Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Gepubliceerd op: 27 May 2024

Als je gebruikt maakt van een digitale werkbonnen app is de kans groot dat je naast de digitale werkbonnen app ook nog gebruik maakt van andere bedrijfssystemen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld boekhoudsoftware, CRM systemen of verzendingssystemen voor je bestellingen. Je kunt een stuk overzichtelijk er efficiënter werken door deze systemen te koppelen aan je digitale werkbonnen app. Door je bedrijfssystemen te koppelen aan je digitale werkbonnen app kun je bijvoorbeeld:

 

  • Sneller en efficiënter werken
  • Overzichtelijker werken
  • De kans op fouten minimaliseren

 

Wat zijn de voordelen van het koppelen van je bedrijfssystemen aan je digitale werkbonnen app?

Het koppelen van je bedrijfssystemen aan je digitale werkbonnen app maakt het gehele serviceproces een stuk eenvoudiger, efficiënter en overzichtelijk voor je binnendienst. Door al je systemen te koppelen hoeft de binnendienstmedewerker slechts 1x de gegevens in te voeren, waarna deze automatisch worden overgezet naar je gekoppelde systeem. Hiermee voorkom je dubbel invoerwerk en bespaar je een hoop tijd, geld en minimaliseer je de kans op foutieve invoeringen wat zeker voor bijvoorbeeld boekhoudgegevens grote vervolgen kan hebben.

Hiernaast zorgt het koppelen van je systemen ook voor overzicht. Het is erg overzichtelijk als je overal aparte account voor hebt. Door alles te koppelen aan je digitale werkbonnen app kun je eenvoudig alles vanuit 1 systeem beheren, waardoor je sneller en overzichtelijker te werk kunt gaan.

 

Wat zijn koppelingen en hoe werkt het?

Het koppelen van je systemen gaat via een API key. Dit staat voor ‘’application programming key’’ en wordt veel gebruikt voor het uitwisselen van gegevens tussen apps. Het koppelen van een account werkt per bedrijf anders. In de meeste gevallen wordt je vanuit je digitale werkbonnen app doorgestuurd naar een speciaal inlogscherm van het systeem dat je wilt koppelen. Het enige wat je vervolgens hoeft te doen is inloggen op je account vanuit dit inlogscherm, en toestemming geven voor de koppeling.

Een andere manier waarop API koppelingen vaak werken is met een special API key. Deze key is door het systeem zelf gemaakt en is terug te vinden in je bedrijfsinstellingen. Deze key moet je vervolgens toevoegen in je digitale werkbonnen app, waarna deze automatisch het systeem herkent aan de hand van de key. Naast deze key moet je vaak je klantgegevens toevoegen, waarna je systeem gekoppeld kan worden.

 

Koppel je systemen met Insezo

Insezo biedt vele mogelijkheden op het gebied van koppelingen. Van grote boekhoudsoftware zoals e-Boekhouden.nl, Exact en Jortt, CRM systemen als AFAS en Salesforce en verzendingssystemen als DHL en PostNL, je kunt ze allemaal koppelen aan de digitale werkbonnen app van Insezo! Wil je meer weten over de koppelingen van Insezo? Kijk kan op onze pagina ‘’Koppelingen’’. Ervaar zelf het gemak van Insezo. Probeer nu de gratis proefperiode van 14 dagen gratis uit!


Terug