Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Digitale werkbon voor bouwbedrijven met Insezo

Stap over naar de digitale werkbon voor je bouwbedrijf met Insezo. Niet meer stuntelen met de papieren werkbon, maar al je werkbonnen digitaal en overzichtelijk op een plek met de digitale werkbon. Naast de digitale werkbon biedt Insezo vele malen meer handige tools om jouw bouwbedrijf te ondersteunen. Zo kan je met Insezo onder andere:

 • Een digitale werkbon aanmaken
 • De agenda van je monteurs efficiënter indelen met de vele handige planningtools
 • De optimale checklist voor je monteurs opstellen en personaliseren
 • Voor al de medewerkers van je bouwbedrijf een eigen gebruikersaccount aanmaken
 • De communicatie tussen de binnen en buitendienst van je bouwbedrijf aanzienlijk verbeteren
 • En nog veel meer!

Probeer Insezo nu 14 dagen gratis

Deze bedrijven en organisaties plannen de werkbonnen al met Insezo

Honderden bedrijven plannen efficiënter en beter dankzij Insezo. Wil jij ook het verschil maken met Insezo? Maak dan direct een gratis account aan en maak kennis met het complete en gebruiksvriendelijke serviceplatform voor ieder bedrijf met een buitendienst!

Storingservice.nl
Inventum
United Retail
ees Holland
Novy
itho daalderop
Dekker
Gemeente Den Haag
Franke
Caressi
Mixtus
GXO
VIP Installatie
Smeg

Maak eenvoudig een digitale werkbon aan voor je bouwbedrijf

Bij Insezo kun je eenvoudig een digitale werkbon aanmaken voor je bouwbedrijf. Een digitale werkbon heeft vele voordleen ten opzichte van de ouderwetse papieren werkbon. Zo kun de papieren werkbon kwijtraken of beschadigen, en de digitale werkbon niet. Ook hoef je geen stapels multomappen meer te doorzoeken om die ene werkbon die je zoekt terug te vinden, maar staan deze allemaal overzichtelijk in je Insezo account en kun je met een van de vele filters in Insezo makkelijk en snel de werkbon terugvinden die jij zoekt. Maak binnen 2 minuten een werkbon aan en vul vervolgens de fase in om de werkbon te ordenen. Met de digitale werkbon van Insezo maak je het bouwproces voor zowel de binnen als de buitendienst van je bouwbedrijf een stuk makkelijker en efficiënter. 

Deel de agenda van je monteurs efficiënter in met onze handige planningtools

Zijn de agenda's van je monteurs altijd propvol en krijg  je je planning niet rond? Met Insezo wel! Met onze vele planingtools kan jij de planning van al je monteurs optimaliseren en haal jij tot wel 40% meer uit je planning! Plan meer werkbonnen in minder kilometers voor je bouwbedrijf. Dit heeft niet alleen voordelen voor je bouwbedrijf, maar voor de hele wereld. Rijd minder kilometers en minimaliseer de uitstoot van je bedrijfswagens om op deze manier je steentje bij te dragen aan het milieu. 

 • Genereer automatisch een geoptimaliseerde planning met de smart planning
 • Maak zelf de optimale route voor je monteurs met de routeplanner
 • Zie voor elke monteur wat hun specifieke werkgebieden zijn
 • Plan een werkbon in met het drag and drop menu van het digitale planbord

Probeer nu

24/7

grip op de service

3000+

actieve gebruikers

500000+

bezoekafspraken gemaakt met de routeplanner

Stel de perfecte checklist samen voor je monteurs

Naast de werkbon is ook de checklist is een belangrijk onderdeel van het bouwproces voor je bouwbedrijf. Het is dan ook van groot belang een bouwbedrijf dat deze checklist aansluit op zowel de klus als op je bouwbedrijf. Hierom kan je in Insezo je checklist zelf opstellen zodat je deze volledig kunt personaliseren. Ook kun je meerdere verschillende checklists maken. Verschillende soorten klussen vereisen namelijk ook verschillende checklists. Personaliseer de checklist zoals jij dat wilt. Maak het proces eenvoudiger voor de monteur en vergaar tegelijkertijd nog steeds alle benodigde informatie uit je checklist. Heb je moeite met het opstellen van een checklist voor je bouwbedrijf? Lees dan de blog: ''9 punten waar je op moet letten bij het opstellen van een checklist voor buitendienstmedewerkers''.

Probeer nu 14 dagen gratis

Maak voor al de medewerkers van je bouwbedrijf een eigen gebruikersaccount

Voeg eenvoudig al de medewerkers van je bouwbedrijf toe aan je Insezo workspace om je Insezo account maximaal te benutten. Maak voor iedere medewerker een eigen gebruikersaccount aan en personaliseer per medewerker waar ze toegang tot hebben, en waar ze geen toegang tot hebben. Maak speciale monteurs accounts aan voor je monteurs waarin ze automatisch alle ingeplande werkbonnen te zien krijgen, hun agenda kunnen inzien, vanuit de werkbon de navigatie kunnen starten naar de klant en de checklist kunnen invullen.

 • Onbeperkte gebruikersaccounts aanmaken voor de medewerkers van je bouwbedrijf
 • Rechten voor elk account personaliseren
 • Altijd en overal inloggen op de web-app

Zorg voor korte lijnen tussen de binnen en buitendienst van je bouwbedrijf met Insezo

Het is voor ieder bouwbedrijf van groot belang dat de communicatie tussen de binnen en buitendienst soepel verloopt. Echter blijkt dit voor een bouwbedrijf in de praktijk vaak lastiger dan van tevoren gedacht. De monteur neemt zijn telefoon niet op, reageert niet op zijn berichten of er is bij de binnendienst van je bouwbedrijf überhaupt geen telefoonnummer bekend van de monteur. Hierom biedt Insezo de mogelijkheid om intern te communiceren in realtime in de desbetreffende werkbon. Zo houd je de lijnen met de monteur kort en optimaliseer je de interne communicatie in je bouwbedrijf. 

Probeer nu

Evolueer de service van je bouwbedrijf met onze uitgebreide statistieken

Met onze uitgebreide statistieken module breng jij de service van je bouwbedrijf naar een nieuw level! Krijg inzicht in de gemiddelde doorlooptijd, zie de rating die je klanten geven aan je bedrijf en je monteurs, zie welke opdrachten het meeste voorkomen en vergelijk je statistieken per tijdframe door eenvoudig de periode aan te passen. 

 • Verbeter de service van je bouwbedrijf met de statistieken module
 • Zie de monteurs score per monteur
 • 30+ verschillende statistieken

Wil jij ook efficiënter werken met Insezo?

Neem dan vrijblijvend contact op met Renzo en hij vertelt je graag meer over de mogelijkheden.

image

Veelgestelde vragen.

Is Insezo geschikt voor mijn bedrijf?

Van groot tot klein helpt Insezo bedrijven met hun field service management activiteiten. Insezo wordt onder andere ingezet in de branches; gemeenten, airco, koeltechniek, witgoedfabrikanten, bouworganisaties, isolatie, portocabins, witgoed, telecom, VvE beheer, zonnepanelen, keukenzaken en reparatie-, installatie- en servicebedrijven. Bij interesse komen wij graag eens vrijblijvend langs om Insezo persoonlijk onder de aandacht te brengen.

Krijg ik hulp bij het integreren met de software van Insezo?

In je Insezo account kun je meerdere instructievideo's vinden die je helpen om te integreren met de software van Insezo. Deze kun je vinden in het link menu in je Insezo account onder ''Help''. Voor zowel de binnen als de buitendienst zijn er meerdere instructievideo's beschikbaar. Je zult vervolgens automatisch worden doorgestuurd naar de instructievideo's van de binnendienst of buitendienst, afhankelijk van je Insezo account. 

Is er een offline modus beschikbaar voor momenten waarop ik geen internettoegang heb?

De monteur kan zijn agenda, waar hij al zijn afspraken van de dag ziet, offline afhandelen. Het planbord zelf is niet offline beschikbaar. Maar hier zullen vooral binnendienst medewerkers mee bezig zijn. Zij zijn vaak gewoon aanwezig op kantoor of een andere plek met internetverbinding.

Wat zijn de kosten?

Wij werken met drie tariefstellingen te vinden op de pagina ''prijzen''. Zodra je gebruik gaat maken van Insezo krijg je beschikking tot een volledig operationele omgeving met alle functionaliteiten die je van een service management platform verwacht. Daarnaast kun je eenvoudig tal van aanvullende modules activeren via je eigen gebruikersaccount. Mocht je vragen hebben, neem dan direct contact met ons op.