Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Gepubliceerd op: 6 May 2024

In de tegenwoordige tijd is de digitalisering van bedrijven in volle gang en je kunt er bijna niet meer omheen. Een van deze ontwikkelingen is de digitale werkbonnen app. Met de digitale werkbonnen app kun je eenvoudig werkbonnen aanmaken en sorteren, de monteursagenda’s inzien, een geoptimaliseerde route maken voor je monteurs en nog veel meer! De digitale werkbonnen app vereenvoudig het gehele serviceproces voor zowel de binnen als buitendienst van een bedrijf, maar voor beide afdelingen op een volledig andere manier. Dit is hoe een digitale werkbonnen app bijdraagt aan de binnen en buitendienst van jouw bedrijf:

 

Binnendienst:

De digitale werkbonnen app heeft vele functies die het werk van de binnendienst een stuk makkelijker maken. De belangrijkste van deze functies zijn uiteraard de digitale werkbonnen zelf. Je kunt vanuit de digitale werkbonnen app eenvoudig en snel digitale werkbonnen aanmaken, die je vervolgens kunt ordenen op verschillende fases, zodat je deze op een later moment makkelijk en snel kunt terugvinden. Op deze manier bespaart de binnendienst een hoop tijd in zowel het aanmaakproces als het zoekproces.

Een andere functie van de digitale werkbonnen app die de binnendienst helpt zijn de verschillende planningstools. Met deze planningstools kan de binnendienst de monteursroute inplannen, waarna deze vervolgens automatisch in de monteursagenda wordt gezet. Door de planning te digitaliseren bespaart de binnendienst niet alleen een hoop tijd, maar kunnen ze ook een stuk overzichtelijker werken.

Ook biedt de digitale werkbonnen app de mogelijkheid om automatisch opgestelde berichten te maken, die te versturen zijn naar de klant of relatie. Hierdoor hoeven deze berichten niet telkens handmatig worden verstuurd door de binnendienst wat een hoop tijd scheelt en tegelijkertijd de kans op fouten minimaliseert.

Verder biedt de digitale werkbonnen app de mogelijkheid om je facturatiebeheer, productbeheer, en onderdeelbeheer allemaal vanuit hetzelfde systeem te beheren wat het werken een stuk overzichtelijker maakt.

 

Buitendienst:

Naast dat de digitale werkbonnen app een ondersteuning is voor de binnendienst, kan het ook de buitendienst helpen om beter, sneller en efficiënter te werk te gaan. Echter werkt de digitale werkbonnen app een stuk anders voor de buitendienst. De buitendienst zal na het inloggen automatisch worden doorgestuurd naar de monteurs web-app van waaruit ze onder andere hun agenda kunnen inzien, de route kunnen starten naar de klanten en eenmaal op locatie de werkzaamheden kunnen starten. Daarnaast kunnen de monteurs in de monteurs web-app vanuit de digitale werkbonnen in realtime communiceren met de binnendienst, om ervoor te zorgen dat de interne communicatie geoptimaliseerd is.

Hiernaast kan de monteur ook een stuk efficiënter werken dankzij de digitale werkbonnen app. Met de digitale werkbonnen app kan de binnendienst namelijk een perfect geoptimaliseerde monteursplanning maken, waardoor de monteur meer klussen in minder kilometers kan uitvoeren!

 

De voordelen van de digitale werkbonnen app van Insezo

Ben je nog op zoek naar een digitale werkbonnen app? Kies dan voor Insezo! Insezo heeft vele voordleen ten opzichte van de andere digitale werkbonnen apps. Los van het feit dat Insezo eenvoudig in je bedrijf te integreren is en erg gebruiksvriendelijk werkt, heeft Insezo ook vele verschillende functionaliteiten. Zo kun je Insezo onder andere gebruiken voor het aanmaken van digitale werkbonnen, het automatisch versturen van sms en/of emailberichten, het zelf optimaliseren van je monteurschecklist, het uitstippelen van de perfecte monteursroute, urenregistratie, boekhouding en facturatie en nog veel meer! Insezo is dé all-in-one service software voor jouw bedrijf! Wil je weten wat je nog eer kan met Insezo? Kijk dan op de functionaliteiten pagina voor alle functionaliteiten van Insezo. Ervaar zelf hoe Insezo een absolute game changer is voor jouw bedrijf en maak nu je proefaccount aan!


Terug