rapportages eenvoudig converteren naar Excel
  • 100+ Optionele filters
  • Eenvoudig verschillende selecties opslaan

Probeer nu gratis Plan vrijblijvende demo

Over de software van Insezo

Insezo is een gespecialiseerd bedrijf in de ontwikkeling van service software. Een bedrijf met werknemers die vol passie voor jou aan de slag gaan. Doordat wij zo gedreven zijn in ons vak verzekeren wij jou van kwaliteit en de beste service. Ben je benieuwd wat wij nog meer aanbieden als functionaliteiten? Werp dan hier een blik.

Je vindt bij Insezo meer dan alleen een rapportagesysteem. Zo kun je ook bij ons terecht voor een digitaal planbord en kun je onze software ook al werkbon app gebruiken. Heb je vragen over ons rapportagesysteem of over iets anders? Neem dan vooral contact met ons op. We zijn je graag van dienst. Weet je nog niet zeker of het rapportagesysteem iets voor jou is? Probeer hem dan 14 dagen gratis.

Probeer nu Plan vrijblijvende demo

Rapportages

Wil jij ook efficiënter werken met Insezo?

Neem dan vrijblijvend contact op met Renzo en hij vertelt je graag meer over de mogelijkheden.

image

Veelgestelde vragen.

Moet ik extra betalen om gebruik te kunnen maken van rapportages?

Nee! Insezo is een all-in-one serviceplatform, en dus zijn ook de rapportages ingrebrepen bij de vaste prijs. De prijzen zijn te vinden op de pagina ''prijzen''.

Hoe vaak kan ik een rapportage maken?

Je kunt in Insezo onbeperkt rapportages maken. Of je dit nou elke maand, elke week of elke dag wilt, het kan allemaal bij Insezo!

Kan ik mijn rapportages delen met mensen buiten mijn Insezo workspace?

Ja, dat kan! Je rapportages worden na aanmaken automatisch omgezet in een Excel bestand, die vervolgens gedownload zal worden op je apparaat. Vanaf hier kun je de rapportage delen met iedereen die je maar wilt.