Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Gepubliceerd op: 26 April 2023

1.      Voer eenvoudig wijzigingen door met onze online planning tool

De online planning tool, als onderdeel van de service software van Insezo, geeft je de mogelijkheid om tussentijdse wijzigingen te maken. Wijzigt er last minute iets bij een eindklant? Geen stress. Met de online tool heb je het binnen een paar klikken aangepast. Daarbij worden zowel de monteur en consument meteen op de hoogte gebracht van de wijziging. Dat scheelt weer heel wat belletjes. 

2.    Rijdt nooit meer verkeerd

Je monteurs moeten heel wat routes afleggen. En mobiele apps die de weg wijzen werken ook niet altijd even effectief. Daarom kun je in de online planning tool heel makkelijk een efficiënte route maken voor al je monteurs. Hiermee win je heel veel tijd, aangezien de kans dat ze verkeerd rijden met de tool veel kleiner is. Heb je geen zin om de routes zelf te maken? Dan schakelt de tool zelf direct door naar de meest efficiëntste route van het adres dat ingepland is. Je kunt zelfs een digitale postcodekaart zien. De online planning tool neemt elke extra zorg van je weg. 

3.    De consument is altijd op de hoogte

De online planning tool houdt al je eindklanten op de hoogte. Zo straal je meerdere kwaliteiten uit. Kwaliteiten als:

-       Betrokkenheid;

-       Bettrouwbaarheid;

-       En transparantie. 

Dankzij deze handige software is alle communicatie inzichtelijk voor niet alleen de binnen- en de buitendienst maar ook de consument geniet van kwalitatieve service. Dat gaat positieve reviews opleveren!

4.   Inzicht in de beschikbaarheid van de monteurs

Je moet snel een monteur beschikbaar hebben voor een klus maar je kunt niemand bereiken. Met de online planning tool van Insezo is dat verleden tijd. Met deze online project planning tool zie je precies wie er beschikbaar is en wanneer. Want slecht geregelde spoed, is zelden goed. Met de online planning tool is je spoedklus altijd goed afgehandeld door de juiste monteur. Monteurs kunnen ook hun eigen planning simpel en snel zien in de tool. Lees in deze blog meer over hoe je het maximale uit je workforce kunt halen met de planningssoftware van Insezo. 

5.    Ruim inzicht in de planning

Als je graag even wilt zien wat je over een paar dagen, een paar maanden of zelfs volgend jaar op de planning hebt staan kan dit heel eenvoudig met de online tool en ons digitaal planbord. De online planning tool geeft je samen met het planbord dus inzage, overzicht en rust. Geen afspraak meer missen omdat je de planning niet kon vinden of omdat je jouw eigen handschrift niet meer kunt lezen.

Wil je meer informatie over wat je precies kunt doen met onze online planning tool. Neem dan vooral even contact met ons op of vraag hier een demo aan. Want bij Insezo denken we met je mee, Daarbij kun je de tool gratis 14 dagen uitproberen. In de tussentijd kun je ook alvast meer lezen over de voor-en nadelen van onze planning tool en meer lezen over de functionaliteiten op de pagina: Planning software voor buiten- en binnendienst.  


Terug