Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Digitale werkbonnen maken voor je witgoedbedrijf met Insezo

Stap over naar digitale werkbonnen voor je witgoedbedrijf met Insezo. Geen gestuntel meer met papieren werkbonnen, maar al je werkbonnen digitaal en overzichtelijk op een plek met de digitale werkbonnen app van Insezo. Naast digitale werkbonnen biedt Insezo vele malen meer handige tools om jouw witgoedbedrijf te ondersteunen. Zo kan je met Insezo onder andere:

  • Digitale werkbonnen aanmaken voor je witgoedbedrijf
  • De agenda van je monteurs efficiënter indelen met de vele handige planningstools
  • Inzicht krijgen in de prestaties van je witgoedbedrijf met uitgebreide statistieken
  • De communicatie tussen de binnen en buitendienst van je witgoedbedrijf aanzienlijk verbeteren
  • Een eigen gebruikersaccount aanmaken voor al je medewerkers
  • En nog veel meer!

Probeer nu 14 dagen gratis

digitale werkbonnen witgoedbedrijf

Deze bedrijven en organisaties plannen de digitale werkbonnen al met Insezo

Honderden bedrijven plannen efficiënter en beter dankzij Insezo. Wil jij ook het verschil maken met Insezo? Maak dan direct een gratis account aan en maak kennis met het complete en gebruiksvriendelijke serviceplatform voor ieder bedrijf met een buitendienst!

Storingservice.nl
Inventum
United Retail
ees Holland
Novy
itho daalderop
Dekker
Gemeente Den Haag
Franke
Caressi
Mixtus
GXO
VIP Installatie
Smeg
digitale werkbonnen witgoedbedrijf

Maak snel en eenvoudig je digitale werkbonnen aan

Met Insezo maak je razendsnel digitale werkbonnen aan voor je witgoedbedrijf. Digitale werkbonnen hebben vele voordelen ten opzichte van de papieren werkbonnen. Zo kunnen papieren werkbonnen bijvoorbeeld kwijt of beschadigd raken. Met de digitale werkbonnen kan dit niet. Ook hoef je geen eindeloze multomappen bij te houden en te doorzoeken om je werkbonnen terug te vinden, maar staan al je werkbonnen digitaal op en plek waar je ze met behulp van onze vele filters, eenvoudig kunt terugvinden. Door over te stappen op de digitale werkbonnen van Insezo vereenvoudig je het gehele serviceproces voor zowel je binnendienst als je buitendienst. 

Deel de monteursagenda efficiënter in met de planningstools van Insezo

Heeft jouw witgoedbedrijf net als vele andere bedrijven moeite met het rond krijgen van de monteursplanning? Geen zorgen. Met de vele handige planningstools van Insezo kan jij  namelijk tot wel 3x efficiënter plannen! Plan meer werkbonnen in minder kilometers met de routeplanner of laat de perfecte route voor je genereren met de smartplanner. Ben je het ouderwetse planbord gewend en wil je hier niet vanaf? Gebruik dan het digitale planbord. Met het eenvoudige drag and drop menu heb je de planning binnen no-time rond. Met de planningstools van Insezo kunnen zowel de binnendienst als de buitendienst van je witgoedbedrijf sneller en efficiënter te werk gaan en bespaar je maandelijks duizenden onnozele kilometers!

Probeer nu

digitale werkbonnen witgoedbedrijf

24/7

grip op de service

3000+

actieve gebruikers

500000+

bezoekafspraken gemaakt met de routeplanner

digitale werkbonnen witgoedbedrijf

Verbeter de interne communicatie van je witgoedbedrijf aanzienlijk met Insezo

Om een succesvol witgoedbedrijf te runnen is de interne communicatie tussen de binnen en buitendienst van cruciaal belang. Echter blijkt dit vaak nog een bottleneck te zijn voor vele witgoedbedrijven. De monteur neemt zijn telefoon niet op, heeft geen bereik of de binnendienst communiceert te laat of helemaal niet met de buitendienst. Om deze problemen te voorkomen kunnen de binnen en de buitendienst van je witgoedbedrijf in realtime in de digitale werkbonnen communiceren in Insezo. Zo houd je de lijnen tussen de binnen en buitendienst kort en voorkom je verwarringen en onduidelijkheden voor zowel je medewerkers, als je klanten. Daarnaast heb je in Insezo de mogelijkheid om automatisch gegenereerde sms en/of emailberichten naar de klant te sturen, om hem of haar op de hoogte te houden van de stand van zaken van de opdracht. 

Probeer nu 14 dagen gratis

 

Inzicht in de prestaties van je witgoedbedrijf met uitgebreide statistieken

Alle gegevens van je witgoedbedrijf worden automatisch bijgehouden en vertaald in waardevolle statistieken in Insezo. Bekijk bijvoorbeeld welk apparaat het vaakst gerepareerd moet worden, hoe lang de gemiddelde opdracht duurt, welke NPS score klanten geven aan je witgoedbedrijf en vergelijk je statistieken met andere tijdperioden om inzicht te krijgen op de groei van je witgoedbedrijf.  

digitale werkbonnen witgoedbedrijf

digitale werkbonnen witgoedbedrijf

Maak voor al je medewerkers een eigen gebruikersaccount aan

Voeg eenvoudig al de medewerkers van je witgoedbedrijf toe aan je Insezo omgeving om je Insezo account maximaal te benutten. Maak voor iedere medewerker een eigen gebruikersaccount aan en personaliseer per medewerker waar ze toegang tot hebben, en waar ze geen toegang tot hebben. Maak speciale monteurs accounts aan voor je monteurs waarin ze automatisch alle ingeplande werkbonnen te zien krijgen, hun agenda kunnen inzien, vanuit de werkbonnen de navigatie kunnen starten naar de klant en de checklist kunnen invullen.

  • Onbeperkte gebruikersaccounts aanmaken voor de medewerkers van je witgoedbedrijf
  • Rechten voor elk account personaliseren
  • Altijd en overal inloggen op de web-app

Probeer nu

Voorkom dubbel invoerwerk. Koppel al je programma's eenvoudig aan Insezo

Maak je al gebruik van andere softwareprogramma's met je witgoedbedrijf zoals boekhoudprogramma's, CRM programma's of klantcontactsystemen. Koppel deze dan eenvoudig aan het Insezo account van je witgoedbedrijf om dubbel invoerwerk te voorkomen. Zo heb je al je programma's overzichtelijk op een plek. Ben jij benieuwd welke programma's er allemaal gelinkt kunnen worden aan Insezo? Bekijk dan onze API documentatie

digitale werkbonnen witgoedbedrijf

Wil jij ook efficiënter werken met Insezo?

Neem dan vrijblijvend contact op met Renzo en hij vertelt je graag meer over de mogelijkheden.

image

Veelgestelde vragen.

Is Insezo geschikt voor mijn bedrijf?

Van groot tot klein helpt Insezo bedrijven met hun field service management activiteiten. Insezo wordt onder andere ingezet in de branches; gemeenten, aircobedrijven, koeltechniek, witgoedfabrikanten, bouworganisaties, isolatie, portocabins, witgoed, telecom, VvE beheer, zonnepanelen, keukenzaken en reparatie-, installatie- en servicebedrijven. Bij interesse komen wij graag eens vrijblijvend langs om Insezo persoonlijk onder de aandacht te brengen.

Krijg ik hulp bij het integreren met de software van Insezo?

In je Insezo account kun je meerdere instructievideo's vinden die je helpen om te integreren met de software van Insezo. Deze kun je vinden in het menu aan de linkerkant onder ''Help''. Voor zowel binnen als buitendienst zijn er meerdere instructievideo's beschikbaar. Je zult vervolgens automatisch worden doorgestuurd naar de instructievideo's van de binnen of buitendienst, afhankelijk van je account.

Is er een offline modus beschikbaar voor omenten waarop ik geen internet heb?

De monteur kan zijn agenda, waar hij al zijn afspraken voor de dag ziet, offline afhandelen. Het planbord zelf is niet offline beschikbaar. Echter zullen vooral de binnendienst medewerkers hiermee bezig zijn. Zij zijn vaak gewoon aanwezig op kantoor, of op een andere plek waar ze internettoegang hebben.

Wat zijn de kosten?

Wij werken met drie tariefstellingen te vinden op de pagina ''prijzen''. Zodra je gebruik gaat maken van Insezo krijg je beschikking tot een volledig operationele omgeving met alle functionaliteiten die je van een service management platform verwacht. Daarnaast kun je eenvoudig tal van aanvullende modules activeren via je eigen gebruikersaccount. Mocht je vragen hebben, neem dan direct contact met ons op.