Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Deze bedrijven en organisaties maken al dagelijks gebruik van Insezo's communicatietools

Honderden bedrijven maken gebruik van Insezo's communicatietools. Wil jij ook het verschil maken met Insezo? Maak dan direct een gratis account aan en maak kennis met het complete en gebruiksvriendelijke serviceplatform voor ieder bedrijf met een buitendienst!

Storingservice.nl
Inventum
United Retail
ees Holland
Novy
itho daalderop
Dekker
Gemeente Den Haag
Franke
Caressi
Mixtus
GXO
VIP Installatie
Smeg
Communicatie

Interne communicatie

Eén van de meest vervelende dingen is wanneer de buitendienst niet opneemt of hun voicemail niet beluisterd. Hierdoor loop je klanten en projecten mis. Dat is een gemiste kans. Goede communicatie met je binnen- en buitendienst is erg belangrijk. Daarom heeft iedere digitale werkbon zijn eigen communicatiesectie bij de software van Insezo. Zo kan de binnen- en buitendienst interne berichten naar elkaar sturen over een specifieke levering of montageklus om de communicatie tussen de binnen en buitendienst aanzienlijk te verbeteren.

Probeer nu

3000+

actieve gebruikers

500000+

werkbonnen uitgevoerd met onze planner

500000+

werkbonnen uitgevoerd met Insezo

Communicatie

Berichten en templates aanmaken en opslaan

Niet iedereen is even goed in zijn communicatie. Het kan zomaar zo zijn dat iets wat een medewerker heeft gezegd verkeerd wordt opgevat door een klant. Het zou zonde zijn als zo’n miscommunicatie de relatie met de klant zou verpesten. Hier komen vooraf goedgekeurde berichten perfect van pas.

Zo’n goedgekeurd bericht noemen we bij Insezo een berichten template. Via de software van Insezo kun je berichten templates aanmaken en opslaan. Door te werken met berichten templates kunnen medewerkers eenvoudig en snel templates opvragen via de module ''communicatie'' om deze vervolgens naar een klant te versturen via een intern bericht, e-mail of sms.

Probeer nu

Stuur automatisch opgestelde sms en e-mailberichten

Naast goede interne communicatie, is ook een goed externe communicatie van cruciaal belang. Houd de klant up-to-date van de stand van zaken d.m.v. de automatisch opgestelde SMS en E-mailberichten in Insezo. Laat de klant met een druk op de knop weten dat de monteur onderweg is, de afspraak is ingepland, of dat de afspraak is geannuleerd. Stel zelf voor elke fase voor communicatie je eigen automatisch gegenereerde bericht samen en verstuur deze eenvoudig naar de klant om fouten in de communicatie tussen de klant en de monteur te voorkomen.

Communicatie

Communicatie

Realtime communiceren in de werkbon met alle betrokken partijen

Je kent het wel: Je krijgt de monteur niet te pakken, hebt geen telefoonnummer van de klant of relatie of je krijgt informatie niet of te laat door. Om dit te voorkomen geeft Insezo je de mogelijkheid om in realtime te communiceren met alle betrokken partijen in de werkbon. Je kunt eenvoudig je eerder gemaakte berichten templates versturen naar een betrokken partij naar keuze. Zo kun je eenvoudig en overzichtelijk iedereen op de hoogte houden van het proces. Ook kun je na afronding alle communicatie terugvinden in de afgeronde werkbon.

Probeer nu

clients/testimonials/inventum-logo.png

Jullie serviceplatform maakt het voor ons mogelijk om onze serviceverlening verder te optimaliseren! Door jullie ondersteuning op het gebied van routeplanning, reviews, analyses en koppelingen met ons ERP slagen we er steeds beter in onze dienstverlening op de vraag van de consument af te stemmen.

Marcel

Manager ICT, Service & Logistiek

clients/testimonials/ees.png

Bij EES Holland werken we met Insezo en zijn zeer tevreden over de werking van het programma en de snelheid waarmee onze wensen technisch zijn ingevuld in het programma. We kunnen zowel de voorraad van reserveonderdelen bijhouden alsook eenvoudig onze monteurs inplannen en afspraken met de bewoners maken die daarvan ook weer vanuit Insezo automatisch een bevestiging krijgen pers SMS en email.

Fred

Operationeel Directeur

clients/testimonials/den-haag.png

Opdracht geven aan meerdere aannemers vergt veel administratie en geregel. De toppers van Insezo hadden de oplossing! Eén programma voor alle aannemers gescheiden van elkaar, maar wel zichtbaar voor ons. Dat scheelt tijd en geld en een betere controle en naslag op de werken.

John

Afdeling Riolering

clients/testimonials/franke.png

Insezo is een fijn en laagdrempelig service systeem. Het aanmaken en volgen van een melding is erg eenvoudig en overzichtelijk. Dit bespaart tijd en werkt efficient waardoor snel en accuraat de consument geholpen kan worden. Ook de administratie die daarbij komt kijken verloopt zonder problemen.

Rob

Manager Sales Office

clients/testimonials/service-first.png

Wij maken gebruik van Insezo voor het registeren en plannen van al onze service activiteiten. Door Insezo hebben we snel en duidelijk inzicht in openstaande en gereden activiteiten. Middels een modulaire wizard is alles naar eigen smaak in te richten en kunnen we de juiste informatie verkrijgen en delen. En door ook onze partners met Insezo te laten werken, hebben we minder administratie!

Victor

Service Manager

clients/testimonials/art.png

Wij zijn een bedrijf welke serviceopdrachten uitvoert door de gehele Benelux en Duitsland. Door een plotselinge groei van het aantal opdrachten was onze manier van serviceopdrachten afhandelen achterhaald en raakten we het overzicht kwijt. Met het in zee gaan met Insezo hebben we weer helderheid in de lopende opdrachten. Ook het team van Insezo reageert adequaat als er ondersteuning nodig is.

Alex Reparatechniek

Eigenaar

clients/testimonials/mixtus.png

Als Mixtus zijn wij zeer tevreden over het gebruik van Insezo. Het werkt snel, duidelijk en efficiënt zonder redundantie. Het brengt rust in de verwerkingsprocedures en geeft ons meer tijd en ruimte om ons op onze core business te richten. 

Mo

Eigenaar

Meer dan een communicatiesysteem met Insezo

Insezo helpt grote tot kleine bedrijven met hun servicesoftware, om zo efficiënter te kunnen werken. Dankzij onze software is zowel jouw binnen- als jouw buitendienst nauw met elkaar verbonden. Op deze manier bieden wij bedrijven een soepele en prettige workflow. Insezo is in 2015 opgericht door een groep designers, developers en aandeelhouders. Dit maakt Insezo een gespecialiseerd bedrijf waar we precies weten wat we doen.

Benieuwd naar wat onze software nog meer te bieden heeft? Lees dan hieronder hoe je de software van Insezo ook kunt gebruiken als:

Heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag. Aan de slag met Insezo? Probeer de software nu 14 dagen gratis.

Communicatie

Wil jij ook efficiënter werken met Insezo?

Neem dan vrijblijvend contact op met Renzo en hij vertelt je graag meer over de mogelijkheden.

image

Veelgestelde vragen.

Waar kan ik de module ''communicatie'' vinden?

Je kunt de module ''communicatie'' onderaan vinden in de desbetreffende werkbon. Hier zul je het serviceproces kunnen zien, en heb je de mogelijkheid om met de verschillende betrokkenen partijen te communiceren. 

Wie kan mijn berichten zien?

Je kunt bij het typen van een bericht aangeven voor wie dit bericht is bedoeld. Mocht je een bericht specifiek naar een bepaalde betrokken partij sturen, zal enkel deze partij dit bericht zien. Als je meerdere partijen selecteert, of een algemeen bericht maakt, kunnen meerdere betrokkenen partijen je bericht zien.

Krijgt de monteur een melding als ik hem een bericht verstuur?

Ja! Zodra jij een bericht verstuurt richting de monteur, zal deze direct op zijn apparaat een melding krijgen dat hij een ongelezen bericht heeft. Zo kunnen de binnen en buitendienst snel een eenvoudig met elkaar schakelen.