Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Inzicht in je data

Met Insezo’s statistiekenmodule krijg je een helder overzicht van alle gegenereerde data binnen jouw organisatie. Van klant- en productgegevens tot service-informatie, alles is binnen handbereik.

Gegevens filteren

Werk je samen met meerdere (externe) partijen? Gebruik filters om specifieke gegevens, zoals digitale werkbonnen van een bepaald merk of opdrachtgever, tijdelijk te verbergen. Zo focus je je op de date die voor jou relevant is.

Checklists en rapportages

Leg werkzaamheden vast via checklists op mobiele apparaten en genereer gebruiksvriendelijke rapportages. Met Insezo maak je eenvoudig rapportages die zijn ontdaan van overbodige informatie.

Zoekfunctie

Navigeer razendsnel naar specifieke opdrachten met de geavanceerde zoekbalk. Zoek op naam, opdrachtnummer, postcode en meer.

Labels en personalisatie

Creëer labels voor opvallende opdrachten en beheer deze eenvoudig. Daarnaast kun je met Insezo bericht templates aanmaken voor snelle en consistente communicatie.

Diepgaande statistieken

Krijg inzicht in diverse statistieken zoals het aantal aangemaakte en afgehandelde werkbonnen, meest voorkomende apparaten, klantenreviews, doorlooptijden en meer. Filter de statistieken naar wens en blijf op de hoogte van belangrijke trends.

Wil jij ook efficiënter werken met Insezo?

Neem dan vrijblijvend contact op met Renzo en hij vertelt je graag meer over de mogelijkheden.

image