Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Geoptimaliseerde planing met de routeplanner

Bespaar veel tijd bij het plannen van digitale werkbonnen en houd je eindklant automatisch op de hoogte door middel van automatisch gegenereerde SMS en e-mailberichten. Plan eenvoudig efficiënte routes, al je monteurs hebben de planning altijd up-to-date en zijn overal toegankelijk.

  • Maak een geoptimaliseerde planning
  • Plan meer afspraken in minder kilometers
  • Krijg inzicht in de agenda van de monteur

Meld je gratis aan

Deze bedrijven en organisaties plannen de werkbonnen al met Insezo

Honderden bedrijven plannen efficiënter en beter dankzij Insezo. Wil jij ook het verschil maken met Insezo? Maak dan direct een gratis account aan en maak kennis met het complete en gebruiksvriendelijke serviceplatform voor ieder bedrijf met een buitendienst!

Storingservice.nl
Inventum
United Retail
ees Holland
Novy
itho daalderop
Dekker
Gemeente Den Haag
Franke
Caressi
Mixtus
GXO
VIP Installatie
Smeg

Krijg inzicht in de agenda van de monteur

In de routeplanner van Insezo zit een eenvoudig af te lezen agenda toegevoegd. Zodra je de monteur heb geselecteerd, zal hier de agenda van de desbetreffende monteur komen. Zo kun jij gemakkelijk het juiste gaatje vinden in de agenda van de monteur, om de werkbon in te passen. 

• Bekijk de agenda van de monteur op maand, week en dagbasis
• Verander de opdrachtvolgorde eenvoudig in de agenda

Probeer nu

500000+

bezoekafspraken gemaakt met de routeplanner

100000+

kilometers bespaard met de routeplanner

Stippel de optimale route uit met de routeplanner

Met de routekaart zorg jij ervoor dat de monteur in zo min mogelijk kilometers, zoveel mogelijk klussen uitvoert. Bekijk de volledige route van de monteur op dagniveau en plaats eenvoudig werkbonnen op de route om de planning compleet te maken. Valt er een nog in te plannen werkbon op de route en heeft de monteur nog tijd over? Plan deze dan eenvoudig in!

• Start en eindig je routes bij de bedrijfslocatie of het huisadres van de monteur
• Zie hoe lang de gehele reistijd bedraagt voor de monteur
• Zie hoeveel kilometer de monteur die dag moet rijden

Start gratisKlant aan het woord!

"Jullie serviceplatform maakt het voor ons mogelijk om onze serviceverlening verder te optimaliseren! Door jullie ondersteuning op het gebied van routeplanning, reviews, analyses en koppelingen met ons ERP slagen we er steeds beter in onze dienstverlening op de vraag van de consument af te stemmen."

Marcel - Manager ICT, service & logistiek bij Inventum

Vind alle in te plannen werkbonnen overzichtelijk terug

Om een goede planning te maken, heb je overzicht nodig. Hierom kun je eenvoudig alle nog in te plannen werkbonnen onder elkaar vinden onder ''bezoek in afwachting'' in de routeplanner. Zo zie je hier onder andere het ordernummer, hoe lang de desbetreffende opdracht al open staat, en de postcode van waar de opdracht plaats zal vinden. Hier kan je gemakkelijk op filteren, om zo de geschikte werkbon te vinden om in dat gaatje te verwerken in de agenda van de monteur.Draag samen met Insezo je steentje bij aan het milieu

Een geoptimaliseerde routeplanning heeft niet alleen voordelen voor jou en je monteurs, maar ook voor de wereld om je heen. Rijd niet meer kilometers dan nodig en minimaliseer de uitstoot van je bedrijf met de Routeplanning van Insezo. Doe aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, en kies voor Insezo!

Nu gratis proberen

Stuur een automatisch opgesteld SMS of e-mail bericht naar je klant zodra de monteur onderweg is

Verhoog je klanttevredenheid door een goede en duidelijke communicatie richting jke klanten. In de software van Insezo heb je de optie om zodra de monteur onderweg is een geautomatiseerde SMS of e-mailbericht te versturen naar de klant, om hen zo op de hoogte te houden van de gemaakte afspraak. Deze geautomatiseerde SMS of e-mailbericht is zelf op te stellen, en je kunt verschillende fasen kiezen waarop je zo'n bericht wilt versturen.

Start nu je proefperiode

Wil jij ook efficiënter werken met Insezo?

Neem dan vrijblijvend contact op met Renzo en hij vertelt je graag meer over de mogelijkheden.

image

Veelgestelde vragen.

Hoe plaats ik nog niet geplande opdrachten op mijn route?

Zodra je in de routeplanner een monteur selecteert, verschijnt onderaan de pagina een lijst met alle nog in te plannen opdrachten. Deze kan je eenvoudig toevoegen aan de routeplanner door op de waypoint-icoon naast het ordernummer te klikken.

Hoe plan ik een opdracht in met de routeplanner?

Om een opdracht in te plannen met de routeplanner moet je als eerst de monteur selecteren waarvoor je de opdracht wilt inplannen. Vervolgens verschijnen onderaan de pagina alle nog niet ingeplande opdrachten van de desbetreffende monteur. Klik vervolgens op het waypoint-icoon naast het ordernummer om de werkbon in de routekaart te plaatsen. Klik vervolgens op het waypoint-icoon in de routekaart en klik daarna op de knop 'opdracht inplannen'. Vul vervolgens de gegevens in en klik op ''Afspraak inplannen''.

Wat moet ik doen als ik de klant niet kan bereiken?

Wanneer je een opdracht wilt inplannen, maar de klant niet kunt bereiken, klik je op de knop 'consument nam niet op'. Vervolgens krijg je twee keuzes, klik op de keuze die voor jouw situatie van toepassing is. Je werkbon is nu automatisch verwerkt naar de fase 'Klant nam niet op (huisbezoek inplannen)'.

Hoe stuur ik een afspraakbevestiging naar de klant?

Wanneer je een opdracht gaat inplannen heb je de mogelijkheid om een afspraakbevestiging naar de klant te sturen via SMS of e-mail. Dit doe je door de checkbox te selecteren bij het maken van de afspraak. Het bericht zal nu automatisch verstuurd worden naar de klant. 

Je kan - mits je de rechten hebt - dit bericht aanpassen via ''Instellingen' > 'Communicatie'.