Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Asset management software

Eenvoudig je assetbeheer regelen vanuit de software van Insezo

Om je bedrijf soepel te laten draaien is een overzichtelijk assetbeheer van cruciaal belang. Je moet in één oogopslag kunnen zien hoeveel onderdelen je hebt, waar de onderdelen liggen, wat de inkoopprijs van je onderdelen zijn enz. Maar al deze verschillende cijfers kunnen erg onoverzichtelijk worden en ervoor zorgen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Hierom kun je in de asset management software van Insezo dit eenvoudig en overzichtelijk bijhouden. Zo houd je het voor zowel de binnen als buitendienst van je bedrijf overzichtelijk!

Probeer nu 14 dagen gratis 

Of plan vrijblijvend een meeting in met een van onze specialisten

Asset management software

Deze bedrijven en organisaties maken al dagelijks gebruik van de asset management software van Insezo

Honderden bedrijven maken gebruik van de asset management software van Insezo. Wil jij ook het verschil maken met Insezo? Maak dan direct een gratis account aan en maak kennis met de complete en gebruiksvriendelijke service software app met asset management functie voor ieder bedrijf met een buitendienst!

Storingservice.nl
Inventum
United Retail
ees Holland
Novy
itho daalderop
Dekker
Gemeente Den Haag
Franke
Caressi
Mixtus
GXO
VIP Installatie
Smeg

Voor wie is de asset management software van Insezo?

We hebben de asset management in het leven geroepen voor opdrachtgevers, maar ook voor uitvoerders, leveranciers én producenten. Waarom? Omdat al deze doelgroepen onderling baat hebben bij een eenvoudig en overzichtelijk assetbeheer. Je kunt eenvoudig al je onderdelen toevoegen aan je voorraad en vanuit hier kun je aan de slag met je assetbeheer.

Deze bedrijven maken al gebruik van de asset management software van Insezo:

 • Servicebedrijven
 • Woning en vastgoedbeheerders
 • Portocabins
 • Gemeenten
 • Zonnepanelen
 • Witgoedfabrikanten
 • Installatietechniek
 • Loodgieters
 • Riooltechniek
 • Keukenzaken
 • Bouwbedrijven

Staat jouw branche er niet tussen?  We vertellen je graag welke bedrijven allemaal baat hebben bij de asset management software van Insezo: alle bedrijven die grip willen op hun assetbeheer en rust en overzicht willen creëren voor zowel de binnen- als buitendienst.

Asset management software

Wat is asset management software van Insezo?

Je weet nu voor wie asset management software is, maar wat houdt de asset management software van Insezo precies in? Asset management software van Insezo is een verzameling van verschillende handige tools die jou helpen bij je gehele asset beheer. Denk hierbij aan inzicht op je producten, onderdelen en bestellingen, maar ook gedetailleerd magazijnbeheer en inzicht op de doorloop van het werkbonnenproces en de klanttevredenheid. En dat alles in één platform. 

Probeer nu 14 dagen gratis

Hoe werkt de asset management software?

Als je voor Insezo kiest, kies je voor structuur en organisatie binnen je bedrijf. Maar hoe werkt de asset management software van Insezo? Uiteraard nemen we je volledig mee in de integratie van Insezo wanneer je kiest voor Insezo, maar hier is alvast een voorproefje van hoe dit er ongeveer uit komt te zien:

Stap 1

Als gebruiker log je in in jouw veilige omgeving van Insezo. Dit kan vanaf een laptop, tablet, telefoon, etc. Je komt dan terecht in de overkoepelende app waar alles te vinden is. Als gebruiker heb je alle onderdelen van de software in eigen beheer. Dat inloggen kan op twee manieren: als binnendienst of als buitendienst. De binnendienst zorgt vaak voor de algemene materiaalbeheer. De buitendienst heeft vaak een aparte persoonlijke materiaalbeheer. Deze kan hij eenvoudig beheren vanuit de Insezo app.

Stap 2

Zodra je bent ingelogd op je Insezo account kun je beginnen met je asset management. Voeg eenvoudig je producten en onderdelen toe. Dit kan zowel handmatig als doormiddel van het inladen van een productenlijst. Ook heb je de mogelijkheid om bij zowel je producten als onderdelen verschillende uitgebreide rapportages te maken.

Stap 3

Als je al je producten en onderdelen hebt toegevoegd kun je de voorraad gaan toevoegen. Voer de omvangende partij in, het merk, onderdeelnummer en aantal en vul de magazijn locatie in zodat je al je onderdelen makkelijk en snel kunt terugvinden. Vanuit je digitale voorraad kun je onder andere de geschiedenis bekijken van je bestellingen per onderdeel, de huidige status van bestellingen bekijken en het onderdeel inclusief onderdeelnummer afdrukken.

Ervaar zelf het gemak van asset management software. Probeer onze proefversie nu 14 dagen gratis. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van Insezo? Plan dan een vrijblijvende meeting in met onze specialisten.

Probeer nu 14 dagen gratis Plan een vrijblijvende meeting in 

Voordelen van Insezo's asset management software

Overzicht

Met de Asset management software van Insezo krijg jij overzicht over je producten, onderdelen en je magazijnbeheer. Alles wat je nodig hebt staat overzichtelijk verwerkt in één systeem.

Efficiëntie

Doordat jij met dank aan de asset management software van Insezo het overzicht terug hebt op je asset beheer, werk je tot wel 3x sneller!

Al je gegevens beveiligd

Bij Insezo staan al je gegevens veilig opgeslagen. Voorkom dat gegevens kwijtraken, beschadigen of onleesbaar zijn en digitaliseer je assetbeheer met Insezo.

Asset management software

Insezo is meer dan alleen asset management software

Insezo is een all-in-one service software en biedt nog vele malen meer dan enkel asset management software. We hebben een aantal handige functionaliteiten van Insezo voor je op een rijtje gezet:

 • Maak digitale werkbonnen aan met de digitale wekbonnen app
 • Bepaal eenvoudig welke werkzaamheden jouw buitendienstmedewerkers op locatie registreren en bouw zelf checklists
 • Maak efficiënte routes via onze planning modules
 • De eindklant wordt op bepaalde momenten automatisch op de hoogte gehouden via sms- en e-mailberichten die jij zelf kunt opstellen en instellen
 • Maak uitgebreide data rapportages, ontdek knelpunten en verbeter bijvoorbeeld artikelen of processen
 • Laat de eindklant de werkbonnen digitaal ondertekenen
 • Verzamel klantenreviews en krijg inzicht in hoe jouw eindklanten het serviceproces hebben ervaren
 • De monteur werkt zijn dagplanning eenvoudig af via zijn mobiel
 • Maak besloten omgevingen aan voor jouw servicepartners, relaties of dealers en werk realtime samen in de digitale werkbon
 • Koppel je Insezo account aan je andere digitale softwareprogramma's om dubbel invoerwerk te voorkomen
 • En nog veel meer!

Probeer Insezo nu 14 dagen gratis

Wil jij ook efficiënter werken met Insezo?

Neem dan vrijblijvend contact op met Renzo en hij vertelt je graag meer over de mogelijkheden.

image

Veelgestelde vragen.

Waarom kiezen voor asset management software?

Met de asset management software van Insezo krijg jij grip op je asset beheer. Krijg inzicht op je voorraad en zet al je producten, onderdelen, voorraden en bestellingen in één systeem.

Welke apparaten ondersteunen Insezo?

Insezo is een web-based app, je hoeft dus geen aparte app te downloaden om de app van Insezo te gebruiken. Je kunt inloggen op ieder device (computer, laptop, tablet, mobiel) via je internetbrowser (Chrome, Firefox, enz.). Zo heb je altijd toegang tot alle realtime data in je app.

Kan ik mijn andere systemen koppelen aan Insezo?

Ja, dat kan. Je kan onder andere boekhoud en facturatieprogramma's koppelen aan Insezo. Hier kun je vinden welke koppelingen er allemaal mogelijk zijn. Staat jouw programma er niet tussen? Kijk dan in onze API documentatie voor de mogelijkheden.

Wat zijn de kosten?

Insezo biedt 3 verschillende pakketten aan: Het enterprise pakket (€2,50 per gemaakte werkbon), het professional pakket (€34,50 per gebruiker per maand) en het werkbon pakket (€14,50 per gebruiker per maand). Meer informatie over de pakketten kun je hier vinden.