Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Koppel je Insezo account aan          e-Boekhouden.nl en voorkom dubbel invoerwerk

Werk jij met zowel Insezo als met e-Boekhouden.nl? Koppel dan nu eenvoudig je Insezo account aan je e-Boekhouden.nl account en voorkom dubbel invoerwerk. Met de koppeling kun je eenvoudig gegevens doorlinken en bespaar je een hoop invoerwerk!

Deze bedrijven en organisaties maken al gebruik van de koppelingen van Insezo

Honderden bedrijven koppelen hun verschillenden programma's aan Insezo. Wil jij ook het verschil maken met Insezo? Maak dan direct een gratis account aan en maak kennis met het complete en gebruiksvriendelijke serviceplatform voor ieder bedrijf met een buitendienst!

Storingservice.nl
Inventum
United Retail
ees Holland
Novy
itho daalderop
Dekker
Gemeente Den Haag
Franke
Caressi
Mixtus
GXO
VIP Installatie
Smeg

Hoe koppel je jouw account?

Wil je jouw Insezo account koppelen aan je e-Boekhouden.nl account, maar weet je niet hoe? Geen zorgen! We nemen je stap voor stap mee in het koppelproces.

Stap 1: Log in op jouw besloten Insezo omgeving.

Stap 2: Ga in je Insezo account naar je bedrijfsinstellingen en klik op de module 'koppelingen'.

Stap 3: Klik bij de koppeling van e-Boekhouden.nl op 'activeer' en vul vervolgens je gebruikersnaam en je beide beveiligingscodes in van je e-Boekhouden.nl account. Klik vervolgens op 'activeer'.

Stap 4: Je koppeling is nu geactiveerd! Deze kun je ten alle tijden deactiveren vanuit je Insezo account.

Voordelen van het koppelen van Insezo en e-Boekhouden.nl

Alles overzichtelijk op een plek

Door e-Boekhouden.nl te koppelen aan Insezo kun je eenvoudig al je boekhoudgegevens overzetten naar je Insezo account. Hierdoor krijg je al je gegevens op een plek, wat zorgt voor rust en overzicht binnen je organisatie.

Geen dubbel invoerwerk

Niets is vervelender dan dezelfde gegevens 2x invullen op aparte websites. Door Insezo te koppelen aan e-Boekhouden.nl hoef je je boekhoudgegevens enkel in te voeren op je e-Boekhouden.nl account, waarna deze automatisch worden overgezet naar je Insezo account. Zo bespaar je tijd en moeite!

Groot gemak, kleine prijs

Bespaar een hoop tijd en moeite voor een kleine prijs. Voor slechts €10 per maand is je e-Boekhouden.nl account gekoppeld aan je Insezo account.

Overige koppelingen

Werk je naast e-Boekhouden.nl ook nog met andere programma's? Geen probleem! Naast de koppeling met e-Boekhouden.nl biedt Insezo namelijk ook koppelingen met onder andere Jortt, Snelstatt en nog veel meer programma's. Benieuwd naar welke koppelingen er allemaal mogelijk zijn? Kijk dan nu op onze koppelingen pagina. Staat jouw koppeling er niet tussen? Kijk dan in onze API documentatie of jouw koppeling mogelijk is.

Hulp nodig? Wij helpen je graag!

Ervaar je problemen met je koppelingen? Neem dan vooral contact met ons op! Ons team staat elke werkdag voor je klaar om je te helpen met al je problemen.

Neem contact op

Veelgestelde vragen.

Hoe is mijn data beschermd?

Alle data is versleuteld conform de strengste normen en opgeslagen in veilige, Nederlandse, datacenters. Zodra je met Insezo start zal er een AVG- en verwerkersovereenkomst worden gesloten.

Waar kan ik mijn boekhoudgegevens terugvinden na het koppelen?

Nadat je je programma gekoppeld hebt, zullen de gegevens van de desbetreffende koppeling te vinden zijn onder de module ''koppelingen'' in je Insezo account. Deze is te vinden bij je bedrijfsinstellingen.

Kan ik mijn koppelingen deactiveren?

Ja. Je kunt in Insezo ten alle tijden je koppelingen deactiveren vanuit je Insezo account. Je zit dus nergens aan vast.

Wat zijn de kosten van de koppelingen?

Insezo brengt een bedrag van €10 per maand in rekening voor de koppeling tussen Insezo en e-boekhouden. Let op: voor andere koppelingen kunnen andere tarieven gelden!