Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Deze bedrijven en organisaties plannen de werkbonnen al met Insezo

Honderden bedrijven plannen efficiënter en beter dankzij Insezo. Wil jij ook het verschil maken met Insezo? Maak dan direct een gratis account aan en maak kennis met het complete en gebruiksvriendelijke serviceplatform voor ieder bedrijf met een buitendienst!

Storingservice.nl
Inventum
United Retail
ees Holland
Novy
itho daalderop
Dekker
Gemeente Den Haag
Franke
Caressi
Mixtus
GXO
VIP Installatie
Smeg

Je dagplanning op een rij

Met de field service web-app heeft de buitendienst een duidelijk overzicht van werkbonnen die voor die dag op de planning staan. Geen verkeerde, verwarrende planningen en onoverzichtelijke werkbonnen meer. Met de field service web-app is dat verleden tijd.

Werken met de planning van de field service web-app scheelt jou behoorlijk wat tijd. Dit doordat alles zo overzichtelijk in de werkbonnen app staat. Je kent het wel, een monteur die met een stapel papieren zit te worstelen om details te vinden over een klant. En laten we niet het scenario vergeten van de papieren agenda dat nergens meer te vinden is. Met de field service web-app heb je deze problemen niet meer. De servicemonteur ziet in één oogopslag waar hij naartoe moet.

Start gratis

Start direct de navigatie naar de volgende klus

Niet alleen heeft de servicemonteur alle adressen inzichtelijk in één oogopslag. Ook kan hij met één klik op de knop de navigatie starten naar de volgende werklocatie. De knop stuurt je direct door naar de route in Google Maps of Kaarten. Zo weten jouw monteurs zeker dat ze goed rijden. Te laat komen door het excuus ‘ik kon het adres niet vinden’ zal dus niet meer zo snel voorkomen.

Start gratis

Een tevreden eindklant met de field service web-app

Jouw klant heeft óók een volle agenda en houdt er niet van om te wachten. Vanuit de field service web-app kan de servicemonteur snel de eindklant informeren dat hij onderweg is, of wat later is, via een sms-bericht. Zo weet de eindklant precies waar die aan toe is.

Wanneer je jouw klant op een servicemonteur laat wachten is de kans op een boze klant en een slechte review groot. Dat de servicemonteur wat later is, is volgens de klant niet het probleem. Maar hij had best even iets kunnen laten weten. Door de klant op de hoogte te brengen via de field service web-app weet de klant in ieder geval wat hij kan verwachten. Dat scheelt weer een boze consument.

Werkzaamheden registreren met de field service web-app

Wanneer de buitendienst werkzaamheden heeft afgerond, kunnen ze de werkzaamheden gemakkelijk registreren in de field service web-app. Dit is niet alleen overzichtelijk voor de servicemonteur zelf. Want op deze manier kan de servicemonteur zien welke werkzaamheden al klaar zijn en welke nog moeten. Maar ook voor de servicemonteur die ná jou nog een bezoek moet brengen aan dezelfde eindklant is het inzichtelijk. Zo blijft iedereen op de hoogte van de afgeronde werkzaamheden.

Start gratis

3000+

actieve gebruikers

500+

dagelijkse opdrachten

500000+

werkbonnen uitgevoerd met onze planner

Efficiënter werken met Insezo

Dankzij de field service web-app werkt jouw buitendienst veel efficiënter. Doordat alle benodigdheden en informatie in één app staan creëer je een veel fijnere workflow.

Buiten de field service web-app heeft Insezo nog veel meer software in de aanbieding. Benieuwd naar wat onze software nog meer te bieden heeft? Lees dan hieronder hoe je de software van Insezo ook kunt gebruiken als:

Heb je nog vragen over de field service web-app? Of eventueel over iets anders? Neem dan vooral even contact met ons op. Wil je vrijblijvend de app uitproberen? Gebruik hem dan 14 dagen gratis.

Wil jij ook efficiënter werken met Insezo?

Neem dan vrijblijvend contact op met Renzo en hij vertelt je graag meer over de mogelijkheden.

image

Veelgestelde vragen.

Hoeveel gebruikersaccounts kan ik aanmaken?

Je kunt onbeperkt gebruikersaccounts aanmaken voor zowel de binnen- als buitendienstmedewerkers. 

Werkt Insezo via een app?

Nee, je hoeft geen app te downloaden of installeren. Insezo is een web-based platform dat betekent dat je altijd en overal via een internetbrowser kunt inloggen (URL: app.insezo.com). 

Insezo is responsive, dit houdt in dat je Insezo kunt gebruiken op computer, laptop, tablet en mobiel. Insezo werkt via iedere internetbrowser, toch raden wij aan de gratis browser Google Chrome te gebruiken gezien Insezo hier het best tot zijn recht komt. 

Is Insezo geschikt voor mijn bedrijf?

Van groot tot klein helpt Insezo bedrijven met hun field service management activiteiten. Insezo wordt onder andere ingezet in de branches; gemeenten, airco, koeltechniek, witgoedfabrikanten, bouworganisaties, isolatie, portocabins, witgoed, telecom, VvE beheer, zonnepanelen, keukenzaken en reparatie-, installatie- en servicebedrijven.

Hoe maak ik een rapportage?

Jouw organisatie genereert dagelijks ontzettend veel klant-, product- en servicegegevens. Maak een gebruikersvriendelijk rapport dat is ontdaan van onnodige zaken, dit doe je via 'Archief en rapportage'. Maak een datum selectie en klik op 'Maak rapportage'. Vervolgens selecteer je alle data welke je wilt exporteren en klik je op 'Maak rapportage'. Maak je vaak eenzelfde rapportage? Maak dan een filter aan.

Hoe plan ik een opdracht in met de routeplanner?

Om een opdracht in te plannen met de routeplanner moet je als eerst de monteur selecteren waarvoor je de opdracht wilt inplannen. Vervolgens zal onderaan alle nog niet ingeplande opdrachten van de desbetreffende monteur komen te staan. Klik vervolgens op de waypoint naast het ordernummer om de werkbon in de routekaart te verwerken. Klik vervolgens op de waypoint in de routekaart en klik daarna op de knop ''opdracht inplannen'' Vul vervolgens de gegevens in en klik op ''afspraak inplannen''.

Wat zijn de kosten?

Wij werken met drie tariefstellingen te vinden op de pagina 'Prijzen'. Zodra je gebruik gaat maken van Insezo krijg je beschikking tot een volledig operationele omgeving met alle functionaliteiten die je van een service management platform verwacht. Daarnaast kun je eenvoudig tal van aanvullende modules activeren via je eigen gebruikersaccount. Mocht je vragen hebben, neem dan direct contact met ons op.