Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Insezo is de all-in-one service software voor je installatiebedrijf  

Als installatiebedrijf kan je in de tegenwoordig niet meer zonder service software. Van het maken van een gerichte planning, digitale werkbonnen aanmaken, rapportages maken van je archief en zelfs automatische SMS en E-mailberichten sturen naar je klanten. Met de service software van Insezo kan het allemaal:

 • Maak eenvoudig digitale werkbonnen aan
 • Stel de optimale checklist samen voor je monteurs met de wizard builder
 • Plan meer afspraken in minder kilometers met de routeplanners
 • Stuur automatisch gegenereerde SMS en E-mailberichten naar je klanten
 • En nog veel meer!

Probeer nu 14 dagen gratis

Deze bedrijven en organisaties plannen de werkbonnen al met de service software van Insezo

Honderden bedrijven plannen efficiënter en beter dankzij Insezo. Wil jij ook het verschil maken met Insezo? Maak dan direct een gratis account aan en maak kennis met het complete en gebruiksvriendelijke serviceplatform voor ieder bedrijf met een buitendienst!

Storingservice.nl
Inventum
United Retail
ees Holland
Novy
itho daalderop
Dekker
Gemeente Den Haag
Franke
Caressi
Mixtus
GXO
VIP Installatie
Smeg

Maak eenvoudig werkbonnen aan met de service software van Insezo

De oude papieren werkbon is verleden tijd. Minder fouten in je werkbonnen, een overzichtelijke plek waar je alle werkbonnen terug kunt vinden en realtime inzicht in je werkbonnen. Maak gemakkelijk je digitale werkbon aan in de service software van Insezo. Vul de gegevens van de klant in en kijk in de checklist of alle verplichte velden zijn ingevuld. Vul de vervolg actie in en zet de werkbon door naar de juiste plek in de service software, om het vervolgens op een later moment makkelijk terug te kunnen vinden in de service software van Insezo. 

• Orden je werkbonnen op basis van de status van de opdracht
• Zie in een oogopslag hoeveel werkbonnen er nog ingepland moeten worden

Stel de optimale checklist samen voor je monteurs met de wizard builder

Het is belangrijk voor de monteur dat het reparatieproces zo soepel mogelijk verloopt. Een belangrijk onderdeel hierbij is de checklist die de monteur op locatie in moet invullen. Hierom kan je in de service software van Insezo je checklist eenvoudig zelf bouwen en personaliseren. Zo kun jij het reparatieproces optimaliseren voor de monteur, en tegelijkertijd toch alle benodigde informatie vergaren omtrent de werkbon. 

 • Bouw je eigen checklist met de wizard builder
 • Verschillende soorten opdrachten, verschillende soorten checklists
 • Zelf je checklists inrichten
 • Mogelijkheid tot meerkeuzevragen, open vragen, vervolgvragen en foto's toevoegen

Probeer nu

3000+

actieve gebruikers

500000+

werkbonnen uitgevoerd met Insezo

100000+

kilometers bespaard met de routeplanner

Plan meer afspraken in minder kilometers met de routeplanner

Optimaliseer de agenda van je monteurs en plan zoveel mogelijk werkbonnen in zo min mogelijk kilometers. Met de vele planningtools in de service software van Insezo kan jij de agenda van de monteur tot wel 4x productiever indelen! Krijg inzicht in de route van de monteur met de service software van Insezo en plan zelf een effectieve route in, of laat de route genereren met de smartplanning voor de perfecte route. Met de service software van Insezo zie je eenvoudig in welke regio de monteur werkzaam is om de werkbon door te zetten naar de juiste monteur. Het is allemaal mogelijk met de service software van Insezo!

• Start en eindig je routes bij de bedrijfslocatie of het huisadres van de monteur
• Zie hoe lang de gehele reistijd bedraagt voor de monteur
• Zie hoeveel kilometer de monteur die dag moet rijden
• Krijg inzicht in de agenda van de monteur op maand, week en dagniveau

Probeer nu 14 dagen gratis

Stuur automatisch gegenereerde SMS en E-mailberichten naar je klanten

Het is belangrijk voor de monteur dat het reparatieproces zo soepel mogelijk verloopt. Een belangrijk onderdeel hierbij is de checklist die de monteur op locatie in moet vullen. Hierom kan je bij de service software van Insezo je checklist eenvoudig zelf bouwen en personaliseren. Zo kun jij het reparatieproces optimaliseren voor de monteur, en tegelijkertijd toch alle benodigde informatie vergaren omtrent de werkbon.

 • Bouw je eigen checklist met de wizard builder
 • Verschillende soorten opdrachten, verschillende soorten checklists
 • Zelf je checklists inrichten

Vind eenvoudig je oude werkbonnen terug in het archief

Het is belangrijk dat je overzicht houdt over de afgeronde werkbonnen. Hierom heeft de service software van Insezo een handig archief, waarin je eenvoudig alle behandelde werkbonnen kunt terugvinden. Maak gebruik van meer dan 50 verschillende filters om eenvoudig de werkbon terug te vinden die je zoekt, en maak rapportages van alle uitgevoerde werkbonnen om een inzicht te krijgen van de lopende trends en ontwikkelingen.

 • Bekijk verrichte werkzaamheden, verbruikte materiaal en foto's per werkbon
 • Gericht zoeken met de uitgebreide zoekmogelijkheden 
 • Opdrachthistorie bekijken per adres, producttype en serienummer

Overzicht en duidelijkheid voor je monteurs met de monteurs web-app

Het is belangrijk voor je monteurs dat er duidelijkheid en overzicht is, zodat de monteur zich volledig kan richten op wat er echt belangrijk is: De opdracht zo goed mogelijk voltooien. Hierom kan de monteur eenvoudig alle benodigde informatie vinden in de service software van Insezo. Hier kan de monteur onder andere zijn agenda inzien, de route zien die hij die dag moet rijden, de ingeplande werkbonnen inzien en de checklist invullen die hij op locatie moet invullen. 

 • Communiceer in realtime met de binnendienst in de web-app
 • Altijd en overal inloggen op de service software. Zowel online-als-offline
 • Krijg inzicht in de geschatte reistijd voor de dag
 • Eenvoudig de route starten vanuit de werkbon

Probeer nu

clients/testimonials/inventum-logo.png

Jullie serviceplatform maakt het voor ons mogelijk om onze serviceverlening verder te optimaliseren! Door jullie ondersteuning op het gebied van routeplanning, reviews, analyses en koppelingen met ons ERP slagen we er steeds beter in onze dienstverlening op de vraag van de consument af te stemmen.

Marcel

Manager ICT, Service & Logistiek

clients/testimonials/ees.png

Bij EES Holland werken we met Insezo en zijn zeer tevreden over de werking van het programma en de snelheid waarmee onze wensen technisch zijn ingevuld in het programma. We kunnen zowel de voorraad van reserveonderdelen bijhouden alsook eenvoudig onze monteurs inplannen en afspraken met de bewoners maken die daarvan ook weer vanuit Insezo automatisch een bevestiging krijgen pers SMS en email.

Fred

Operationeel Directeur

clients/testimonials/den-haag.png

Opdracht geven aan meerdere aannemers vergt veel administratie en geregel. De toppers van Insezo hadden de oplossing! Eén programma voor alle aannemers gescheiden van elkaar, maar wel zichtbaar voor ons. Dat scheelt tijd en geld en een betere controle en naslag op de werken.

John

Afdeling Riolering

clients/testimonials/franke.png

Insezo is een fijn en laagdrempelig service systeem. Het aanmaken en volgen van een melding is erg eenvoudig en overzichtelijk. Dit bespaart tijd en werkt efficient waardoor snel en accuraat de consument geholpen kan worden. Ook de administratie die daarbij komt kijken verloopt zonder problemen.

Rob

Manager Sales Office

clients/testimonials/service-first.png

Wij maken gebruik van Insezo voor het registeren en plannen van al onze service activiteiten. Door Insezo hebben we snel en duidelijk inzicht in openstaande en gereden activiteiten. Middels een modulaire wizard is alles naar eigen smaak in te richten en kunnen we de juiste informatie verkrijgen en delen. En door ook onze partners met Insezo te laten werken, hebben we minder administratie!

Victor

Service Manager

clients/testimonials/art.png

Wij zijn een bedrijf welke serviceopdrachten uitvoert door de gehele Benelux en Duitsland. Door een plotselinge groei van het aantal opdrachten was onze manier van serviceopdrachten afhandelen achterhaald en raakten we het overzicht kwijt. Met het in zee gaan met Insezo hebben we weer helderheid in de lopende opdrachten. Ook het team van Insezo reageert adequaat als er ondersteuning nodig is.

Alex Reparatechniek

Eigenaar

clients/testimonials/mixtus.png

Als Mixtus zijn wij zeer tevreden over het gebruik van Insezo. Het werkt snel, duidelijk en efficiënt zonder redundantie. Het brengt rust in de verwerkingsprocedures en geeft ons meer tijd en ruimte om ons op onze core business te richten. 

Mo

Eigenaar

Maak onbeperkt gebruikersaccounts aan voor je medewerkers in de service software van Insezo

Bij de service software van Insezo kun je onbeperkt gebruikersaccounts aanmaken, zodat iedere medewerker zijn eigen gebruikersaccount kan krijgen binnen de service software. Pas eenvoudig de rechten aan per gebruikersaccount, om te beheren waar in de service software iemand wel toegang tot heeft, en waar niet. Gaat een medewerker weg bij je bedrijf? Zet dan eenvoudig zijn account op non-actief in de service software. Mocht de medewerker op een later moment terugkomen, kun je met een druk op de knop eenvoudig zijn account weer op actief zetten.

 • Voor iedere medewerker een eigen Insezo account in de service software van Insezo
 • Werktijden, afwezigheden en vakanties toevoegen in je gebruikersaccount
 • Per gebruikersaccount de rechten aanpassen

Probeer nu 14 dagen gratis

Koppel externe programma's aan Insezo's service software om dubbel invoerwerk te voorkomen

je hebt naast Insezo nog meer service software programma's voor bijvoorbeeld je boekhouding, verzending van je producten. of je administratie. Geen zorgen! Je kunt eenvoudig je andere service software programma's koppelen aan je Insezo account doormiddel van de API documentatie. Zo voorkom je dubbel invoerwerk en worden de gegevens van je programma's automatisch overgezet naar je Insezo account.

Wil jij ook efficiënter werken met Insezo?

Neem dan vrijblijvend contact op met Renzo en hij vertelt je graag meer over de mogelijkheden.

image

Veelgestelde vragen.

Is de service software van Insezo geschikt voor mijn bedrijf?

Van groot tot klein helpt Insezo bedrijven met hun field service management activiteiten. De service software van Insezo wordt onder andere ingezet in de branches: gemeenten, airco, witgoedfabrikanten, bouworganisaties, isolatie, portocabins, telecom, VvE beheer, zonnepanelen en reparatie, installatie en servicebedrijven.

Werkt Insezo via een app?

Nee, je hoeft geen app te downloaden of installeren. Insezo is een web-based platform. Dat betekent dat je altijd en overal kunt inloggen via een internetbrowser (URL: app.insezo.com).

De service software van Insezo is responsive. Dit houdt in dat je Insezo kunt gebruiken op de computer, laptop, tablet en mobiel. Insezo werkt via iedere internetbrowser, toch raden wij aan de gratis browser Google Chrome te gebruiken gezien Insezo hier het best tot zijn recht komt. 

Welke programma's kan ik koppelen aan mijn Insezo account?

Je kunt op de pagina ''Koppelingen'' terugvinden welke programma's er aan je Insezo account gekoppeld kunnen worden. Staat jouw koppeling er niet tussen? Kijk dan in onze API documentatie of je koppeling hierin staan.

Wat zijn de kosten?

Wij werken met drie tariefstellingen te vinden op de pagina ''prijzen''. Zodra je gebruik gaat maken van Insezo krijg je beschikking tot een volledig operationele omgeving met alle functionaliteiten die je van een service management platform verwacht. Daarnaast kun je eenvoudig tal van aanvullende modules activeren via je eigen gebruikersaccount. Mocht je vragen hebben, neem dan direct contact met ons op. 

Wat kosten automatisch opgestelde SMS en E-mailberichten?

De automatisch opgestelde E-mails kun je met de service software van Insezo gratis versturen. Voor de SMS berichten brengen wij €0,16 per SMS in rekening.