Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Digitale werkbonnen voor je loodgietersbedrijf met Insezo

Stap over naar digitale werkbonnen voor je loodgietersbedrijf met Insezo. Geen gestuntel meer met papieren werkbonnen en uren bezig zijn met administratie, planning en het zoeken naar je werkbonnen, maar al je werkbonnen digitaal en overzichtelijk op een plek met de digitale werkbonnen app van Insezo. Naast digitale werkbonnen biedt Insezo vele malen meer handige tools om jouw loodgietersbedrijf te ondersteunen. Zo kan je met Insezo onder andere:

 • Digitale werkbonnen aanmaken voor je loodgietersbedrijf
 • De agenda van je loodgieters efficiënter indelen met de vele handige planningstools
 • Inzicht krijgen in de prestaties van je loodgietersbedrijf met uitgebreide statistieken
 • Altijd en overal inloggen op de loodgieters web-app
 • Je boekhoudprogramma's koppelen aan Insezo om dubbel invoerwerk te voorkomen
 • En nog veel meer!

Probeer nu 14 dagen gratis Plan een vrijblijvende demo

digitale werkbonnen app loodgieters

Deze bedrijven en organisaties plannen de digitale werkbonnen al met Insezo

Honderden bedrijven plannen efficiënter en beter dankzij Insezo. Wil jij ook het verschil maken met Insezo? Maak dan direct een gratis account aan en maak kennis met het complete en gebruiksvriendelijke serviceplatform voor ieder bedrijf met een buitendienst!

Storingservice.nl
Inventum
United Retail
ees Holland
Novy
itho daalderop
Dekker
Gemeente Den Haag
Franke
Caressi
Mixtus
GXO
VIP Installatie
Smeg
digitale werkbonnen app loodgieters

Razendsnel digitale werkbonnen aanmaken met Insezo

Bij Insezo kun je eenvoudig digitale werkbonnen aanmaken voor je loodgietersbedrijf.  Digitale werkbonnen hebben vele voordelen ten opzichte van de ouderwetse papieren werkbonnen. Zo kun je de papieren werkbonnen kwijtraken of beschadigen, en de digitale werkbonnen niet. Ook hoef je geen stapels multomappen meer te doorzoeken om die ene werkbon die je zoekt terug te vinden, maar staan de digitale werkbonnen allemaal overzichtelijk in je Insezo account en kun je met een van de vele filters in Insezo makkelijk en snel de digitale werkbonnen terugvinden die jij zoekt. Maak binnen 2 minuten een werkbon aan en vul vervolgens de fase in om de werkbonnen te ordenen. Met de digitale werkbonnen van Insezo maak je het reparatieproces voor zowel de binnen als de buitendienst van je loodgietersbedrijf een stuk makkelijker en efficiënter. We zetten de voordelen van de digitale werkbonnen app nog even voor je op een rijtje:

 • Al je digitale werkbonnen staan overzichtelijk op een plek en zijn razendsnel terug te vinden
 • Voorkom dat de werkbonnen kwijtraken en/of beschadigen
 • De loodgieter hoeft niet meer naar kantoor te komen om de werkbonnen op te halen, maar kan de digitale werkbonnen eenvoudig openen vanuit zijn telefoon
 • Maak binnen no-time digitale werkbonnen aan en orden ze in fases om het overzicht te behouden binnen je loodgietersbedrijf

Deel de agenda van je loodgieters efficiënter in met de planningstools van Insezo

Je kent het wel: de agenda van je loodgieters zitten propvol en je krijgt het niet voor elkaar om alle binnengekomen werkbonnen in de agenda te verwerken. Met Insezo is dit verleden tijd! Dankzij de vele planningstools van Insezo zoals de routeplanner, smartplanner en het digitale planbord plan jij meer digitale werkbonnen in minder kilometers.  Zodra je de planning hebt gemaakt, wordt deze direct automatisch verwerkt in de agenda van de loodgieter. Zo bespaar je een hoop tijd en geld voor je loodgietersbedrijf, krijg je de monteursplanning van je loodgietersbedrijf eenvoudiger rond en minimaliseer je tegelijkertijd de uitstoot van je bedrijfswagens door minder kilometers te rijden.

Probeer nu Plan een vrijblijvende demo

digitale werkbonnen app loodgieters
24/7

grip op de service

3000+

actieve gebruikers

500000+

bezoekafspraken gemaakt met de routeplanner

digitale werkbonnen app loodgieters

Krijg inzicht in je loodgietersbedrijf met diepgaande statistieken

Met onze uitgebreide statistieken module breng jij de service van je loodgietersbedrijf naar een nieuw level! Krijg inzicht in de gemiddelde doorlooptijd van je loodgietersbedrijf, zie de rating die je klanten geven aan je loodgietersbedrijf en je loodgieters, zie welke opdrachten het meeste voorkomen en vergelijk je statistieken per tijdframe door eenvoudig de periode aan te passen. 

 • Verbeter de service van je loodgietersbedrijf met de statistieken module
 • Zie de loodgieters score per loodgieter
 • 30+ verschillende diepgaande statistieken

Probeer nu 14 dagen gratis Plan een vrijblijvende demo

Log zowel online als offline in op je loodgieters web-app

Het is belangrijk voor je loodgieters dat er duidelijkheid en overzicht is, zodat hij zich volledig kan richten op wat er echt belangrijk is: De opdracht zo goed mogelijk voltooien. Hierom kan de loodgieter eenvoudig alle benodigde informatie vinden in de loodgieters web-app. Hier kan de loodgieter onder andere zijn agenda inzien, de route zien die hij die dag moet rijden, de ingeplande digitale werkbonnen inzien en de checklist invullen die hij op locatie moet invullen. Daarnaast kan de loodgieter zowel online als offline op zijn account inloggen, zodat hij altijd en overal toegang heeft tot zijn agenda.

• Communiceer in realtime met de binnendienst in de web-app
• Krijg inzicht in de geschatte reistijd voor de dag

digitale werkbonnen app loodgieters

digitale werkbonnen app loodgieters

Koppel je boekhoudprogramma's aan Insezo om dubbel invoerwerk te voorkomen

Heb je naast Insezo nog meer programma's voor bijvoorbeeld je boekhouding? Geen zorgen! Je kunt eenvoudig je programma's koppelen aan je Insezo account doormiddel van de API documentatie. Zo voorkom je dubbel invoerwerk en worden de gegevens van je programma's automatisch overgezet naar het Insezo account van je boekhoudprogramma.

Probeer nu Plan vrijblijvende demo

Maak voor al je loodgieters een eigen gebruikersaccount aan

Voeg eenvoudig al de medewerkers van je loodgietersbedrijf toe aan je Insezo omgeving om je Insezo account maximaal te benutten. Maak voor iedere medewerker een eigen gebruikersaccount aan en personaliseer per medewerker waar ze toegang tot hebben, en waar ze geen toegang tot hebben. Maak speciale loodgieters accounts aan voor je loodgieters waarin ze automatisch alle ingeplande digitale werkbonnen te zien krijgen, hun agenda kunnen inzien, vanuit de werkbonnen de navigatie kunnen starten naar de klant en de checklist kunnen invullen.

 • Onbeperkte gebruikersaccounts aanmaken voor de medewerkers van je loodgietersbedrijf
 • Rechten voor elk account personaliseren
 • Altijd en overal inloggen op de web-app. Zowel online als offline
digitale werkbonnen app loodgieters

Wil jij ook efficiënter werken met Insezo?

Neem dan vrijblijvend contact op met Renzo en hij vertelt je graag meer over de mogelijkheden.

image

Veelgestelde vragen.

Is Insezo geschikt voor mijn bedrijf?

Van groot tot klein helpt Insezo bedrijven met hun field service management activiteiten. Insezo wordt onder andere ingezet in de branches; gemeenten, aircobedrijven, koeltechniek, witgoedfabrikanten, bouworganisaties, isolatie, portocabins, witgoed, telecom, VvE beheer, zonnepanelen, keukenzaken en reparatie-, installatie- en servicebedrijven. Bij interesse komen wij graag eens vrijblijvend langs om Insezo persoonlijk onder de aandacht te brengen.

Krijg ik hulp bij het integreren met de software van Insezo?

In je Insezo account kun je meerdere instructievideo's vinden die je helpen om te integreren met de software van Insezo. Deze kun je vinden in het menu aan de linkerkant onder ''Help''. Voor zowel binnen als buitendienst zijn er meerdere instructievideo's beschikbaar. Je zult vervolgens automatisch worden doorgestuurd naar de instructievideo's van de binnen of buitendienst, afhankelijk van je account.

Is er een offline modus beschikbaar voor omenten waarop ik geen internet heb?

De monteur kan zijn agenda, waar hij al zijn afspraken voor de dag ziet, offline afhandelen. Het planbord zelf is niet offline beschikbaar. Echter zullen vooral de binnendienst medewerkers hiermee bezig zijn. Zij zijn vaak gewoon aanwezig op kantoor, of op een andere plek waar ze internettoegang hebben.

Wat zijn de kosten?

Wij werken met drie tariefstellingen te vinden op de pagina ''prijzen''. Zodra je gebruik gaat maken van Insezo krijg je beschikking tot een volledig operationele omgeving met alle functionaliteiten die je van een service management platform verwacht. Daarnaast kun je eenvoudig tal van aanvullende modules activeren via je eigen gebruikersaccount. Mocht je vragen hebben, neem dan direct contact met ons op.