Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Eenvoudig inzicht krijgen in je klanttevredenheid met reviews

Krijg inzicht in je klanttevredenheid met reviews van Insezo. Stuur je klanten na het afronden van wen werkbon een enquete, en krijg inzicht in de antwoorden van de klanten. Zie per fase waar de klant wel tevreden over is, en waarover niet. Optimaliseer je service dankzij de reviews van je klanten, met Insezo.

  • Zie welke NPS score je klanten geven aan je bedrijf
  • Bekijk per monteur wat hun gemiddelde score is over de afgelopen periode
  • Maak rapportages van je reviews in Excel
  • Krijg inzage in de communicatie, en kijk wat er goed of fout ging bij de desbetreffende werkbon

Start gratis

clients/testimonials/inventum-logo.png

Jullie serviceplatform maakt het voor ons mogelijk om onze serviceverlening verder te optimaliseren! Door jullie ondersteuning op het gebied van routeplanning, reviews, analyses en koppelingen met ons ERP slagen we er steeds beter in onze dienstverlening op de vraag van de consument af te stemmen.

Marcel

Manager ICT, Service & Logistiek

clients/testimonials/ees.png

Bij EES Holland werken we met Insezo en zijn zeer tevreden over de werking van het programma en de snelheid waarmee onze wensen technisch zijn ingevuld in het programma. We kunnen zowel de voorraad van reserveonderdelen bijhouden alsook eenvoudig onze monteurs inplannen en afspraken met de bewoners maken die daarvan ook weer vanuit Insezo automatisch een bevestiging krijgen pers SMS en email.

Fred

Operationeel Directeur

clients/testimonials/den-haag.png

Opdracht geven aan meerdere aannemers vergt veel administratie en geregel. De toppers van Insezo hadden de oplossing! Eén programma voor alle aannemers gescheiden van elkaar, maar wel zichtbaar voor ons. Dat scheelt tijd en geld en een betere controle en naslag op de werken.

John

Afdeling Riolering

clients/testimonials/franke.png

Insezo is een fijn en laagdrempelig service systeem. Het aanmaken en volgen van een melding is erg eenvoudig en overzichtelijk. Dit bespaart tijd en werkt efficient waardoor snel en accuraat de consument geholpen kan worden. Ook de administratie die daarbij komt kijken verloopt zonder problemen.

Rob

Manager Sales Office

clients/testimonials/service-first.png

Wij maken gebruik van Insezo voor het registeren en plannen van al onze service activiteiten. Door Insezo hebben we snel en duidelijk inzicht in openstaande en gereden activiteiten. Middels een modulaire wizard is alles naar eigen smaak in te richten en kunnen we de juiste informatie verkrijgen en delen. En door ook onze partners met Insezo te laten werken, hebben we minder administratie!

Victor

Service Manager

clients/testimonials/art.png

Wij zijn een bedrijf welke serviceopdrachten uitvoert door de gehele Benelux en Duitsland. Door een plotselinge groei van het aantal opdrachten was onze manier van serviceopdrachten afhandelen achterhaald en raakten we het overzicht kwijt. Met het in zee gaan met Insezo hebben we weer helderheid in de lopende opdrachten. Ook het team van Insezo reageert adequaat als er ondersteuning nodig is.

Alex Reparatechniek

Eigenaar

clients/testimonials/mixtus.png

Als Mixtus zijn wij zeer tevreden over het gebruik van Insezo. Het werkt snel, duidelijk en efficiënt zonder redundantie. Het brengt rust in de verwerkingsprocedures en geeft ons meer tijd en ruimte om ons op onze core business te richten. 

Mo

Eigenaar

Zie welke NPS score klanten geven aan je bedrijf

De Net Promoter Score, beter bekend als NPS, is een meetinstrument dat klantloyaliteit kwantificeert op basis van de eenvoudige vraag: "Hoe waarschijnlijk is het dat u ons zou aanbevelen aan een vriend of collega?" Klanten geven hun antwoord op een schaal van 0 tot 10, waarna ze worden geclassificeerd als Promotors (9-10), Passief (7-8), of Criticasters (0-6).

Alle 3 deze categorieën reviews kunnen op hun eigen manier erg nuttig zijn voor je bedrijf. Zo kun je de Review van de promoters bijvoorbeeld gebruiken om te kijken waarom de klanten dusdanig tevreden zijn, en hoe je dit kunt behouden bij toekomstige werkbonnen. In de passieve feedback kun je kijken waarom wat er wel, en wat er niet goed was volgens de klant. Als je veel passieve scores hebt, kan dit aanduiden dat er een bepaald onderdeel van de reparatiefase niet goed is, en andere juist erg goed. Bij de reviews van de criticasters kun je kijken wat er mis is gegaan bij de afgerond werkbon, en waarom de klant niet tevreden is. Zo kun je leren van je fouten, en kun wellicht de klant een compensatie geven voor zijn onprettige ervaring. 

3000+

actieve gebruikers

500+

dagelijkse opdrachten

100+

wekelijkse reviews

Bekijk per monteur wat hun gemiddelde score is over de afgelopen periode

Naast het bedrijf, kan de klant met Insezo ook de servicemonteur, en het reparatieproces een cijfer te geven. Zo kun jij eenvoudig zien welke monteurs er bij de klanten in de smaak vallen, en welke niet. Ook kan de klant een opmerking toevoegen, waar hij kan toelichten waarom hij wel of niet tevreden is met de desbetreffende servicemonteur. Filter op monteur en vind eenvoudig alle afgeronde werkbonnen met reviews van de desbetreffende monteur terug. Bekijk per periode wat de score is van de monteur. Heeft de monteur hierin vooruitgang geboekt, of zijn de reviews juist slechter geworden?

Maak rapportages van je reviews in Excel

In Insezo heb je de mogelijkheid om eenvoudig rapportages te maken van de binnengekomen reviews. Met een druk op de knop worden al je gegevens in Insezo omgezet in een Excel bestand, die je vervolgens kunt delen met je collega's. Gebruik de filters in Insezo om verschillende rapportages te maken en krijg inzicht tot cruciale data dat je kunt inzetten om de service die je aan je klanten biedt naar een hoger niveau te tillen.

Probeer Insezo nu gratis

Klant aan het woord!

"Wij maken gebruik van Insezo voor het registreren en plannen van al onze service activiteiten. Door Insezo hebben we snel en duidelijk inzicht in openstaande en gereden activiteiten. Middels een modulaire wizard is alles naar eigen smaak in te richten en kunnen we de juiste informatie verkrijgen en delen. En door ook onze partners met Insezo te laten werken, hebben we minder administratie!"

Victor - Service Manager bij Service first

Krijg inzage in de communicatie, en kijk wat er goed of fout ging bij de desbetreffende werkbon

In Insezo kun je in de werkbon de volledige communicatie inzien tijdens de reparatiefase van zowel de interne, als de externe communicatie. Dit kan in realtime, maar ook zodra de werkbon gearchiveerd is. Zo kun jij eenvoudig de fout detecteren wanneer je een slechte review hebt gekregen van een klant. Zie je fouten in, leer van je fouten en verbeter de service die je kan bieden aan je klant. 

Wil jij ook efficiënter werken met Insezo?

Neem dan vrijblijvend contact op met Renzo en hij vertelt je graag meer over de mogelijkheden.

image

Veelgestelde vragen.

Waar kan ik mijn review rapportages op filteren?

Binnen Insezo kun je je review rapportage op drie verschillenden onderdelen filteren: Op monteur, op jaartal of op beide tegelijk. Als je op monteur filtert, zal er een rapportage worden opgemaakt die bestaat uit alle review die er op de desbetreffende monteur zijn binnengekomen. Als je filtert op jaartal, zal er een rapportage gemaakt worden over alle verkregen reviews van het jaar dat je geselecteerd hebt, en als je op zowel monteur als jaartal filtert, zul je een rapportage krijgen waar je alle reviews van de desbetreffende monteur over het geselecteerde jaartal kunt vinden. Ook heb je de mogelijkheid om geen filters toe te voegen. Dit zal ervoor zorgen dat je een rapportage krijgt over alle verkregen reviews van je bedrijf.

Welke vragen worden er gesteld aan de klant?

In de klantenreview-enquête worden 5 vragen gesteld, waaronder de NPS:

  • Wat vindt u van het aanmelden van de serviceaanvraag?
  • Wat vindt u van het maken van de bezoekafspraak?
  • Wat vindt u van het optreden van de servicemonteur?
  • Wat vindt u van de reparatie van uw apparaat?
  • Hoe waarschijnlijk is het dat u Insezo zult aanbevelen aan een vriend, kennis of familielid?
  • Opmerking (optioneel)

De feedback wordt verzameld op de Review pagina in je Insezo account.

Kan ik mijn NPS score delen?

Zeker! Je kunt je NPS rating gemakkelijk op je website zetten met behulp van de koppeling binnen onze software. Hierdoor kunnen je toekomstige klanten zien hoe tevreden de mensen zijn met jouw bedrijf.