Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Workflow software

Grip op de workflow van je bedrijf met Insezo

De workflow bepaald voor een groot deel de succes van je bedrijf. Je wilt dan ook dat de workflow zo soepel en efficiënt mogelijk verloopt. Je wilt tenslotte niet dat er miscommunicaties tussen je binnen en buitendienst komen, facturen kwijtraken en/of beschadigen of je personeelsplanning in de knel komt. Om bedrijven te helpen bij deze uitdagingen heeft Insezo de workflow software in het leven geroepen!

Met de workflow software van Insezo zorg jij ervoor dat je weer grip krijg op de workflow van je bedrijf en tot wel 3x efficiënter te werk kan gaan. Zo bespaar je tijd en geld voor jou en je medewerkers en zorg je voor tevreden klanten.

Probeer Insezo nu 14 dagen gratis 

Of plan een vrijblijvende meeting in met één van onze specialisten

Workflow software

Deze bedrijven en organisaties maken al dagelijks gebruik van de workflow software van Insezo

Honderden bedrijven maken gebruik van de workflow software van Insezo. Wil jij ook het verschil maken met de workflow software van Insezo? Maak dan direct een gratis account aan en maak kennis met de complete en gebruiksvriendelijke workflow software voor ieder bedrijf met een buitendienst!

Storingservice.nl
Inventum
United Retail
ees Holland
Novy
itho daalderop
Dekker
Gemeente Den Haag
Franke
Caressi
Mixtus
GXO
VIP Installatie
Smeg

Voor wie is de workflow software van Insezo?

We hebben de workflow software in het leven geroepen voor opdrachtgevers, maar ook voor uitvoerders, leveranciers én producenten. Waarom? Omdat al deze doelgroepen onderling baat hebben bij een overzichtelijke en efficiënte workflow.

Deze bedrijven maken al gebruik van de workflow software van Insezo:

 • Servicebedrijven
 • Woning en vastgoedbeheerders
 • Portocabins
 • Gemeenten
 • Zonnepanelen
 • Witgoedfabrikanten
 • Installatietechniek
 • Loodgieters
 • Riooltechniek
 • Keukenzaken
 • Bouwbedrijven

Staat jouw branche er niet tussen?  We vertellen je graag welke bedrijven allemaal baat hebben bij de workflow software van Insezo: alle bedrijven die grip willen krijgen op hun workflow en zowel sneller als efficiënter hun services willen uitvoeren.

Workflow software

Wat is workflow software?

Workflow software is de slagader in jouw bedrijf, die ervoor zorgt dat het gehele werkproces binnen je bedrijf soepel verloopt. Workflow software digitaliseert de gehele workflow van je bedrijf, en brengt alles samen in één software systeem, zodat jij eenvoudig het overzicht kan behouden. Ook zorgt de workflow software van Insezo ervoor dat je binnen en buitendienst dichter bij elkaar komen. Zij kunnen namelijk eenvoudig met elkaar communiceren vanuit hun Insezo account. 

Probeer nu

Wat kun je met workflow software?

Workflow software zorgt ervoor dat jij sneller, efficiënter, zorgvuldiger en overzichtelijker te werk kan gaan. De workflow software van Insezo heeft vele verschillende functionaliteiten. We hebben de belangrijkste voor je op een rijtje gezet:

 • Maak digitale werkbonnen aan met de digitale wekbonnen app
 • Bepaal eenvoudig welke werkzaamheden jouw buitendienstmedewerkers op locatie registreren en bouw zelf checklists
 • Maak efficiënte routes via onze planning modules
 • De eindklant wordt op bepaalde momenten automatisch op de hoogte gehouden via sms- en e-mailberichten die jij zelf kunt opstellen en instellen
 • Maak uitgebreide data rapportages, ontdek knelpunten en verbeter bijvoorbeeld artikelen of processen
 • Houd je urenregistratie bij vanuit je Insezo account
 • Verbeter je services aan de hand van klantenreviews
 • De monteur werkt zijn dagplanning eenvoudig af via zijn mobiel
 • Maak besloten omgevingen aan voor jouw servicepartners, relaties of dealers en werk realtime samen in de digitale werkbon
 • Koppel je Insezo account aan je boekhoudprogramma en regel je facturatie vanuit je Insezo account
 • En nog veel meer!

Ervaar zelf het gemak van Insezo. Maak nu een proefaccount aan en probeer Insezo 14 dagen gratis. Wil je liever een adviesgesprek op maat? Plan dan en vrijblijvende meeting in met één van onze specialisten

Probeer Insezo nu 14 dagen gratis 

Plan een vrijblijvende meeting in met onze specialisten

Workflow software

Voordelen van Insezo's workflow software

Overzicht

Krijg het overzicht op je workflow terug. Alles wat je nodig hebt staat overzichtelijk in één systeem. Geen spoorloze, beschadigde of onleesbare werkbonnen meer, maar alles overzichtelijk in één digitaal portaal.

Interne communicatie

Verbeter je interne communicatie met de workflow software van Insezo. Vereenvoudig de communicatie tussen en buitendienst met realtime communicatie in de werkbonnen en krijg live updates van veranderingen in de monteursagenda's.

Bespaar tijd en geld

Met de workflow software van Insezo werk je tot wel 3x sneller! Plan meer werkbonnen in meer kilometers en bespaar tijd en geld voor jou , je medewerkers en je klanten met de workflow software van Insezo.

Workflow software

Hoe we jou professioneel begeleiden bij de implementatie van Insezo

Je workflow moet voor jou werken, niet andersom. Daarom helpen wij jou bij de implementatie van jouw besloten omgeving, zodat jij zo snel mogelijk aan de slag kunt met de workflow software van Insezo. Doorgaans kun je binnen enkele werkdagen van start met de Insezo. Heb je na de integratie nog onduidelijkheden omtrent de workflow software? Geen zorgen! Vanuit je Insezo account kun kun je onder ''help'' voor vrijwel alle features makkelijk te volgen uitlegvideo's vinden.

Met Insezo kun je de volledige workflow van je bedrijf verbeteren, makkelijker maken en automatiseren. En dat allemaal vanuit één systeem.

Wil jij ook efficiënter werken met Insezo?

Neem dan vrijblijvend contact op met Renzo en hij vertelt je graag meer over de mogelijkheden.

image

Veelgestelde vragen.

Waarom kiezen voor de workflow software van Insezo?

Insezo is dé all-in-one workflow software. Met Insezo maak je de workflow voor aal je medewerkers duidelijk en overzichtelijk en werk je tot wel 3x sneller!

Werkt Insezo via een app?

Nee, je hoeft geen app te downloaden of installeren. Insezo is een web-based platform dat betekent dat je altijd en overal via een internetbrowser kunt inloggen (URL: app.insezo.com). Insezo is responsive, dit houdt in dat je Insezo kunt gebruiken op computer, laptop, tablet en mobiel. Insezo werkt via iedere internetbrowser, toch raden wij aan de gratis browser Google Chrome te gebruiken gezien Insezo hier het best tot zijn recht komt. 

In welke talen is Insezo beschikbaar?

Insezo is beschikbaar in 4 verschillende talen:

 • Nederlands
 • Engels
 • Duits
 • Frans

Je kunt de taal van je Insezo account eenvoudig aanpassen in je Insezo account onder ''gebruikersinstellingen''.

Wat zijn de kosten?

Insezo biedt 3 verschillende pakketten aan: Het enterprise pakket (€2,50 per gemaakte werkbon), het professional pakket (€34,50 per gebruiker per maand) en het werkbon pakket (€14,50 per gebruiker per maand). Meer informatie over de pakketten kun je hier vinden.