Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Werkorder

Bespaar tijd en geld met de digitale werkorder app van Insezo

Zijn je papieren werkorders zijn onleesbaar, kwijtgeraakt, beschadigd of onvolledig ingevuld? Je bent niet de enige. Veel bedrijven lopen tegen deze problemen aan.  Echter is het cruciaal voor je bedrijf om de structuur, planning en workflow op orde te hebben. Maar hoe los je dit op? Wij hebben het antwoord: Insezo!

Met Insezo maak je eenvoudig digitale werkorders aan, die automatisch worden doorgezet naar je buitendienst. Zo voorkom je dat je werkorders onleesbaar zijn, kwijtraken en/of beschadigen en hoeft de monteur niet eerst naar kantoor te komen om de papieren werkorder op te halen, maar kan hij deze eenvoudig vanuit huis op zijn mobiel inladen. Echter heeft Insezo nog veel meer voordelen. Zo geeft Insezo je onder andere de mogelijkheid om de planning van je buitendienst te optimaliseren met behulp van de routeplanner, kan je in realtime communiceren met de buitendienst, krijg je inzicht in je producten met de uitgebreide statistieken module, automatiseer je contactmomenten met de automatische sms en e-mailberichten, kan je zelf je monteurschecklists ontwerpen en nog veel meer!

Probeer nu 14 dagen gratis

Of plan een vrijblijvende meeting in met onze specialisten

Digitale werkorder

Deze bedrijven en organisaties maken al dagelijks gebruik van de digitale werkorder van Insezo

Honderden bedrijven maken gebruik van de digitale werkorder van Insezo. Wil jij ook het verschil maken met Insezo? Maak dan direct een gratis account aan en maak kennis met de complete en gebruiksvriendelijke werkbonnen app voor ieder bedrijf met een buitendienst!

Storingservice.nl
Inventum
United Retail
ees Holland
Novy
itho daalderop
Dekker
Gemeente Den Haag
Franke
Caressi
Mixtus
GXO
VIP Installatie
Smeg
Digitale werkorder

Maak eenvoudig digitale werkorders aan met Insezo

De oude papieren werkorders zijn verleden tijd. Met Insezo maak je minder fouten in je werkorders, heb je een overzichtelijke plek waar je alle werkorders terug kunt vinden en heb je realtime inzicht in je werkorders. 

Maak gemakkelijk je digitale werkorders aan in Insezo. Vul de gegevens van de klant in en kijk in de checklist of alle verplichte velden zijn ingevuld. Vul de vervolgactie in en zet de werkbonnen door naar de juiste plek, om het vervolgens op een later moment makkelijk terug te kunnen vinden.

• Orden je werkorders op basis van de status van de opdracht
• Zie in één oogopslag hoeveel werkorders en nog moeten worden ingepland
• Maak tot wel 3x sneller je werkorders aan

Benieuwd naar hoe een werkorder eruit ziet bij Insezo? Hier vind je een voorbeeld van een werkorder. Wil je gratis werkorders aanmaken? Klik dan hier voor onze gratis werkorder sjabloon.

Probeer nu 14 dagen gratis

Voor wie is de digitale werkorder

We hebben de digitale werkorder in het leven geroepen voor opdrachtgevers, maar ook voor uitvoerders, leveranciers én producenten. Waarom? Omdat al deze doelgroepen onderling baat hebben bij een goede samenwerking en duidelijke communicatie. Iedere monteur wordt gekoppeld aan een eigen omgeving en kan aan de slag met de digitale werkorder. Bovendien ontvangt de klant na afhandeling per mail de digitale werkorder, inclusief handtekening en eventueel toegevoegde documenten.

Deze bedrijven maken al gebruik van de digitale werkorder van Insezo:

 • Servicebedrijven
 • Woning en vastgoedbeheerders
 • Portocabins
 • Gemeenten
 • Zonnepanelen
 • Witgoedfabrikanten
 • Installatietechniek
 • Loodgieters
 • Riooltechniek
 • Keukenzaken
 • Bouwbedrijven

Staat jouw branche er niet tussen?  We vertellen je graag welke bedrijven allemaal baat hebben bij Insezo: alle bedrijven die een fijne workflow willen voor zowel de binnen- als buitendienst.

Hoe werkt de digitale werkorder?

Als je voor Insezo kiest, kies je voor dé all-in-one service software van Nederland. Uiteraard nemen we je volledig mee in de implementatie van de software in je bedrijf. Hier is alvast een kort voorproefje van hoe dit proces er ongeveer uit komt te zien:

Stap 1

Als gebruiker log je in in jouw veilige omgeving van Insezo. Dit kan vanaf een laptop, tablet, telefoon, etc. Je komt dan terecht in de overkoepelende werkorder app waar alles te vinden is. Als gebruiker heb je alle onderdelen van de software in eigen beheer. Dat inloggen kan op twee manieren: als binnendienst of als buitendienst. De binnendienst zorgt vaak dat de werkorder voor een afspraak correct klaarstaan. De buitendienst vult deze werkorder tijdens het bezoek vervolgens in.

Stap 2

Zodra je bent ingelogd kun je eenvoudig een digitale werkorder aanmaken waarin alle benodigde informatie terug is te vinden. Denk onder andere aan NAW-gegevens, artikelgroep, artikel, documentatie, benodigde onderdelen en een klachtomschrijving. Bekijk een voorbeeld van een digitale werkbon. of maak gratis werkbonnen aan met Insezo's werkbonnen sjabloon

Stap 3

Zodra je je werkorder hebt aangemaakt moet deze beoordeeld en doorgezet worden naar een van je monteurs. Insezo helpt bij deze besluitvorming door aan te geven welke monteurs werkzaam zijn in het gebied van de desbetreffende werkbon, dit kun je definiëren via onze digitale postcodekaart. Geef hiernaast aan in welke fase de werkorder zich bevind, zodat je deze op een later moment eenvoudig terug kunt vinden.

Stap 4

De binnendienst werkt vanuit een besloten kantooromgeving realtime samen met de buitendienst. Zodra de monteur de digitale werkorder in zijn gebruikersaccount heeft ontvangen, kan een afspraak worden gepland met de eindklant. Maak gebruik van verschillende planning modules om eenvoudig efficiënte routes te maken en meer werkorders in te plannen in minder kilometers.

Stap 5

De monteur heeft zijn dagplanning inzichtelijk via zijn mobiel. Vanuit dit overzicht kan hij de digitale werkorder inzien, de navigatie starten, een geautomatiseerde sms sturen naar de klant dat hij onderweg is en de werkzaamheden op locatie registreren en afronden.

Stap 6

Na het registreren van de werkzaamheden zet de eindklant digitaal zijn handtekening en wordt de digitale werkbon inclusief alle informatie - foto's, verrichtte werkzaamheden, verbruikt materiaal, enz. - automatisch gearchiveerd. De werkorder wordt vervolgens automatisch doorgezet naar je digitale archief, waar je de werkorder ten alle tijden kan terugvinden. 

Ervaar zelf het gemak van een digitale werkorder app. Probeer onze proefversie nu 14 dagen gratis. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van Insezo? Plan dan een vrijblijvende meeting in met onze specialisten.

Probeer nu 14 dagen gratis Plan een vrijblijvende meeting in 

De voordelen van Insezo's digitale werkorder app

Efficiëntie

De werkorder app zorgt ervoor dat het proces van het invullen, indienen en verwerken van de werkbon tot wel 3x sneller doorlopen kan worden. Lees hier meer over hoe een digitale werkorder bijdraagt aan het verbeteren van de efficiëntie binnen je bedrijf. 

Voorkom gegevensverlies

Waar de papieren werkorder nog verloren kan gaan, beschadigd kan raken of vergeten kan worden, wordt de  digitale werkorder centraal opgeslagen en is deze gemakkelijk toegankelijk, waardoor het risico op gegevensverlies geminimaliseerd is en je altijd toegang hebt tot je gearchiveerde digitale werkorders.

Verbeter je klantenservice

Door real-time updates en snellere verwerking, kan je klanten nauwkeuriger en sneller informeren over de voortgang van hun projecten of serviceverzoeken. Zo kun jij met behulp van de digitale werkorder je klantenservice verbeteren.

En zo zijn er nog meer belangrijke voordelen van de digitale werkorder. Denk aan minder administratieve lasten en minder benodigde fysieke opslagruimte. Lees deze blog om meer te lezen of waarom je zou moeten investeren in een werkbon app. Toch liever werken met een werkbon sjabloon? Vraag dan hier je gratis werkbon sjabloon aan.

Digitale werkorder

Waarom kiezen voor Insezo?

 • Maak onbeperkt gebruikersaccounts aan voor jouw binnen- en buitendienst en werk realtime samen
 • Bepaal eenvoudig welke werkzaamheden jouw buitendienstmedewerkers op locatie registreren en bouw zelf checklists
 • Maak efficiënte routes via onze smartplanner, routeplanner of werkorder planbord
 • De eindklant wordt op bepaalde momenten automatisch op de hoogte gehouden via sms- en e-mailberichten die jij zelf kunt opstellen en instellen
 • Maak uitgebreide data rapportages, ontdek knelpunten en verbeter bijvoorbeeld artikelen of processen
 • Laat de eindklant de werkorder digitaal ondertekenen
 • Verzamel klantenreviews en krijg inzicht in hoe jouw eindklanten het serviceproces hebben ervaren
 • De monteur werkt zijn dagplanning eenvoudig af via zijn mobiel
 • Communiceer per digitale werkorder met iedere intern betrokken partij
 • Maak besloten omgevingen aan voor jouw servicepartners, relaties of dealers en werk realtime samen in de digitale werkorder
 • Heb je buitenlandse monteurs? Insezo is beschikbaar in 4 talen: Nederlands, Engels, Duits en Frans

Probeer nu 14 dagen gratis

Koppel Insezo met je andere programma's

De werkorder app van Insezo is ook te integreren met boekhoudsystemen en andere software. Zo voorkom je dubbel invoerwerk en heb je nóg meer inzicht in data, waardoor je de werkflow binnen je bedrijf verder verbetert.

Bekijk welke koppelingen er allemaal mogelijk zijn. Staat jouw programma er niet tussen? Bekijk dan onze API documentatie voor de mogelijkheden.

Digitale werkorder

Wil jij ook efficiënter werken met Insezo?

Neem dan vrijblijvend contact op met Renzo en hij vertelt je graag meer over de mogelijkheden.

image

Veelgestelde vragen.

Wat is een digitale werkorder?

Een digitale werkorder is een formulier dat voor elke klus door een buitendienstmedewerkers wordt ingevuld. Op de digitale werkorder staat onder andere: 

 • De gegevens van de klant;
 • De gegevens van de buitendienst;
 • De verrichtte verzaamheden;
 • De datum van de werkzaamheden;
 • De gebruikte materialen;
 • De duur van de klus;
 • De digitale handtekening van de eindklant;
 • Eventueel aanvullende informatie.

Welke gegevens er op jouw digitale werkorder moeten staan, bepaal jij helemaal zelf. 

Waarom kiezen voor een digitale werkorder?

Met een digitale werkorder werk je tot wel 3x sneller ten opzichte van de ouderwetse papieren werkorder. Voorkom gegevensverlies en vereenvoudig het gehele serviceproces voor zowel de binnen als buitendienst van je bedrijf met de digitale werkorder.

Werkt de werkorder app ook offline?

Ja, je kunt ook offline inloggen op je Insezo account. Zo heeft de monteur ten alle tijden inzicht in zijn agenda. Zowel online als offline.

Welke apparaten ondersteunen Insezo?

Insezo is een web-based werkorder app, je hoeft dus geen aparte app te downloaden om de werkorder app van Insezo te gebruiken. Je kunt inloggen op ieder device (computer, laptop, tablet, mobiel) via je internetbrowser (Chrome, Firefox, enz.). Zo heb je altijd toegang tot alle realtime data in je werkorder app.

Is er een limiet aan het aantal digitale werkorders dat ik per maand kan aanmaken?

Nee, dit is onbeperkt. Je kunt ook onbeperkt gebruikersaccounts aanmaken in de werkorder app van Insezo.