Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Gebruiksmogelijkheden

Je kunt Insezo op vele verschillende manieren Implementeren in jouw bedrijf. Van het aanmaken van werkbonnen, optimaliseren van je planning, asset beheer, het verbeteren van je workflow en interne communicatie en nog veel meer! Lees hieronder op Welke manieren je Insezo allemaal kan bijdragen aan jouw bedrijf:

Asset management

Om je bedrijf soepel te laten draaien is een overzichtelijk assetbeheer van cruciaal belang. Je moet in één oogopslag kunnen zien hoeveel onderdelen je hebt, waar de onderdelen liggen, wat de inkoopprijs van je onderdelen zijn enz. Maar al deze verschillende cijfers kunnen erg onoverzichtelijk worden en ervoor zorgen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Hierom kun je in de asset management software van Insezo dit eenvoudig en overzichtelijk bijhouden. Zo houd je het voor zowel de binnen als buitendienst van je bedrijf overzichtelijk!

Lees verder

Asset management software
Digitale werkorder

Werkorders

Zijn je papieren werkorders zijn onleesbaar, kwijtgeraakt, beschadigd of onvolledig ingevuld? Je bent niet de enige. Veel bedrijven lopen tegen deze problemen aan.  Echter is het cruciaal voor je bedrijf om de structuur, planning en workflow op orde te hebben. Maar hoe los je dit op? Wij hebben het antwoord: Insezo!

Lees verder

Werkplanning

Maken jouw monteurs overuren en krijg je de planning telkens niet rond? Geen zorgen! Insezo biedt vele verschillende planningstools om je te helpen met het optimaliseren van je werkplanning. Stippel zelf de perfecte route uit met de routeplanner, sleep de werkbonnen naar de agenda met het digitale planbord of genereer een geoptimaliseerde route met de smartplanner. 

Lees verder

Werkplanning software
Personeelsplanning software

Personeelsplanning

Je kent het wel: Je krijgt je planning niet rond, je monteurs rijden honderden kilometers per dag en je binnendienst heeft moeite met het juiste personeel koppelen aan de werkbonnen. Dit kost een hoop tijd en kan zorgen voor misverstanden en irritaties binnen je bedrijf. Wij hebben de oplossing voor je: Insezo!

Met de vele verschillende planningstools van Insezo zorg je ervoor dat jouw personeelsplanning maximaal is geoptimaliseerd. Gebruik daarnaast de digitale postcodekaart om de werkgebieden van je monteurs te zien zodat je altijd de juiste monteur op de werkbonnen plaatst en maak gebruikersaccounts aan voor je monteurs zodat ze alles kunnen regelen vanuit hun monteurs web-app.

Lees verder

Urenregistratie

Urenregistratie is voor veel bedrijven een doorn in het oog: het kost veel tijd en gaat vaak fout. Echter is het belangrijk dat dit zorgvuldig gebeurt en goed wordt bijgehouden. Hierom kan je in de urenregistratie app van Insezo eenvoudig de urenregistratie bijhouden van al je monteurs.

Lees verder

Urenregistratie app
Service planning software

Service planning

De service planning is een onderdeel van het succesvol aansturen van je buitendienst. Echter is dit iets waar veel bedrijven in de knel mee blijven zitten: Planningen komen niet rond, er ontstaan misverstanden tussen de binnen en buitendienst en de papieren planning is onleesbaar, beschadigd of kwijtgeraakt. Met de service planning van Insezo is dit allemaal verleden tijd.

Lees verder

Workflow software

De workflow bepaald voor een groot deel de succes van je bedrijf. Je wilt dan ook dat de workflow zo soepel en efficiënt mogelijk verloopt. Je wilt tenslotte niet dat er miscommunicaties tussen je binnen en buitendienst komen, facturen kwijtraken en/of beschadigen of je personeelsplanning in de knel komt. Om bedrijven te helpen bij deze uitdagingen heeft Insezo de workflow software in het leven geroepen!

Lees verder

Workflow software

Project planning software

Een goede voorbereiding is het halve werk. Dit geldt ook voor je projecten. Hierom is een goede en overzichtelijke project planning cruciaal voor een soepel lopend project. Met Insezo regel je eenvoudig je gehele project planning vanuit één systeem.

De project planning software van Insezo helpt je bij het gehele proces van je project planning. Van het aanmaken van de werkbonnen tot aan het analyseren van je gearchiveerde werkbonnen: met Insezo kan het allemaal!

Lees verder

Magazijnbeheer

Om overzicht te houden over je inkomende en uitgaande bestellingen is een goed magazijnbeheer van cruciaal belang. Wanneer dit overzicht kwijtraakt werk je niet alleen en stuk minder efficiënt, maar zullen er ook veel fouten worden gemaakt. Denk hierbij aan het kwijtraken van onderdelen, het plaatsen van dubbele bestellingen of producten onverwacht niet voldoende op voorraad hebben. Om dit te voorkomen kun je eenvoudig je magazijnbeheer regelen vanuit Insezo.

Lees verder

Magazijnbeheer

Wil jij ook efficiënter werken met Insezo?

Neem dan vrijblijvend contact op met Renzo en hij vertelt je graag meer over de mogelijkheden.

image

Veelgestelde vragen.

Wat zijn de kosten?

Wij werken met drie tariefstellingen te vinden op de pagina ''prijzen''. Zodra je gebruik gaat maken van Insezo krijg je beschikking tot een volledig operationele omgeving met alle functionaliteiten die je van een service management platform verwacht. Daarnaast kun je eenvoudig tal van aanvullende modules activeren via je eigen gebruikersaccount. Mocht je vragen hebben, neem dan direct contact met ons op. 

Krijg ik gratis updates?

Ja, ons team is iedere dag actief bezig met het verbeteren van ons platform. Om de twee weken voeren wij een update door, dit gaat automatisch, je hoeft dus niets te installeren of bij te werken. Zo blijven wij je verrassen met nieuwe en verbeterde features!

Werkt Insezo via een app?

Nee, je hoeft geen app te downloaden of installeren. Insezo is een web-based platform dat betekent dat je altijd en overal via een internetbrowser kunt inloggen (URL: app.insezo.com). Insezo is responsive, dit houdt in dat je Insezo kunt gebruiken op computer, laptop, tablet en mobiel. Insezo werkt via iedere internetbrowser, toch raden wij aan de gratis browser Google Chrome te gebruiken gezien Insezo hier het best tot zijn recht komt. 

Hoe is mijn data beschermd?

Alle data is versleuteld conform de strengste normen en opgeslagen in veilige, Nederlandse, datacenters. Zodra je met Insezo start zal er een AVG- en verwerkersovereenkomst worden gesloten.

Is Insezo een Nederlands bedrijf?

Ja, Insezo is een volledig Nederlands bedrijf opgericht in 2015 door een enthousiast team van developers en ervaren aandeelhouders. Je kunt van ons Nederlands- en Engelstalige ondersteuning verwachten.

Is Insezo geschikt voor mijn bedrijf?

Van groot tot klein helpt Insezo bedrijven met hun field service management activiteiten. Insezo wordt onder andere ingezet in de branches; gemeenten, airco, koeltechniek, witgoedfabrikanten, bouworganisaties, isolatie, portocabins, witgoed, telecom, VvE beheer, zonnepanelen, keukenzaken en reparatie-, installatie- en servicebedrijven. Bij interesse komen wij graag eens vrijblijvend langs om Insezo persoonlijk onder de aandacht te brengen

Kan Insezo gekoppeld worden aan mijn andere systemen?

Insezo is specialist in het maken van koppelingen met externe softwarepakketten. Inmiddels hebben we koppelingen met onder andere boekhoudprogramma's, serviceprogramma's en klantcontact programma's. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Via onze open API kun je eenvoudig zelf een koppeling (laten) bouwen, bekijk hier onze API documentatie.

Krijg ik hulp bij het integreren met de software van Insezo?

In je Insezo account kun je meerdere instructievideo's vinden die je helpen om te integreren met de software van Insezo. Deze kun je vinden in het link menu in je Insezo account onder ''Help''. Voor zowel de binnen als de buitendienst zijn er meerdere instructievideo's beschikbaar. Je zult vervolgens automatisch worden doorgestuurd naar de instructievideo's van de binnendienst of buitendienst, afhankelijk van je Insezo account.