Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Gepubliceerd op: 26 April 2023

Communicatie in jouw branche is enorm belangrijk. De binnendienst maakt de afspraken en de buitendienst voert deze uit. Als er ruis op de lijn zit, kunnen gemaakte afspraken niet worden nagekomen. Een monteur kan bij het verkeerde adres staan, niet het juiste gereedschap mee hebben of – erger nog – de afspraak volledig vergeten. Tot grote ergernis van de consument die wellicht een slechte review achterlaat.

Maak klanten én monteurs blij met transport software

Om deze onbenullige fouten te voorkomen, heeft Insezo transport software ontworpen die je het werk een stuk makkelijker. De transport software is zo eenvoudig te gebruiken dat iedereen er mee kan werken. Of je nu een monteur bent die onderweg is naar een klus of dat je een regeltante bent bij de binnendienst. Wel zo makkelijk.

Dit zijn de features van de transport software van Insezo

Waar moet je nu aan denken bij transport software? Is dat nu iets alleen voor grote logistieke leveranciers? Helemaal niet! Ook kleine tot middelgrote bedrijven plukken de voordelen van transport software. Je kunt namelijk makkelijker afspraken maken én nakomen. Ook prettig: alle gemaakte afspraken en afgeronde handelingen kun je in één oogopslag terugzien. Ideaal wanneer de consument terugbelt met een vraag. Je weet direct waar je het over hebt. 

Alle features van transport software op een rij:

·       Je kunt de planning inzien van vandaag, morgen en de komende maanden (ideaal wanneer je vooruit wil plannen).

·       Je ziet in de Insezo app ook direct een digitale postcodekaart.

·       De binnendienst kan een klus gemakkelijk plannen omdat je met de transport software direct in de agenda’s van de aangesloten monteurs kunt kijken.

·       Wil je de route van de monteurs zo productief en effectief mogelijk plannen? Ook dat kan met onze transport software. Zo plan je een logische werkroute voor de monteurs en hoeven zij niet meer na te denken hoe ze van A naar B komen.

·       De monteur krijgt de meest effectieve route te zien om naar het ingevoerde adres te rijden.

·       De binnendienst kan direct zien wanneer welke monteur nog vrij is voor een opdracht.

·       Met de transport software van Insezo is het niet extreem lastig om planningen te wijzigen. Dat stelt jou in staat om flexibel met de logistiek om te gaan.

Klinkt niet verkeerd, toch? Zo’n transport software programma gaat je een hoop ruis en zorgen schelen.

Klik hier voor de gratis demo

Transport software voor jouw sector

Of je nu aan het hoofd van een gigantische logistieke molen staat of dat je een kleiner bedrijf bent die zijn of haar producten aan huis levert bij de consument (incluis installatie); elk soort bedrijf kan onze transport software goed gebruiken. Je wil namelijk dat niet alleen de producten aankomen, maar dat ook de service naderhand tot in de puntjes geregeld is. Dat betekent dat de monteur ook op de hoogte is van eventuele reparaties die gedaan moeten worden.

Insezo ontwerpt transport software die geschikt is voor heel wat verschillende branches. Van servicebedrijven tot aan gemeenten en woningcorporaties. We denken daarin graag met jou mee. Heb jij een uitdaging in de logistiek wil je dat onze softwarefeatures daar de oplossing voor bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Laten we sparren over onze features.

Over Insezo

Insezo is een onlineservice managementplatform dat de binnen- en buitendienst met elkaar verbindt. Dat is belangrijk, want je wil op locatie geen fouten maken die je had kunnen voorkomen. De monteur vindt het bijvoorbeeld niet leuk om per ongeluk naar een verkeerde locatie gestuurd te worden en de klant al helemaal niet. Daarnaast wil de binnendienst zo strak mogelijk plannen om tijd te besparen, maar willen ze de monteur op locatie niet al te veel opjagen.

Kortom: transport software is dé oplossing voor bedrijven die de beste service willen verlenen aan hun klanten. Zijn je klanten blij? Dan ben jij dat ook. Eerst proberen of de transport software aansluit bij jouw behoeften? Probeer ’t dan voor 14 dagen gratis uit. Is het een succes? Dan komen wij direct met jou in contact om de prijzen met elkaar te bespreken. Word jij ook partner van Insezo?

Probeer 14 dagen gratis


Terug