Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Interne communicatie

Eén van de meest vervelende dingen is wanneer de buitendienst niet opneemt of hun voicemail niet beluisterd. Hierdoor loop je klanten en projecten mis. Dat is een gemiste kans. Goede communicatie met je binnen- en buitendienst is erg belangrijk. Daarom heeft iedere digitale werkbon zijn eigen communicatiesectie bij de software van Insezo. Zo kan de binnen- en buitendienst interne berichten naar elkaar sturen over een specifieke levering of montageklus.

Externe communicatie

Niet alleen de interne communicatie doet ertoe, ook de communicatie naar de klant toe is belangrijk. Klanten houden er niet van om in het duister te worden gelaten. En om elke klant nu te bellen over elk detail is ook niet te doen. Daar komt de software van Insezo goed van pas. Via de werkbon van de klant kan de binnen- en buitendienst, of jij zelf, simpel de klant op de hoogte stellen. Dit kan via een mail of sms. Net wat de consument het prettigst vindt.

Berichten templates aanmaken en opslaan

Niet iedereen is even goed in communiceren. Het kan zomaar zo zijn dat iets wat een medewerker heeft gezegd verkeerd wordt opgevat door een klant. Het zou zonde zijn als zo’n miscommunicatie de relatie met de klant zou verpesten. Hier komen vooraf goedgekeurde berichten perfect van pas.

Zo’n goedgekeurd bericht noemen we bij Insezo een berichten template. Via de software van Insezo kun je berichten templates aanmaken en opslaan. Door te werken met berichten templates kunnen medewerkers eenvoudig en snel templates opvragen via de communicatiemodule om deze vervolgens naar een klant te versturen via een intern bericht, e-mail of sms.

Snel op de hoogte

Dankzij de berichten templates wordt de eindklant automatisch op de hoogte gehouden over de status van het service verzoek. Dit kan via een sms en/of e-mail. Doordat de klant zo snel op de hoogte wordt gehouden voelt de klant zich betrokken. Zelfs wanneer de klant een ‘slecht nieuws’ bericht krijgt, is de kans op een tevreden eindklant dankzij snelle en eerlijke communicatie groter.

Een tevreden eindklant kan veel betekenen voor jouw bedrijf. De klant zal zeker te spreken zijn over de goede communicatie en service die jij levert en dit dan ook aan potentiële klanten doorspelen. Door goed te communiceren maak je dus automatisch positieve reclame voor jouw bedrijf. Eerlijkheid duurt niet voor niets het langst.

Meer dan een communicatiesysteem met Insezo

Insezo helpt grote tot kleine bedrijven met hun servicesoftware, om zo efficiënter te kunnen werken. Dankzij onze software is zowel jouw binnen- als jouw buitendienst nauw met elkaar verbonden. Op deze manier bieden wij bedrijven een soepele en prettige workflow. Insezo is in 2015 opgericht door een groep designers, developers en aandeelhouders. Dit maakt Insezo een gespecialiseerd bedrijf waar we precies weten wat we doen.

Benieuwd naar wat onze software nog meer te bieden heeft? Lees dan hieronder hoe je de software van Insezo ook kunt gebruiken als:

Heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag. Aan de slag met Insezo? Probeer de software nu 14 dagen gratis.

clients/testimonials/inventum-logo.png

Jullie serviceplatform maakt het voor ons mogelijk om onze serviceverlening verder te optimaliseren! Door jullie ondersteuning op het gebied van routeplanning, reviews, analyses en koppelingen met ons ERP slagen we er steeds beter in onze dienstverlening op de vraag van de consument af te stemmen.

Marcel

Manager ICT, Service & Logistiek

clients/testimonials/ees.png

Bij EES Holland werken we met Insezo en zijn zeer tevreden over de werking van het programma en de snelheid waarmee onze wensen technisch zijn ingevuld in het programma. We kunnen zowel de voorraad van reserveonderdelen bijhouden alsook eenvoudig onze monteurs inplannen en afspraken met de bewoners maken die daarvan ook weer vanuit Insezo automatisch een bevestiging krijgen pers SMS en email.

Fred

Operationeel Directeur

clients/testimonials/den-haag.png

Opdracht geven aan meerdere aannemers vergt veel administratie en geregel. De toppers van Insezo hadden de oplossing! Eén programma voor alle aannemers gescheiden van elkaar, maar wel zichtbaar voor ons. Dat scheelt tijd en geld en een betere controle en naslag op de werken.

John

Afdeling Riolering

clients/testimonials/franke.png

Insezo is een fijn en laagdrempelig service systeem. Het aanmaken en volgen van een melding is erg eenvoudig en overzichtelijk. Dit bespaart tijd en werkt efficient waardoor snel en accuraat de consument geholpen kan worden. Ook de administratie die daarbij komt kijken verloopt zonder problemen.

Rob

Manager Sales Office

clients/testimonials/service-first.png

Wij maken gebruik van Insezo voor het registeren en plannen van al onze service activiteiten. Door Insezo hebben we snel en duidelijk inzicht in openstaande en gereden activiteiten. Middels een modulaire wizard is alles naar eigen smaak in te richten en kunnen we de juiste informatie verkrijgen en delen. En door ook onze partners met Insezo te laten werken, hebben we minder administratie!

Victor

Service Manager

clients/testimonials/art.png

Wij zijn een bedrijf welke serviceopdrachten uitvoert door de gehele Benelux en Duitsland. Door een plotselinge groei van het aantal opdrachten was onze manier van serviceopdrachten afhandelen achterhaald en raakten we het overzicht kwijt. Met het in zee gaan met Insezo hebben we weer helderheid in de lopende opdrachten. Ook het team van Insezo reageert adequaat als er ondersteuning nodig is.

Alex Reparatechniek

Eigenaar

clients/testimonials/mixtus.png

Als Mixtus zijn wij zeer tevreden over het gebruik van Insezo. Het werkt snel, duidelijk en efficiënt zonder redundantie. Het brengt rust in de verwerkingsprocedures en geeft ons meer tijd en ruimte om ons op onze core business te richten. 

Mo

Eigenaar

Wil jij ook efficiënter werken met Insezo?

Neem dan vrijblijvend contact op met Renzo en hij vertelt je graag meer over de mogelijkheden.

image