Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

De digitale werkbonnen app voor ieder aircobedrijf

Stap over naar digitale werkbonnen voor je aircobedrijf met Insezo. Geen gestuntel meer met papieren werkbonnen, maar al je werkbonnen digitaal en overzichtelijk op een plek met de digitale werkbonnen app van Insezo. Naast digitale werkbonnen biedt Insezo vele malen meer handige tools om jouw aircobedrijf te ondersteunen. Zo kan je met Insezo onder andere:

  • Digitale werkbonnen aanmaken voor je aircobedrijf
  • De agenda van je monteurs efficiënter indelen met de vele handige planningtools
  • De optimale checklist voor je monteurs opstellen en personaliseren
  • Al je oude werkbonnen gemakkelijk terugvinden in het archief
  • De communicatie tussen de binnen en buitendienst van je aircobedrijf aanzienlijk verbeteren
  • En nog veel meer!

Probeer Insezo nu 14 dagen gratis

Digitale werkbonnen aircobedrijf

Deze bedrijven en organisaties plannen de werkbonnen al met Insezo

Honderden bedrijven plannen efficiënter en beter dankzij Insezo. Wil jij ook het verschil maken met Insezo? Maak dan direct een gratis account aan en maak kennis met het complete en gebruiksvriendelijke serviceplatform voor ieder bedrijf met een buitendienst!

Storingservice.nl
Inventum
United Retail
ees Holland
Novy
itho daalderop
Dekker
Gemeente Den Haag
Franke
Caressi
Mixtus
GXO
VIP Installatie
Smeg
Digitale werkbonnen aircobedrijf

Maak gemakkelijk en snel digitale werkbonnen aan

Bij Insezo kun je eenvoudig digitale werkbonnen aanmaken voor je aircobedrijf.  Digitale werkbonnen hebben vele voordelen ten opzichte van de ouderwetse papieren werkbonnen. Zo kun je de papieren werkbonnen kwijtraken of beschadigen, en de digitale werkbonnen niet. Ook hoef je geen stapels multomappen meer te doorzoeken om die ene werkbon die je zoekt terug te vinden, maar staan deze allemaal overzichtelijk in je Insezo account en kun je met een van de vele filters in Insezo makkelijk en snel de werkbonnen terugvinden die jij zoekt. Maak binnen 2 minuten een werkbon aan en vul vervolgens de fase in om de werkbonnen te ordenen. Met de digitale werkbonnen van Insezo maak je het installatie en/of reparatie voor zowel de binnen als de buitendienst van je aircobedrijf een stuk makkelijker en efficiënter. 

Deel de monteursagenda efficiënter in met de planningstools

Je kent het wel: de agenda van je monteurs zitten propvol en je krijgt het niet voor elkaar om alle binnengekomen werkbonnen in de agenda te verwerken. Met Insezo is dit verleden tijd! Dankzij de vele planningstools van Insezo zoals de routeplanner, smartplanner en het digitale planbord plan jij meer werkbonnen in minder kilometers. Zo bespaar je een hoop tijd en geld voor je aircobedrijf en krijg je de monteursplanning van je aircobedrijf eenvoudiger rond.

Probeer nu

Digitale werkbonnen aircobedrijf
24/7

grip op de service

3000+

actieve gebruikers

500000+

bezoekafspraken gemaakt met de routeplanner

Digitale werkbonnen aircobedrijf

Stel zelf de optimale monteurschecklist samen

De checklist is een belangrijk onderdeel voor zowel de monteur als de binnendienst om het serviceproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Aangezien ieder aircobedrijf en zelfs iedere opdracht anders is, kun je bij Insezo deze checklist volledig zelf ontwerpen. Zo kun je ervoor zorgen dat je voor elke soort opdracht een checklist heeft die perfect aansluit bij jouw aircobedrijf. Voeg foto´s toe, laat de monteur een digitale handtekening zetten, voeg meerkeuzevragen en vervolgvragen in en nog veel meer! Benieuwd naar wat je allemaal kunt met onze checklist? Bekijk dan onze checklisten pagina.

Probeer nu 14 dagen gratis

Vind al je oude werkbonnen razendsnel terug in het archief

Gen eindeloze multomappen meet, maar een digitaal archief waar al je afgeronde digitale werkbonnen worden bewaard. Met de vele filteropties vind je de werkbonnen razendsnel terug. Filter bijvoorbeeld op naam, ordernummer, adres of datum om de werkbonnen terug te vinden die je zoekt. Doordat je overzichtelijker te werk gaat en sneller je gearchiveerde werkbonnen kan terugvinden, kun je klanten beter en sneller te woord staan met eventuele vragen omtrent afgeronde werkbonnen om zo de totale klantbeleving van je aircobedrijf te verbeteren.

Digitale werkbonnen aircobedrijf
Digitale werkbonnen aircobedrijf

Aanzienlijke verbetering in je interne communicatie

Een goede interne communicatie tussen de binnen-en buitendienst is cruciaal voor ieder aircobedrijf . Echter blijkt dit voor veel aircobedrijven in de praktijk lastiger dan verwacht. De monteur heeft geen of slecht bereik, neemt zijn telefoon niet op en de binnendienst geeft veranderingen te laat of helemaal niet door aan de buitendienst. Om deze problemen te voorkomen heeft Insezo meerdere handige communicatietools om zowel de interne als externe communicatie van je aircobedrijf te verbeteren. Zo kun je onder andere automatisch gegenereerde sms en/of emailberichten sturen naar de klant bij eventuele veranderingen in het proces, kunnen de binnen-en buitendienst in de werkbonnen in realtime met elkaar communiceren, en kan de monteur zowel online als offline inloggen op zijn Insezo account, om zo altijd op de hoogte te blijven. 

Probeer nu

Verbeter het serviceproces van je aircobedrijf op basis van statistieken

Al de gegevens van je aircobedrijf worden automatisch bijgehouden en vertaald in waardevolle statistieken in Insezo. Bekijk bijvoorbeeld welke airco het vaakst gerepareerd moet worden, hoe lang de gemiddelde opdracht duurt, welke NPS score klanten geven aan je aircobedrijf en vergelijk je statistieken met andere tijdperioden om inzicht te krijgen op de groei van je aircobedrijf.  

Digitale werkbonnen aircobedrijf

Wil jij ook efficiënter werken met Insezo?

Neem dan vrijblijvend contact op met Renzo en hij vertelt je graag meer over de mogelijkheden.

image

Veelgestelde vragen.

Is Insezo geschikt voor mijn bedrijf?

Van groot tot klein helpt Insezo bedrijven met hun field service management activiteiten. Insezo wordt onder andere ingezet in de branches; gemeenten, aircobedrijven, koeltechniek, witgoedfabrikanten, bouworganisaties, isolatie, portocabins, witgoed, telecom, VvE beheer, zonnepanelen, keukenzaken en reparatie-, installatie- en servicebedrijven. Bij interesse komen wij graag eens vrijblijvend langs om Insezo persoonlijk onder de aandacht te brengen.

Krijg ik hulp bij het integreren met de software van Insezo?

In je Insezo account kun je meerdere instructievideo's vinden die je helpen om te integreren met de software van Insezo. Deze kun je vinden in het menu aan de linkerkant onder ''Help''. Voor zowel binnen als buitendienst zijn er meerdere instructievideo's beschikbaar. Je zult vervolgens automatisch worden doorgestuurd naar de instructievideo's van de binnen of buitendienst, afhankelijk van je account.

Is er een offline modus beschikbaar voor omenten waarop ik geen internet heb?

De monteur kan zijn agenda, waar hij al zijn afspraken voor de dag ziet, offline afhandelen. Het planbord zelf is niet offline beschikbaar. Echter zullen vooral de binnendienst medewerkers hiermee bezig zijn. Zij zijn vaak gewoon aanwezig op kantoor, of op een andere plek waar ze internettoegang hebben.

Wat zijn de kosten?

Wij werken met drie tariefstellingen te vinden op de pagina ''prijzen''. Zodra je gebruik gaat maken van Insezo krijg je beschikking tot een volledig operationele omgeving met alle functionaliteiten die je van een service management platform verwacht. Daarnaast kun je eenvoudig tal van aanvullende modules activeren via je eigen gebruikersaccount. Mocht je vragen hebben, neem dan direct contact met ons op.