Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Digitaliseer werkbonnen voor je woningcorporatie met Insezo

Digitaliseer je werkbonnen met Insezo. Maak sneller en efficiënter werkbonnen met de digitale werkbonnen app en vind razendsnel je gearchiveerde werkbonnen terug in het archief. Vereenvoudig het gehele serviceproces voor zowel je binnen als buitendienst van je woningcorporatie met de digitale werkbonnen app van Insezo. Naast het maken van digitale werkbonnen kan je namelijk nog veel meer met Insezo! Zo kun je onder andere:

 • Digitale werkbonnen aanmaken voor je woningcorporatie
 • De agenda van je monteurs optimaliseren met de vele planningstools
 • De optimale checklist voor je monteurs opstellen en personaliseren
 • Automatische sms en emailberichten sturen naar je klanten en relaties
 • Altijd en overal inloggen op de monteurs web-app. Zowel online als offline
 • En nog veel meer!

Probeer nu 14 dagen gratis

digitale werkbonnen woningcorporaties

Deze bedrijven en organisaties plannen de digitale werkbonnen al met Insezo

Honderden bedrijven plannen efficiënter en beter dankzij Insezo. Wil jij ook het verschil maken met Insezo? Maak dan direct een gratis account aan en maak kennis met het complete en gebruiksvriendelijke serviceplatform voor ieder bedrijf met een buitendienst!

Storingservice.nl
Inventum
United Retail
ees Holland
Novy
itho daalderop
Dekker
Gemeente Den Haag
Franke
Caressi
Mixtus
GXO
VIP Installatie
Smeg
digitale werkbonnen woningcorporaties

Maak eenvoudig en snel  digitale werkbonnen aan voor je woningcorporatie

Bij Insezo kun je eenvoudig digitale werkbonnen aanmaken voor je woningcorporatie.  Digitale werkbonnen hebben vele voordelen ten opzichte van de ouderwetse papieren werkbonnen. Zo kun je de papieren werkbonnen kwijtraken of beschadigen, en de digitale werkbonnen niet. Ook hoef je geen stapels multomappen meer te doorzoeken om die ene werkbon die je zoekt terug te vinden, maar staan de digitale werkbonnen allemaal overzichtelijk in je Insezo account en kun je met een van de vele filters in Insezo makkelijk en snel de digitale werkbonnen terugvinden die jij zoekt. Maak binnen 2 minuten een werkbon aan en vul vervolgens de fase in om de digitale werkbonnen te ordenen. Met de digitale werkbonnen van Insezo maak je het reparatieproces voor zowel de binnen als de buitendienst van je woningcorporatie een stuk makkelijker en efficiënter. We zetten de voordelen van de digitale werkbonnen nog even voor je op een rijtje:

 • Al je digitale werkbonnen staan overzichtelijk op een plek en zijn razendsnel terug te vinden
 • Voorkom dat de werkbonnen kwijtraken en/of beschadigen
 • De monteur hoeft niet meer naar kantoor te komen om de werkbonnen op te halen, maar kan de digitale werkbonnen eenvoudig openen vanuit zijn telefoon
 • Maak binnen no-time digitale werkbonnen aan en orden ze in fases om het overzicht te behouden voor je woningcorporatie

Optimaliseer de monteursagenda met de vele planningstools

Je kent het wel: de agenda van je monteurs zitten propvol en je krijgt het niet voor elkaar om alle binnengekomen digitale werkbonnen in de agenda te verwerken. Met Insezo is dit verleden tijd! Dankzij de vele planningstools van Insezo zoals de routeplanner, smartplanner en het digitale planbord plan jij meer digitale werkbonnen in minder kilometers.  Zodra je de planning hebt gemaakt, wordt deze direct automatisch verwerkt in de agenda van de monteur. Zo bespaar je een hoop tijd en geld voor je woningcorporatie, krijg je de monteursplanning van je bedrijf eenvoudiger rond en minimaliseer je tegelijkertijd de uitstoot van de bedrijfswagens voor je woningcorporatie door minder kilometers te rijden.

Probeer nu

digitale werkbonnen woningcorporaties

24/7

grip op de service

3000+

actieve gebruikers

500000+

bezoekafspraken gemaakt met de routeplanner

digitale werkbonnen woningcorporaties

Optimaliseer je checklist voor je woningcorporatie met de wizard builder

De checklist is een belangrijk onderdeel voor zowel de monteur als de binnendienst om het serviceproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Aangezien iedere woningcorporatie en zelfs iedere opdracht anders is, kun je bij Insezo deze checklist volledig zelf ontwerpen. Zo kun je ervoor zorgen dat je voor elke soort opdracht een checklist heeft die perfect aansluit bij jouw woningcorporatie. Voeg foto´s toe, laat de monteur een digitale handtekening zetten, voeg meerkeuzevragen en vervolgvragen toe en nog veel meer! De monteur kan deze checklist vervolgens eenvoudig vinden in zijn monteurs web-app en vervolgens de werkzaamheden starten. Pas als alle stappen van de checklist zijn doorlopen kan de monteur de digitale werkbonnen afronden. Zo weet je zeker dat de monteur niets kan vergeten. Benieuwd naar wat je allemaal kunt met onze checklist? Bekijk dan onze checklisten pagina. Heb je moeite met het samenstellen van de optimale checklist voor je woningcorporatie? Lees dan de blog: 9 punten waar je op moet letten bij het opstellen van een checklist voor buitendienstmedewerkers.

Probeer nu 14 dagen gratis

Stuur automatische sms en emailberichten naar je klanten en relaties

Verbeter je communicatie met de klanten en relaties van je woningcorporatie met de automatisch opgestelde sms en emailberichten van Insezo. Kies een fase waarop je een automatisch opgesteld bericht wil versturen en maak vervolgens eenvoudig een gepersonaliseerd bericht, die automatisch bij de klant of relatie terecht zal komen. Zo voorkom je misverstanden binnen je woningcorporatie en houd je iedere betrokken partij op de hoogte van het reparatieproces

 • Verschillende fases, verschillende berichten
 • Houd de klanten of relaties van je woningcorporatie op de hoogte met automatische berichten
 • Communiceer sneller en efficiënter

digitale werkbonnen woningcorporaties
digitale werkbonnen woningcorporaties

Altijd en overal bereikbaar met de monteurs web-app

Het is belangrijk voor de monteurs van je woningcorporatie dat er duidelijkheid en overzicht is, zodat de monteur zich volledig kan richten op wat er echt belangrijk is: De opdracht zo goed mogelijk voltooien. Hierom kan de monteur eenvoudig alle benodigde informatie vinden in de monteurs web-app. Hier kan de monteur onder andere zijn agenda inzien, de route zien die hij die dag moet rijden, de ingeplande digitale werkbonnen inzien en de checklist invullen die hij op locatie moet invullen. 

 • Communiceer in realtime met de binnendienst van je woningcorporatie in de web-app
 • Krijg inzicht in de geschatte reistijd voor de dag
 • Altijd en overal toegang tot de web-app. Zowel online als offline

Probeer nu

Voorkom dubbel invoerwerk.  Koppel al je programma's eenvoudig aan Insezo

Maak je al gebruik van andere softwareprogramma's met je woningcorporatie zoals boekhoudprogramma's, CRM programma's of klantcontactsystemen? Koppel deze dan eenvoudig aan het Insezo account van je woningcorporatie om dubbel invoerwerk te voorkomen. Zo heb je al je programma's overzichtelijk op een plek. Ben jij benieuwd welke programma's er allemaal gelinkt kunnen worden aan Insezo? Bekijk dan onze API documentatie

digitale werkbonnen woningcorporaties

Wil jij ook efficiënter werken met Insezo?

Neem dan vrijblijvend contact op met Renzo en hij vertelt je graag meer over de mogelijkheden.

image

Veelgestelde vragen.

Is Insezo geschikt voor mijn bedrijf?

Van groot tot klein helpt Insezo bedrijven met hun field service management activiteiten. Insezo wordt onder andere ingezet in de branches; gemeenten, aircobedrijven, koeltechniek, witgoedfabrikanten, bouworganisaties, isolatie, portocabins, witgoed, telecom, VvE beheer, zonnepanelen, keukenzaken en reparatie-, installatie- en servicebedrijven. Bij interesse komen wij graag eens vrijblijvend langs om Insezo persoonlijk onder de aandacht te brengen.

Krijg ik hulp bij het integreren met de software van Insezo?

In je Insezo account kun je meerdere instructievideo's vinden die je helpen om te integreren met de software van Insezo. Deze kun je vinden in het menu aan de linkerkant onder ''Help''. Voor zowel binnen als buitendienst zijn er meerdere instructievideo's beschikbaar. Je zult vervolgens automatisch worden doorgestuurd naar de instructievideo's van de binnen of buitendienst, afhankelijk van je account.

Is er een offline modus beschikbaar voor omenten waarop ik geen internet heb?

De monteur kan zijn agenda, waar hij al zijn afspraken voor de dag ziet, offline afhandelen. Het planbord zelf is niet offline beschikbaar. Echter zullen vooral de binnendienst medewerkers hiermee bezig zijn. Zij zijn vaak gewoon aanwezig op kantoor, of op een andere plek waar ze internettoegang hebben.

Wat zijn de kosten?

Wij werken met drie tariefstellingen te vinden op de pagina ''prijzen''. Zodra je gebruik gaat maken van Insezo krijg je beschikking tot een volledig operationele omgeving met alle functionaliteiten die je van een service management platform verwacht. Daarnaast kun je eenvoudig tal van aanvullende modules activeren via je eigen gebruikersaccount. Mocht je vragen hebben, neem dan direct contact met ons op.