Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Gepubliceerd op: 16 May 2024

Digitaal inzicht in alle planningen

Stel je voor: je hoeft nooit meer te dealen met planningen die in de soep lopen, monteurs die niet op komen dagen en afspraken die je via de mail maakt. Geen slechte recensies van eindklanten meer omdat alles op rolletjes loopt door een perfecte planning. Denk je dat dit onmogelijk is? Dan heb je het mis.

Het voordeel van planning software van Insezo is dat je altijd en overal inzicht hebt in alle planningen. Wil je weten of er à la minuut een monteur beschikbaar is voor een spoedklus? Pak het planningsprogramma van Insezo erbij en je weet het zo. Iedere monteur stuk voor stuk bellen of mailen? Dat is niet meer nodig doordat je digitaal inzicht hebt in alle planningen. Stippel hiernaast de perfecte monteursroute uit en bespaar tijd en geld.

Makkelijk wijzigingen doorvoeren

Nog een voordeel van Insezo’s planning software: wijzigingen in het digitale rooster voer je zo door. Is één van de monteurs onverwachts voor een langere tijd uitgevallen of is er een afspraak geannuleerd om wat voor reden dan ook? Kijk in de app, op je desktop of op je tablet wie er nog wel beschikbaar is en plan diegene in. Ook hier geldt weer: bellen en mailen is verleden tijd, binnen een paar klikken voer jij digitaal wijzigingen door die direct voor alle betrokkenen inzichtelijk zijn. Maar welke monteur moet je inplannen voor welke werkbon? Ook dit kan je eenvoudig inzien met Insezo. De monteur kan in zelf in de web-app aangeven wat zijn werkgebied is en welke soort opdrachten zijn specialiteit zijn, waardoor je altijd de juiste monteur op de werkbonnen zet!

Handige features: efficiënt servicediensten uitvoeren

We blijven nog even hangen in de voordelen, want dat zijn er genoeg. Servicediensten kun je met planning software efficiënt uit laten voeren dankzij talloze handige features. Bij Insezo zijn we niet van de oude stempel, daarom bieden we je de mogelijkheid om de volgende features aan je planning software toe te voegen:

  • Klanten automatisch op de hoogte houden over de planning middels sms of mail.
  • Vanuit de digitale planning gelijk een efficiënte route inzien. Handig voor de monteur!
  • Planners maken gebruik van de digitale postcodekaart en zien direct het werkgebied.
  • Sneller en efficiënter plannen met het digitale planbord en routeplanner, of de route volledig voor je laten genereren met de smart planner
  • Koppel je boekhoudprogramma’s aan Insezo om dubbel invoerwerk te voorkomen
  • Maak eenvoudig werkbonnen aan en vindt ze razendsnel terug in het digitale archief

Zou je zelf nog meer features aan je persoonlijke planning software toe willen voegen? Dan kunnen we dat altijd bespreken.

Neem de tijd om Insezo in te richten

Wel zo eerlijk om ook een nadeel te benoemen, lijkt ons. Het inrichten van planning software is niet binnen een dag geklaard. Wil je een snelle oplossing? Dan zul je voor het beste resultaat toch even geduld moeten hebben. Waarom planning software via Insezo tijd kost? Omdat we de software graag helemaal persoonlijk voor je inrichten. We bieden de mogelijkheid om zelf ook wat aan te leveren, zodat de digitale planning volledig naar wens kan worden gemaakt. Maar geen zorgen, want Insezo begeleid je van begin tot eind met het inrichten van het systeem om de beste oplossing te creëren. Heb je moeite met het integreren van de software van Insezo? Geen zorgen. In je Insezo account kun je talloze uitlegvideo’s vinden voor zowel de binnen als buitendienst waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe alles werkt.

Een investering die (niet direct) meer geld oplevert

Geen heel groot nadeel vinden we, want het directe doel van planning software is niet om meer geld in het laadje te brengen, maar om makkelijker en efficiënter te werken. Investeer je in planning software, dan investeer je in een fijne workflow tussen binnen- en buitendienst. Wel is het zo dat dit net als het sneeuwbaleffect werkt, want: een fijne workflow en een goede planning resulteert in goede afspraken en tevreden klanten, wat op den duur weer resulteert in een positieve reputatie en meer service aanvragen. Zo levert het onderaan de streep tóch meer geld op.

 

Ervaar zelf het gemak van Insezo en probeer onze proefversie nu 14 dagen gratis!


Terug