Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Project planning software

Digitaliseer je projectplanning met Insezo's project planning software

Een goede voorbereiding is het halve werk. Dit geldt ook voor je projecten. Hierom is een goede en overzichtelijke project planning cruciaal voor een soepel lopend project. Met Insezo regel je eenvoudig je gehele project planning vanuit één systeem.

De project planning software van Insezo helpt je bij het gehele proces van je project planning. Van het aanmaken van de werkbonnen tot aan het analyseren van je gearchiveerde werkbonnen: met Insezo kan het allemaal!

Probeer Insezo nu 14 dagen gratis 

Of plan een vrijblijvende meeting in met onze specialisten

Project planning software

Deze bedrijven en organisaties maken al dagelijks gebruik van de project planning software van Insezo

Honderden bedrijven maken gebruik van de project planning software van Insezo. Wil jij ook het verschil maken met de project planning software van Insezo? Maak dan direct een gratis account aan en maak kennis met de complete en gebruiksvriendelijke project planning software voor ieder bedrijf met een buitendienst!

Storingservice.nl
Inventum
United Retail
ees Holland
Novy
itho daalderop
Dekker
Gemeente Den Haag
Franke
Caressi
Mixtus
GXO
VIP Installatie
Smeg

Voor wie is de project planning software van Insezo?

We hebben de project planning software in het leven geroepen voor opdrachtgevers, maar ook voor uitvoerders, leveranciers én producenten. Waarom? Omdat al deze doelgroepen onderling baat hebben bij een overzichtelijke en efficiënte project planning.

Deze bedrijven maken al gebruik van de project planning software van Insezo:

 • Servicebedrijven
 • Woning en vastgoedbeheerders
 • Portocabins
 • Gemeenten
 • Zonnepanelen
 • Witgoedfabrikanten
 • Installatietechniek
 • Loodgieters
 • Riooltechniek
 • Keukenzaken
 • Bouwbedrijven

Staat jouw branche er niet tussen?  We vertellen je graag welke bedrijven allemaal baat hebben bij de project planning software van Insezo: alle bedrijven die grip willen krijgen op hun project planning en zowel sneller als efficiënter hun services willen uitvoeren.

Project planning software

Wat is project planning software?

Project planning software is een software waarin je word geholpen bij het hele proces van je project planning. Je kunt hierbij denken aan het aanmaken en doorzetten van digitale werkbonnen, het maken van een efficiënte planning, het tekenen en afronden van werkbonnen, het analyseren van de gearchiveerde werkbonnen met rapportages en nog veel meer! Door dit alles te verwerken in één systeem kun jij makkelijker, sneller en efficiënter werken.

Probeer nu

Hoe maak je een project planning in Insezo?

Als je voor Insezo kiest voor je project planning helpen we je uiteraard volledig bij de implementatie van de software. Echter geven we je alvast een voorproefje van hoe je nieuwe project planning er ongeveer uit komt te zien:

Stap 1

Als gebruiker log je in in jouw veilige omgeving van Insezo. Dit kan vanaf een laptop, tablet, telefoon, etc. Je komt dan terecht in de overkoepelende app waar alles te vinden is. Als gebruiker heb je alle onderdelen van de software in eigen beheer. Dat inloggen kan op twee manieren: als binnendienst of als buitendienst. De binnendienst is vaak verantwoordelijk voor onder andere het aanmaken van digitale werkbonnen en het maken van een planning voor de monteurs. De buitendienst is vaak verantwoordelijk voor het invullen van de monteurschecklist, het laten aftekenen van de werkbon door de klant en het afronden van de werkbon.

Stap 2

Zodra je bent ingelogd op je Insezo account kun je gaan beginnen met het aanmaken van digitale werkbonnen. Vul de gegevens van de klant in en kies de fase waarnaar je de werkbon wilt doorzetten.

Stap 3

Als je de werkbon hebt aangemaakt kun je gaan beginnen aan de planning. Kijk in de agenda welke monteurs beschikbaar zijn voor de klus en kies de monteur die de werkbon gaat uitvoeren. Gebruik de smartplanner, routeplanner of het digitale planbord om de monteursroute te optimaliseren en bevestig de planning. Deze wordt vervolgens automatisch doorgezet naar de agenda van de monteur.

Stap 4

De werkbon is nu ingepland. Je kunt nu gaan beginnen aan het opstellen van een checklist voor je monteurs. Maak een checklist op maat met vervolgvragen, meurkeuzevragen en laat de monteur foto's toevoegen van de reparatie. Heb je al eerder een checklist aangemaakt? Voeg deze dan met één klik toe aan de werkbon.

Stap 5

Je planning is nu compleet. Zodra de werkzaamheden zijn uitgevoerd kan de monteurs de werkbon eenvoudig afronden vanaf zijn mobiel met de monteurs web-app., waarna de werkbon automatisch zal worden doorgezet naar het digitale archief.

Stap 6

De werkbon is nu afgerond. Vanuit je digitale archief kun je eenvoudig rapportages maken van alle afgeronde werkbonnen. Zo krijg je een mooi overzicht over je services en kun je een gericht verbeterplan opstellen om je serviceverlening nòg beter te maken.

Ervaar zelf het gemakt van de planning software van Insezo. Maak een proefaccount aan en probeer Insezo nu 14 dagen gratis. Wil je liever advies op maat? Plan dan een vrijblijvende meeting in met één van onze specialisten:

Probeer nu 14 dagen gratis Plan een vrijblijvende meeting in 

Voordelen van de project planning software van Insezo

Overzicht

Overzicht is het halve werk van een project planning. Met de project planning software van Insezo breng je de gehele project planning naar één programma. Zo houd je het voor alle betrokken partijen overzichtelijk.

Betere communicaite

Verbeter de communicatie tussen de binnen en buitendienst met de project planning software van Insezo. De binnen en buitendienst kunnen eenvoudig met elkaar in realtime communiceren in de web-app. Zo voorkom je misverstanden en onduidelijkheden binnen je bedrijf.

Werk sneller en efficiënter

Met de project planning software van Insezo maak je de project planning niet alleen overzichtelijker, maar ook sneller en efficiënter. Werk tot wel 3x sneller met de project planning software van Insezo.

Hoe we jou professioneel begeleiden bij de implementatie van Insezo

Je project planning moet voor jou werken, niet andersom. Daarom helpen wij jou bij de implementatie van jouw besloten omgeving, zodat jij zo snel mogelijk aan de slag kunt met de project planning software van Insezo. Doorgaans kun je binnen enkele werkdagen van start met de Insezo. Heb je na de integratie nog onduidelijkheden omtrent de project planning software? Geen zorgen! Vanuit je Insezo account kun kun je onder ''help'' voor vrijwel alle features makkelijk te volgen uitlegvideo's vinden.

Met Insezo kun je de volledige project planning van je bedrijf verbeteren, makkelijker maken en automatiseren. En dat allemaal vanuit één systeem.

Project planning software

Wil jij ook efficiënter werken met Insezo?

Neem dan vrijblijvend contact op met Renzo en hij vertelt je graag meer over de mogelijkheden.

image

Veelgestelde vragen.

Waarom kiezen voor de project planning software van Insezo?

Kies je voor Insezo, dan kies je voor een overzichtelijke en gestroomlijnde project planning. Met de project planning software krijg jij weer overzicht op je project planning en kan je vele malen sneller en efficiënter werken. 

Werkt Insezo via een app?

Nee, je hoeft geen app te downloaden of installeren. Insezo is een web-based platform dat betekent dat je altijd en overal via een internetbrowser kunt inloggen (URL: app.insezo.com). Insezo is responsive, dit houdt in dat je Insezo kunt gebruiken op computer, laptop, tablet en mobiel. Insezo werkt via iedere internetbrowser, toch raden wij aan de gratis browser Google Chrome te gebruiken gezien Insezo hier het best tot zijn recht komt. 

In welke talen is Insezo beschikbaar?

Insezo is beschikbaar in 4 verschillende talen:

 • Nederlands
 • Engels
 • Duits
 • Frans

Je kunt de taal van je Insezo account eenvoudig aanpassen in je Insezo account onder ''gebruikersinstellingen''.

Wat zijn de kosten?

Insezo biedt 3 verschillende pakketten aan: Het enterprise pakket (€2,50 per gemaakte werkbon), het professional pakket (€34,50 per gebruiker per maand) en het werkbon pakket (€14,50 per gebruiker per maand). Meer informatie over de pakketten kun je hier vinden.