Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Deze bedrijven en organisaties maken al dagelijks gebruik van het archief van Insezo

Honderden bedrijven archiveren efficiënter en beter dankzij Insezo. Wil jij ook het verschil maken met Insezo? Maak dan direct een gratis account aan en maak kennis met het complete en gebruiksvriendelijke serviceplatform voor ieder bedrijf met een buitendienst!

Storingservice.nl
Inventum
United Retail
ees Holland
Novy
itho daalderop
Dekker
Gemeente Den Haag
Franke
Caressi
Mixtus
GXO
VIP Installatie
Smeg

Eenvoudige rapportages maken

Met het digitale archief kun je niet alleen je digitale werkbonnen overzichtelijk opslaan. Rapportages opstellen is ook een functie binnen deze online tool. Wanneer je rapportages maakt in jouw digitale archief van Insezo heb je alle informatie compact bij elkaar. Door alle data zo bij elkaar te hebben behoud je overzicht en kun je de online rapportages opzoeken of -sturen wanneer dat nodig is

Start gratis

Krijg inzicht in jouw buitendienst

Aan welke klanten verleen jij de meeste service? Wat is de gemiddelde doorlooptijd van een serviceverzoek? Hoe meet je KPI's? Dit zijn belangrijke vragen om te stellen als jij jouw service wil verbeteren. De antwoorden op deze vragen vind je terug in jouw rapportages. En hoe handig is het als je deze rapportages binnen no-time terug vindt? Dat kan met het rapportagesysteem van Insezo.

Inzicht zorgt voor betere service met rapportages

Door de data die je uit rapportages haalt krijg je dus meer inzicht in de kwaliteit van de service die je verleent. Inzicht in alle vlakken die verkeerd gaan of beter kunnen. Met deze kennis die je uit de rapportages kunt halen kun jij jouw service verbeteren. Een betere service zorgt voor betere klanttevredenheid. Goede reviews zijn belangrijk voor bezoekers die klant willen worden.

Start nu

3000+

actieve gebruikers

3000+

actieve gebruikers

50+

Verschillende filters

Filteren met rapportages

Rapportages maken voor een bepaalde periode? Dat kan. Selecteer een periode en maak daar een rapportage van. Je kunt alle rapporten exporteren naar Excel voor verdere analyse. Ook kun je (een deel van) jouw rapportages met anderen delen of hem importeren in een ander extern programma. Heb je specifieke gegevens nodig uit jouw rapportage? Filter door middel van trefwoorden precies wat jij nodig hebt.

Inzicht krijgen met rapportages

Maak uitgebreide rapportages vanuit het archief. Met meer dan 100 optionele filters voor in je rapportage krijg je eenvoudig inzicht in onder andere gereden werkbonnen, doorlooptijden, gewerkte uren, reviews en first time fixes. Stel vaste datums in waarop je een rapportage maakt en sla je selectie met filters op zodat je met een druk op de knop als je rapportage hebt.

• Ontdek knelpunten en neem data-gestuurde beslissingen
• Meet prestaties door inzicht op KPI's
• Analyseer product- en klantgegevens

Start gratis

clients/testimonials/inventum-logo.png

Jullie serviceplatform maakt het voor ons mogelijk om onze serviceverlening verder te optimaliseren! Door jullie ondersteuning op het gebied van routeplanning, reviews, analyses en koppelingen met ons ERP slagen we er steeds beter in onze dienstverlening op de vraag van de consument af te stemmen.

Marcel

Manager ICT, Service & Logistiek

clients/testimonials/ees.png

Bij EES Holland werken we met Insezo en zijn zeer tevreden over de werking van het programma en de snelheid waarmee onze wensen technisch zijn ingevuld in het programma. We kunnen zowel de voorraad van reserveonderdelen bijhouden alsook eenvoudig onze monteurs inplannen en afspraken met de bewoners maken die daarvan ook weer vanuit Insezo automatisch een bevestiging krijgen pers SMS en email.

Fred

Operationeel Directeur

clients/testimonials/den-haag.png

Opdracht geven aan meerdere aannemers vergt veel administratie en geregel. De toppers van Insezo hadden de oplossing! Eén programma voor alle aannemers gescheiden van elkaar, maar wel zichtbaar voor ons. Dat scheelt tijd en geld en een betere controle en naslag op de werken.

John

Afdeling Riolering

clients/testimonials/franke.png

Insezo is een fijn en laagdrempelig service systeem. Het aanmaken en volgen van een melding is erg eenvoudig en overzichtelijk. Dit bespaart tijd en werkt efficient waardoor snel en accuraat de consument geholpen kan worden. Ook de administratie die daarbij komt kijken verloopt zonder problemen.

Rob

Manager Sales Office

clients/testimonials/service-first.png

Wij maken gebruik van Insezo voor het registeren en plannen van al onze service activiteiten. Door Insezo hebben we snel en duidelijk inzicht in openstaande en gereden activiteiten. Middels een modulaire wizard is alles naar eigen smaak in te richten en kunnen we de juiste informatie verkrijgen en delen. En door ook onze partners met Insezo te laten werken, hebben we minder administratie!

Victor

Service Manager

clients/testimonials/art.png

Wij zijn een bedrijf welke serviceopdrachten uitvoert door de gehele Benelux en Duitsland. Door een plotselinge groei van het aantal opdrachten was onze manier van serviceopdrachten afhandelen achterhaald en raakten we het overzicht kwijt. Met het in zee gaan met Insezo hebben we weer helderheid in de lopende opdrachten. Ook het team van Insezo reageert adequaat als er ondersteuning nodig is.

Alex Reparatechniek

Eigenaar

clients/testimonials/mixtus.png

Als Mixtus zijn wij zeer tevreden over het gebruik van Insezo. Het werkt snel, duidelijk en efficiënt zonder redundantie. Het brengt rust in de verwerkingsprocedures en geeft ons meer tijd en ruimte om ons op onze core business te richten. 

Mo

Eigenaar

Voor iedere data leek

Met het rapportagesysteem binnen jouw digitale archief maak je in een oogwenk een rapportage. Periodiek dezelfde soorten rapportages nodig? Dat is met het systeem van Insezo geen probleem. Je kunt heel simpel rapportages dupliceren en hergebruiken. Kies zelf welke gegevens je wilt rapporteren en sla dit ontwerp op. Zo maak je met één druk op de knop eenvoudig weer precies dezelfde rapportage in een andere periode.

Over de software van Insezo

Insezo is een gespecialiseerd bedrijf in de ontwikkeling van service software. Een bedrijf met werknemers die vol passie voor jou aan de slag gaan. Doordat wij zo gedreven zijn in ons vak verzekeren wij jou van kwaliteit en de beste service. Ben je benieuwd wat wij nog meer aanbieden als functionaliteiten? Werp dan hier een blik.

Je vindt bij Insezo meer dan alleen een rapportagesysteem. Zo kun je ook bij ons terecht voor een digitaal planbord en kun je onze software ook al werkbon app gebruiken. Heb je vragen over ons rapportagesysteem of over iets anders? Neem dan vooral contact met ons op. We zijn je graag van dienst. Weet je nog niet zeker of het rapportagesysteem iets voor jou is? Probeer hem dan 14 dagen gratis.

Probeer nu

Wil jij ook efficiënter werken met Insezo?

Neem dan vrijblijvend contact op met Renzo en hij vertelt je graag meer over de mogelijkheden.

image

Veelgestelde vragen.

Moet ik extra betalen om gebruik te kunnen maken van rapportages?

Nee! Insezo is een all-in-one serviceplatform, en dus zijn ook de rapportages ingrebrepen bij de vaste prijs. De prijzen zijn te vinden op de pagina ''prijzen''.

Hoe vaak kan ik een rapportage maken?

Je kunt in Insezo onbeperkt rapportages maken. Of je dit nou elke maand, elke week of elke dag wilt, het kan allemaal bij Insezo!

Kan ik mijn rapportages delen met mensen buiten mijn Insezo workspace?

Ja, dat kan! Je rapportages worden na aanmaken automatisch omgezet in een Excel bestand, die vervolgens gedownload zal worden op je apparaat. Vanaf hier kun je de rapportage delen met iedereen die je maar wilt.