Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Urenregistratie app

Inzicht in de agenda van je monteurs met de urenregistratie app van Insezo

Urenregistratie is voor veel bedrijven een doorn in het oog: het kost veel tijd en gaat vaak fout. Echter is het belangrijk dat dit zorgvuldig gebeurt en goed wordt bijgehouden. Hierom kan je in de urenregistratie app van Insezo eenvoudig de urenregistratie bijhouden van al je monteurs.

Bij de ouderwetse papieren urenregistratie worden vaak teveel uren geregistreerd, raken de papieren urenregistraties kwijt of beschadigd of is de urenregistratie onleesbaar ingevuld. Met de urenregistratie app van Insezo is dit allemaal verleden tijd. Kortom: met de urenregistratie app van Insezo werk je sneller, efficiënter en zorgvuldiger.

Probeer nu 14 dagen gratis 

Of plan een vrijblijvende meeting in met een van onze experts

Urenregistratie app

Deze bedrijven en organisaties maken al dagelijks gebruik van de digitale werkorder van Insezo

Honderden bedrijven maken gebruik van de digitale werkorder van Insezo. Wil jij ook het verschil maken met Insezo? Maak dan direct een gratis account aan en maak kennis met de complete en gebruiksvriendelijke werkbonnen app voor ieder bedrijf met een buitendienst!

Storingservice.nl
Inventum
United Retail
ees Holland
Novy
itho daalderop
Dekker
Gemeente Den Haag
Franke
Caressi
Mixtus
GXO
VIP Installatie
Smeg
Urenregistratie app

Wat is een urenregistratie app?

Urenregistratie is een belangrijk onderdeel van de service software van Insezo. Maar wat houd de urenregistratie app van Insezo precies in? Dat gaan we je vertellen!

Met de urenregistratie app van Insezo kunnen je monteurs op verschillende manieren hun uren registreren. Dit kunnen de monteurs eenvoudig invullen in de door jou gepersonaliseerde monteurschecklist. Zo kun jij de gewerkte uren eenvoudig bijhouden en op de juiste manier uitbetalen aan je monteurs.

Probeer Insezo nu 14 dagen gratis

Voor wie is de asset urenregistratie app van Insezo?

We hebben de urenregistratie app in het leven geroepen voor opdrachtgevers, maar ook voor uitvoerders, leveranciers én producenten. Waarom? Omdat al deze doelgroepen onderling baat hebben bij een eenvoudige en overzichtelijke urenregistratie app. Je kunt eenvoudig alle geregistreerde uren per monteur terug zien en rapportages maken per door jou geselecteerde periode.

Deze bedrijven maken al gebruik van de urenregistratie app van Insezo:

 • Servicebedrijven
 • Woning en vastgoedbeheerders
 • Portocabins
 • Gemeenten
 • Zonnepanelen
 • Witgoedfabrikanten
 • Installatietechniek
 • Loodgieters
 • Riooltechniek
 • Keukenzaken
 • Bouwbedrijven

Staat jouw branche er niet tussen?  We vertellen je graag welke bedrijven allemaal baat hebben bij de urenregistratie app van Insezo: alle bedrijven die grip willen op hun urenregistratie en rust en overzicht willen creëren voor zowel de binnen- als buitendienst.

Urenregistratie app voor de buitendienst

De urenregistratie app van Insezo zorgt voor rust en duidelijkheid voor zowel de binnen als buitendienst van je bedrijf. De monteur kan eenvoudig vanaf zijn mobiel inloggen op zijn monteurs web-app, vanaf waar hij zijn agenda kan inzien, de route kan starten naar de klant en eenmaal op locatie de werkzaamheden kan starten en zijn gewerkte uren kan registreren. Dit kan de monteur eenvoudig invullen in de monteurschecklist, die jij zelf kunt samenstellen en personaliseren. Als een werkbon eenmaal afgerond is kan je deze ten alle tijden terugvinden in je digitale archief. Hier vind je niet alleen de klantgegevens, maar ook de uitgevoerde werkzaamheden, verbruikte materialen, door de monteur geregistreerde uren en meer!

Probeer nu 14 dagen gratis

Urenregistratie app

Kies welke urenregistratie het beste bij jouw bedrijf past

Handmatige urenregistratie

Bij handmatige urenregistratie kan de monteur zelf zijn urenregistratie invullen. Aan het einde van elke uitgevoerde klus kan de monteur zijn gewerkte uren invullen in de monteurschecklist, waarna deze automatisch zal worden toegevoegd aan de afgeronde werkbon.

Automatische urenregistratie

Met de automatische urenregistratie digitaliseer je het gehele urenregistratie proces. Zodra de monteur de werkzaamheden start op locatie bij de klant houdt de urenregistratie app van Insezo automatisch de gewerkte uren bij. Zodra de monteur de werkzaamheden heeft uitgevoerd en de monteurschecklist heeft ingevuld en ingediend, stopt de tijd en worden de gewerkte uren automatisch aan de afgeronde werkbon toegevoegd

Urenregistratie app

Insezo is meer dan alleen een urenregistratie app

Insezo is een all-in-one service software en biedt nog vele malen meer dan enkel urenregistratie. We hebben een aantal handige functionaliteiten van Insezo voor je op een rijtje gezet:

 • Maak digitale werkbonnen aan met de digitale wekbonnen app
 • Bepaal eenvoudig welke werkzaamheden jouw buitendienstmedewerkers op locatie registreren en bouw zelf checklists
 • Maak efficiënte routes via onze planning modules
 • De eindklant wordt op bepaalde momenten automatisch op de hoogte gehouden via sms- en e-mailberichten die jij zelf kunt opstellen en instellen
 • Maak uitgebreide data rapportages, ontdek knelpunten en verbeter bijvoorbeeld artikelen of processen binnen jouw bedrijf
 • Laat de eindklant de werkbonnen digitaal ondertekenen
 • Verzamel klantenreviews en krijg inzicht in hoe jouw eindklanten het serviceproces hebben ervaren
 • De monteur werkt zijn dagplanning eenvoudig af via zijn mobiel
 • Maak besloten omgevingen aan voor jouw servicepartners, relaties of dealers en werk realtime samen in de digitale werkbon
 • Koppel je Insezo account aan je andere digitale softwareprogramma's om dubbel invoerwerk te voorkomen
 • En nog veel meer!

Ervaar zelf de voordelen van Insezo. Probeer nu onze proefperiode 14 dagen gratis! Liever een vrijblijvende adviesgesprek op maar? Plan dan een korte online meeting in:

Probeer Insezo 14 dagen gratis 

Plan een vrijblijvende meeting in met onze specialisten

Wil jij ook efficiënter werken met Insezo?

Neem dan vrijblijvend contact op met Renzo en hij vertelt je graag meer over de mogelijkheden.

image

Veelgestelde vragen.

Waarom kiezen voor een urenregistratie app?

Met de urenregistratie app van Insezo krijg je weer inzicht in de urenregistratie van je monteurs. Geen beschadigde, kwijtgeraakte of onleesbare papieren urenregistraties meer, maar alles overzichtelijk in één systeem. Kies zelf of je de monteurs de gewerkte uren zelf wil laten invullen in de urenregistratie app of dat je het volledig wilt automatiseren met de ingebouwde timer in de monteurschecklist.

Waar kan ik de geregistreerde uren terugvinden?

Je kunt de geregistreerde uren terugvinden in het digitale archief. Hier zullen de door de monteur geregistreerde uren automatisch worden toegevoegd aan de werkbon van de desbetreffende opdracht. 

Wat zijn de kosten?

Insezo biedt 3 verschillende pakketten aan: Het enterprise pakket (€2,50 per gemaakte werkbon), het professional pakket (€34,50 per gebruiker per maand) en het werkbon pakket (€14,50 per gebruiker per maand). Meer informatie over de pakketten kun je hier vinden.

Moet ik extra bijbetalen voor de automatische urenregistratie?

Nee, dat hoeft niet. Insezo is een all-in-one service software en werkt hiervoor met vaste tarieven. Alle features zijn inbegrepen bij de prijs, afhankelijk van je pakket.