Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Deze bedrijven en organisaties plannen de werkbonnen al met Insezo

Honderden bedrijven plannen efficiënter en beter dankzij Insezo. Wil jij ook het verschil maken met Insezo? Maak dan direct een gratis account aan en maak kennis met het complete en gebruiksvriendelijke serviceplatform voor ieder bedrijf met een buitendienst!

Storingservice.nl
Inventum
United Retail
ees Holland
Novy
itho daalderop
Dekker
Gemeente Den Haag
Franke
Caressi
Mixtus
GXO
VIP Installatie
Smeg

Inzicht in je klanttevredenheid

Krijg inzicht in de klanttevredenheid van je bedrijf met de data van Insezo. Na alle afgeronde werkbonnen heb je de mogelijkheid om een automatisch gegenereerde enquete naar de klant te sturen met de volgende 5 vragen:

  • Wat vindt u van het aanmelden van de serviceaanvraag?
  • Wat vindt u van het maken van de bezoekafspraak?
  • Wat vindt u van het optreden van de servicemonteur?
  • Wat vindt u van de reparatie van uw apparaat?
  • Hoe waarschijnlijk is het dat u Insezo zult aanbevelen aan een vriend, kennis of familielid?

Alle antwoorden van de enquete, inclusief het invulpercentage worden verwerkt naar eenvoudig af te lezen statistieken, die je in je Insezo account terug kunt vinden. Zie op welke onderdelen je volgens je klanten moet verbeteren en optimaliseer je service naar je klanten.

Probeer nu

3000+

actieve gebruikers

100+

wekelijkse reviews

50+

verschillende statistieken

Geavanceerde filters voor je statistieken

Maak gebruik van een van onze geavanceerde filters om de statistieken te vinden die jij nodig hebt. Filter op periode door een van onze vaste periodes aan te vinken, of maak een aangepaste periode waarop je wilt filteren. Filter op opdracht soort, uitvoerder en/of relatie om toegang te krijgen tot diepgaande data en statistieken gegenereerd uit je werkbonnen. 

Meld je gratis aan

Inzicht in de gegenereerde data van je werkbonnen

Over al je gearchiveerde werkbonnen wordt binnen Insezo automatisch data gegenereerd. Deze uit je gearchiveerde werkbonnen gegenereerde data kun je bij je statistieken terugvinden. Zie hoeveel werkbonnen er de afgelopen week zijn aangemaakt, de gemiddelde doorlooptijd van je werkbonnen, het aantal opdrachten per product, de meest voorkomende opdrachten en nog veel meer. Krijg inzicht in je werkbonnen en gebruik de data van Insezo in je voordeel om je  producten en je service verlening met de hulp van de statistieken in Insezo te evolueren. 

Start gratis

Klant aan het woord!

"Insezo is een fijn en laagdrempelig service systeem. Het aanmaken en volgen van een melding is erg eenvoudig en overzichtelijk. Dit bespaart tijd en werkt efficiënt waardoor snel en accuraat de consument geholpen kan worden. Ook de administratie die daarbij komt kijken verloopt zonder problemen."

Rob - Manager Sales Office bij Franke

Trots op je cijfers? Deel je statistieken!

Heb je je zaakjes goed voor elkaar, en ben je trots op je statistieken? Deel deze dan eenvoudig met Insezo! Met behulp van de koppeling van Insezo kun jij eenvoudig je statistieken delen op je website of sociale media om je potentiële klant met behulp van je statistieken dat laatste zetje in de rug te geven. Deel je NPS rating en laat de algemene klanttevredenheid van je bedrijf zien aan je klanten. Ook kun je de losse statistieken eenvoudig downloaden met de downloadknop bovenin bij de desbetreffende statistiek. 

Wil jij ook efficiënter werken met Insezo?

Neem dan vrijblijvend contact op met Renzo en hij vertelt je graag meer over de mogelijkheden.

image

Veelgestelde vragen.

Welke statistieken kan ik vinden in Insezo?

Met een aanbod van meer dan 50 verschillende statistieken biedt Insezo een ruim aanbod aan statistieken. Zie onder andere hoeveel werkbonnen er de afgelopen week zijn aangemaakt, de gemiddelde doorlooptijd, het aantal opdrachten per product, de meest voorkomende opdrachten en nog veel meer. 

Is het verplicht om mijn statistieken openbaar te delen?

Nee. Het is niet verplicht om je statistieken openbaar te delen. Echter kan dit wel interessant zijn om te doen, mocht je goede statistieken hebben. Hierom biedt Insezo je de mogelijkheid om eenvoudig met behulp van onze koppeling je statistieken te delen. Echter is dit optioneel, en hoeft dit dus niet mocht je hier geen behoefte aan hebben.

Moet ik extra bijbetalen om van mijn statistieken gebruik te kunnen maken?

Nee. De statistieken zijn een onderdeel van de software van Insezo, en hierom dan ook inbegrepen in de prijs. De prijzen van Insezo kun je vinden op de pagina ''prijzen''.