Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Altijd op de hoogte

Met Insezo’s functionaliteiten voor SMS- en e-mailberichten wordt de eindklant automatisch geïnformeerd over de status van hun serviceverzoek op cruciale momenten in het proces.

Efficiënte communicatie

Insezo’s platform automatiseert jouw sms- en mailcontact, waardoor de klantenservice wordt ontlast. Of het nu gaat om een bevestiging van een serviceverzoek, een gemaakte afspraak of een werkbon, de eindklant ontvangt altijd een tijdige melding.

Meer dan alleen notificaties

Naast het sturen van basisberichten, biedt Insezo de mogelijkheid om bijlagen toe te voegen aan je e-mails. Dit kan variëren van een kostenmatrix tot installatievoorwaarden, waardoor de klant altijd goed geïnformeerd is.

Gepersonaliseerde communicatie

Elk bedrijf heeft zijn eigen unieke communicatiestijl. Met Insezo kun je eenvoudig sms- en e-mailtemplates aanmaken die zijn afgestemd op jouw specifieke communicatiebehoeften.

Jij blij, de eindklant blij

Jij vergeet nooit meer de klant op de hoogte te stellen en de klant ontvangt netjes een bevestiging. In het mailcontact kun je ook bijlagen toevoegen, denk bijvoorbeeld aan een kostenmatrix of installatievoorwaarden. Zo weet de eindklant precies waar hij aan toe is, dit verhoogt de klanttevredenheid!

Alles in de hand

Ieder bedrijf heeft haar eigen manier van communiceren, met Insezo maak je zelf eenvoudig sms- en mail templates, deze kun je dus afstemmen op de manier waarop jij wil communiceren.

Benieuwd naar wat onze software nog meer te bieden heeft? Lees dan hieronder hoe je de software van Insezo ook kunt gebruiken als:

Heb je nog vragen over de field service web-app? Of eventueel over iets anders? Neem dan vooral even contact met ons op. Wil je vrijblijvend de app uitproberen? Gebruik hem dan 14 dagen gratis.

clients/testimonials/inventum-logo.png

Jullie serviceplatform maakt het voor ons mogelijk om onze serviceverlening verder te optimaliseren! Door jullie ondersteuning op het gebied van routeplanning, reviews, analyses en koppelingen met ons ERP slagen we er steeds beter in onze dienstverlening op de vraag van de consument af te stemmen.

Marcel

Manager ICT, Service & Logistiek

clients/testimonials/ees.png

Bij EES Holland werken we met Insezo en zijn zeer tevreden over de werking van het programma en de snelheid waarmee onze wensen technisch zijn ingevuld in het programma. We kunnen zowel de voorraad van reserveonderdelen bijhouden alsook eenvoudig onze monteurs inplannen en afspraken met de bewoners maken die daarvan ook weer vanuit Insezo automatisch een bevestiging krijgen pers SMS en email.

Fred

Operationeel Directeur

clients/testimonials/den-haag.png

Opdracht geven aan meerdere aannemers vergt veel administratie en geregel. De toppers van Insezo hadden de oplossing! Eén programma voor alle aannemers gescheiden van elkaar, maar wel zichtbaar voor ons. Dat scheelt tijd en geld en een betere controle en naslag op de werken.

John

Afdeling Riolering

clients/testimonials/franke.png

Insezo is een fijn en laagdrempelig service systeem. Het aanmaken en volgen van een melding is erg eenvoudig en overzichtelijk. Dit bespaart tijd en werkt efficient waardoor snel en accuraat de consument geholpen kan worden. Ook de administratie die daarbij komt kijken verloopt zonder problemen.

Rob

Manager Sales Office

clients/testimonials/service-first.png

Wij maken gebruik van Insezo voor het registeren en plannen van al onze service activiteiten. Door Insezo hebben we snel en duidelijk inzicht in openstaande en gereden activiteiten. Middels een modulaire wizard is alles naar eigen smaak in te richten en kunnen we de juiste informatie verkrijgen en delen. En door ook onze partners met Insezo te laten werken, hebben we minder administratie!

Victor

Service Manager

clients/testimonials/art.png

Wij zijn een bedrijf welke serviceopdrachten uitvoert door de gehele Benelux en Duitsland. Door een plotselinge groei van het aantal opdrachten was onze manier van serviceopdrachten afhandelen achterhaald en raakten we het overzicht kwijt. Met het in zee gaan met Insezo hebben we weer helderheid in de lopende opdrachten. Ook het team van Insezo reageert adequaat als er ondersteuning nodig is.

Alex Reparatechniek

Eigenaar

clients/testimonials/mixtus.png

Als Mixtus zijn wij zeer tevreden over het gebruik van Insezo. Het werkt snel, duidelijk en efficiënt zonder redundantie. Het brengt rust in de verwerkingsprocedures en geeft ons meer tijd en ruimte om ons op onze core business te richten. 

Mo

Eigenaar

Wil jij ook efficiënter werken met Insezo?

Neem dan vrijblijvend contact op met Renzo en hij vertelt je graag meer over de mogelijkheden.

image