Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Werkplanning

Optimaliseer je werkplanning met de Planningstools van Insezo

Maken jouw monteurs overuren en krijg je de planning telkens niet rond? Geen zorgen! Insezo biedt vele verschillende planningstools om je te helpen met het optimaliseren van je werkplanning. Stippel zelf de perfecte route uit met de routeplanner, sleep de werkbonnen naar de agenda met het digitale planbord of genereer een geoptimaliseerde route met de smartplanner. 

Met Insezo optimaliseer je de gehele werkplanning voor je buitendienst. Zo plan je meer werkbonnen in minder kilometers wat kostbare tijd en geld bespaart voor jou, je monteurs en je klanten.

Probeer Insezo nu 14 dagen gratis 

Of plan een vrijblijvende meeting in met een van onze specialisten

Werkplanning

Deze bedrijven en organisaties maken al dagelijks gebruik van de werkplanning van Insezo

Honderden bedrijven maken gebruik van de werkplanning van Insezo. Wil jij ook het verschil maken met Insezo? Maak dan direct een gratis account aan en maak kennis met de complete en gebruiksvriendelijke werkplanning voor ieder bedrijf met een buitendienst!

Storingservice.nl
Inventum
United Retail
ees Holland
Novy
itho daalderop
Dekker
Gemeente Den Haag
Franke
Caressi
Mixtus
GXO
VIP Installatie
Smeg

Voor wie is de werkplanning van Insezo?

We hebben de werkplanning in het leven geroepen voor opdrachtgevers, maar ook voor uitvoerders, leveranciers én producenten. Waarom? Omdat al deze doelgroepen onderling baat hebben bij een overzichtelijke en geoptimaliseerde werkplanning.

Deze bedrijven maken al gebruik van de werkplanning van Insezo:

 • Servicebedrijven
 • Woning en vastgoedbeheerders
 • Portocabins
 • Gemeenten
 • Zonnepanelen
 • Witgoedfabrikanten
 • Installatietechniek
 • Loodgieters
 • Riooltechniek
 • Keukenzaken
 • Bouwbedrijven

Staat jouw branche er niet tussen?  We vertellen je graag welke bedrijven allemaal baat hebben bij de werkplanning van Insezo: alle bedrijven die grip willen krijgen op hun werkplanning en zowel sneller als efficiënter hun services willen uitvoeren.

Werkplanning

Voordelen van de werkplanning van Insezo

Het plannen van je werkplanning met Insezo heeft vele voordelen. We hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet:

 • Planningen van vandaag, morgen, volgende week en volgende maanden inzien
 • De monteur heeft direct de planning inzichtelijk via de Insezo app.
 • De monteur kan zijn werkgebied aangeven in de digitale postcodekaart
 • De eindklant wordt automatisch op de hoogte gebracht via sms of mail.
 • Efficiënte route maken voor al je monteurs
 • Monteurs kunnen hun eigen planning checken via de Insezo web-app.
 • Moeiteloos planningen tussentijds wijzigen.
 • In één oogopslag inzien wanneer en of er nog een monteur vrij is voor een klus.
 • Direct doorschakelen naar de efficiëntste route van het ingeplande adres.
 • En nog veel meer!

Wist je dat planning software van Insezo ook gekoppeld kan worden met je boekhoudsysteem of andere software? Krijg nóg meer inzicht in data met de integraties van Insezo.

Probeer Insezo nu 14 dagen gratis

Verschillende soorten planningstools

Snartplanner

De smart planner is de nieuwste planningstool van Insezo. Geef de datum en monteur aan in het menu, en voeg vervolgens eenvoudig de werkbonnen toe aan de smart planning. Vervolgens zal de smartplanner automatisch een geoptimaliseerde route voor je uitstippelen. Werkbon vergeten toe te voegen aan je planning? Geen probleem! voeg eenvoudig nieuwe werkbonnen toe en genereer je route opnieuw in de smartplanner voor een optimale route.

Routeplanner

Het maken van een planning was nog nooit zo eenvoudig. Bekijk de agenda en routes van jouw buitendienstmedewerker in één oogopslag en plan direct afspraken op beschikbare tijden met de Routeplanner van Insezo. Voeg eenvoudig nieuwe werkbonnen toe aan de route met het drag and drop menu en zie de route die de monteur moet rijden. Verander de volgorde van de werkbonnen en bevestig de planning met een druk op de knop.

Digitaal planbord

Naast de geavanceerde routeplanner en smart planning biedt de planningstool van Insezo ook de mogelijkheid om te plannen met het eenvoudigere digitale planbord. Je kunt hier eenvoudig filteren op datum, en vervolgens de werkbonnen toevoegen aan het digitale planbord doormiddel van een drag and drop menu. Zie een overzicht van de gehele planning, en wijzig de tijden van geplande afspraken eenvoudig in het digitale planbord.

Hoe we jou professioneel begeleiden bij de implementatie van Insezo

Je werkplanning moet voor jou werken, niet andersom. Daarom helpen wij jou bij de implementatie van jouw besloten omgeving, zodat jij zo snel mogelijk aan de slag kunt met de werkplanning van Insezo. Doorgaans kun je binnen enkele werkdagen van start met de Insezo. Heb je na de integratie nog onduidelijkheden omtrent de werkplanning? Geen zorgen! Vanuit je Insezo account kun kun je onder ''help'' voor vrijwel alle features makkelijk te volgen uitlegvideo's vinden.

Met Insezo kun je de volledige service van je bedrijf verbeteren, makkelijker maken en automatiseren. Naast de werkplanning zorgt onze service software voor een algehele uitstekende service. En dat allemaal vanuit één systeem.

Werkplanning

Wil jij ook efficiënter werken met Insezo?

Neem dan vrijblijvend contact op met Renzo en hij vertelt je graag meer over de mogelijkheden.

image

Veelgestelde vragen.

Waarom kiezen voor een digitale werkplanning?

Door je werkplanning te digitaliseren werk je sneller en efficiënter. Plan meer werkbonnen in minder kilometer en optimaliseer de monteursroutes om kostabre tijd en gel te besparen voor jou, je monteurs en je klanten.

Werkt Insezo ook offline?

Ja, je kunt ook offline inloggen op je Insezo account. Zo heeft de monteur ten alle tijden inzicht in zijn agenda. Zowel online als offline.

Wat zijn de kosten?

Wij werken met drie tariefstellingen te vinden op de pagina 'Prijzen'. Zodra je gebruik gaat maken van Insezo krijg je beschikking tot een volledig operationele omgeving met alle functionaliteiten die je van een service management platform verwacht. Daarnaast kun je eenvoudig tal van aanvullende modules activeren via je eigen gebruikersaccount. Mocht je vragen hebben, neem dan direct contact met ons op. 

Kan ik mijn andere programma's koppelen aan mijn Insezo account?

Insezo is specialist in het maken van koppelingen met externe softwarepakketten. Inmiddels hebben we koppelingen met onder andere boekhoudprogramma's, serviceprogramma's en klantcontact programma's. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Via onze open API kun je eenvoudig zelf een koppeling (laten) bouwen, bekijk hier onze API documentatie.