Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Deze bedrijven en organisaties maken al dagelijks gebruik van Insezo

Honderden bedrijven maken gebruik van Insezo om werkbonnen te digitaliseren. Wil jij ook het verschil maken met Insezo? Maak dan direct een gratis account aan en maak kennis met het complete en gebruiksvriendelijke serviceplatform voor ieder bedrijf met een buitendienst!

Storingservice.nl
Inventum
United Retail
ees Holland
Novy
itho daalderop
Dekker
Gemeente Den Haag
Franke
Caressi
Mixtus
GXO
VIP Installatie
Smeg

Eenvoudig en razendsnel zoeken

In de zoekbalk – altijd bovenaan de pagina – kun je snel en eenvoudig werkbonnen terugvinden. Je kan onder andere naar je werkbonnen zoeken op:

  • Naam van de eindklant
  • Adres en postcode
  • Serienummer
  • Opdrachtnummer
  • Datum

En nog veel meer!

Probeer Insezo nu

3000+

actieve gebruikers

3000+

actieve gebruikers

500+

dagelijkse opdrachten

Geavanceerd zoeken met de zoekfuncties van Insezo

Naast de reguliere zoekfunctie met de zoekbalk, kun je in Insezo ook geavanceerd zoeken. Hiermee kun je nog gerichter zoeken, zodat je nog makkelijker de werkbonnen kunt vinden die je zoekt. Zoek bijvoorbeeld op e-mail van de klant, straatnaam, plaats, status van de opdracht of gebruik meerdere zoekfuncties tegelijkertijd om een nog specifieker zoekresultaat te krijgen. 

Start gratis

Zoek dus hoe jij wil in de digitale werkbonnen van Insezo

Of je nu eenvoudig en razendsnel de juiste resultaten op je beeldscherm wil hebben staan of je gedetailleerd naar een specifieke werkbon op zoek bent, in de digitale werkbonnen en met de service software van Insezo is het geen probleem.

Benieuwd naar wat onze software nog meer te bieden heeft? Lees dan hieronder hoe je de software van Insezo ook kunt gebruiken als:

Heb je nog vragen of heb je advies nodig? Neem dan vooral even contact met ons op. Wil je vrijblijvend de app uitproberen? Gebruik hem dan 14 dagen gratis.

Wil jij ook efficiënter werken met Insezo?

Neem dan vrijblijvend contact op met Renzo en hij vertelt je graag meer over de mogelijkheden.

image

Veelgestelde vragen.

Hoeveel zoekfilters heeft Insezo?

Insezo biedt zijn gebruikers een ruim aantal zoekfilters, om zo gericht en precies mogelijk te kunnen zoeken in je werkbonnen. In totaal biedt Insezo meer dan 50 verschillende zoekfuncties aan.

Hoe kan ik geavanceerd zoeken?

Naast de normale zoekfunctie via de zoekbalk, biedt Insezo ook een geavanceerde zoekfunctie aan. Deze is te vinden aan de rechterkant van de zoekbalk, door op het zoekicoontje te klikken. Hier kun je vervolgens nog preciezer en nog gerichter zoeken in je werkbonnen.

Ik kan mijn werkbon niet terug vinden. Wat nu?

Controleer eerst of je de gegevens juist hebt ingevuld. Als dit het geval is, probeer dan op een andere filter te zoeken. Kun je hierna nog steeds je werkbon niet terug vinden? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!