Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Besloten omgeving

Via ons platform kunnen corporaties eenvoudig en overzichtelijk alle storing-, en reparatiemeldingen beheren. Krijg toegang tot een besloten gebruikersomgeving van waaruit alle storingsmeldingen zijn te volgen en te beheren van aanmelding tot afhandeling.

De binnen- en buitendienst werken realtime samen in het online service management platform om de service te stroomlijnen. Maak gebruik van handige tools voor bijvoorbeeld de planning en maak rapportages op basis van alle huurder-, discipline- en reparatiegegevens.

1. Maak gemakkelijk een serviceopdracht aan

Het servicevezoek kan worden aangemaakt door een medewerker op de binnendienst of door de huurder via het webserviceformulier op je eigen website.

 • Gegevens van de huurder
 • Locatiegegevens
 • Discipline

In de storingsmelding, met uniek nummer, staan alle huurder-, discipline- en reparatiegegevens.

.

2. Selecteer de uitvoerder / servicemonteur

Beoordeel de melding en zet de opdracht door naar de best passende servicepartner of eigen servicemonteur. Een aantal handige features in Insezo helpen bij het maken van een goede besluitvorming.

 • Digitale postcodekaart laat het werkgebied per uitvoerder zien
 • De centrale agenda geeft inzicht in al de geplande opdrachten

De servicepartner of buitendienstmedewerker ontvangt de opdracht direct na het doorzetten.

.

3. Plan de bezoekafspraak

De routeplanner is een kaart waarop de adressen staan welke de medewerker moet bezoeken. Zie in één oogopslag de ingeplande opdrachten, agenda, route, reistijd en de nog in te plannen opdrachten.

 • Plan eenvoudig en snel de bezoekafspraak met de huurder
 • Realtime inzicht via een centrale agenda

Nadat de bezoekafspraak is gemaakt ontvangt de huurder automatisch een SMS- en e-mailbericht met informatie.

.

4. De werkzaamheden op locatie

De wizard is het stappenplan dat de buitendienstmedewerker op locatie moet doorlopen op zijn mobiel of tablet.

 • Foto’s voor- en na de werkzaamheden
 • Verrichte werkzaamheden
 • Verbruikte onderdelen
 • Storingscodes
 • Digitale handtekening huurder

Bouw en optimaliseer de wizard eenvoudig zelf. Je hebt de keuze uit tal van opties om velden toe te voegen zoals; tekst, numeriek, tijd, datum, selectievakjes.

Zodra de opdracht op locatie is afgerond komt deze inclusief alle gegevens in het digitale archief terecht. De eindklant ontvangt de werkbon, inclusief handtekening, automatisch via mail.

.

5. Digitale archief

Alle huurder-, discipline- en reparatiegegevens van de afgeronde storingsmeldingen – die je niet langer hoeft te onderhouden – belanden veilig in het archief. Op deze manier kan je alles gemakkelijk terugvinden. Deze data kun je exporteren en omschakelen naar naar waardevolle inzichten.

 • Maak uitgebreide data-rapportages
 • Eenvoudig en razendsnel opdrachten terugvinden

.

6. Koppel met je boekhouding

Voorkom dubbel invoerwerk en integreer Insezo met je boekhoudprogramma. Momenteel hebben wij tal van koppelingen beschikbaar. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

.

Veelgestelde vragen.

Wat zijn de kosten?

Wij werken met drie tariefstellingen te vinden op deze pagina. Zodra je gebruik gaat maken van Insezo krijg je beschikking tot een volledig operationele omgeving met alle functionaliteiten die je van een service management platform verwacht. Daarnaast kun je eenvoudig tal van aanvullende modules activeren via je eigen gebruikersaccount. Mocht je vragen hebben, neem dan direct contact met ons op. 

Krijg ik gratis updates?

Ja, ons team is iedere dag actief bezig met het verbeteren van ons platform. Om de twee weken voeren wij een update door, dit gaat automatisch, je hoeft dus niets te installeren of bij te werken. Zo blijven wij je verrassen met nieuwe en verbeterde features!

Werkt Insezo via een app?

Nee, je hoeft geen app te downloaden of installeren. Insezo is een web-based platform dat betekent dat je altijd en overal via een internetbrowser kunt inloggen (URL: app.insezo.com). Insezo is responsive, dit houdt in dat je Insezo kunt gebruiken op computer, laptop, tablet en mobiel. Insezo werkt via iedere internetbrowser, toch raden wij aan de gratis browser Google Chrome te gebruiken gezien Insezo hier het best tot zijn recht komt. 

Hoe is mijn data beschermd?

Alle data is versleuteld conform de strengste normen en opgeslagen in veilige, Nederlandse, datacenters. Zodra je met Insezo start zal er een AVG- en verwerkersovereenkomst worden gesloten.

Is Insezo een Nederlands bedrijf?

Ja, Insezo is een volledig Nederlands bedrijf opgericht in 2015 door een enthousiast team van developers en ervaren aandeelhouders. Je kunt van ons Nederlands- en Engelstalige ondersteuning verwachten.

Is Insezo geschikt voor mijn bedrijf?

Van groot tot klein helpt Insezo bedrijven met hun field service management activiteiten. Insezo wordt onder andere ingezet in de branches; gemeenten, airco, koeltechniek, witgoedfabrikanten, bouworganisaties, isolatie, portocabins, witgoed, telecom, VvE beheer, zonnepanelen, keukenzaken en reparatie-, installatie- en servicebedrijven. Bij interesse komen wij graag eens vrijblijvend langs om Insezo persoonlijk onder de aandacht te brengen

Kan Insezo gekoppeld worden aan mijn andere systemen?

Insezo is specialist in het maken van koppelingen met externe softwarepakketten. Inmiddels hebben we koppelingen met onder andere boekhoudprogramma's, serviceprogramma's en klantcontact programma's. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Via onze open API kun je eenvoudig zelf een koppeling (laten) bouwen, bekijk hier onze API documentatie.