Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Welke soorten gebruikersaccounts zijn er in Insezo?

In Insezo zijn er 3 verschillende soorten gebruikersaccounts:

Binnendienst admin gebruikersaccounts

Een binnendienst admin gebruikersaccount heeft toegang tot de gehele workspace van Insezo. Van het aanmaken en inzien van werkbonnen, de planning, voorraadbeheer en de facturatie en nog veel meer. De admin kan overal bij. Dit soort accounts zijn handig voor CEO's en managers van bedrijven, voor een volledig overzicht van de stand van zaken. 

Binnendienst operator gebruikersaccounts

Een binnendienst operator gebruikersaccount heeft een beperkte toegang binnen zijn account. Vink eenvoudig aan waar de operator wel toegang tot heeft, en waar niet. Zo kun je de planner bijvoorbeeld toegang geven tot de planning, en het aanmaken van de werkbonnen, maar niet tot de facturatie en de bestellingen. 

Monteurs gebruikersaccounts

Ook voor je monteurs kan je aparte gebruikersaccounts aanmaken. Zij kunnen vervolgens eenvoudig inloggen op de Insezo web-app, waar ze onder andere hun agenda kunnen vinden, de ingeplande werkbonnen kunnen inzien en de checklist kunnen vinden die ze moeten invullen na afloop van de opdracht. Een monteur krijgt een werkbon automatisch binnen in zijn gebruikersaccount zodra deze is ingepland in zijn agenda door de binnendienstmedewerker. 

Terug naar overzicht

Wil jij ook efficiënter werken met Insezo?

Neem dan vrijblijvend contact op met Renzo en hij vertelt je graag meer over de mogelijkheden.

image