Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Gepubliceerd op: 4 June 2024

Duurzaamheid is tegenwoordig niet enkel een maatschappelijk thema, maar ook een zakelijk thema. Er word dan ook steeds meer aandacht besteed aan duurzaam ondernemen, en om op zoveel mogelijk manieren je ecologische voetprint van je bedrijf zo klein mogelijk te houden. Ook Insezo is zich hier bewust van en Insezo probeert dan ook zijn steentje bij te dragen in de strijd tegen de klimaatverandering. Dit zijn de manieren waarop jij duurzamer kunt ondernemen dankzij de service software van Insezo:

 

  • Digitale werkbonnen
  • Meer werkbonnen, minder kilometers
  • Verstuur automatisch opgestelde berichten naar de klant

 

Digitale werkbonnen

In Insezo werk je enkel met digitale werkbonnen. De ouderwetse papieren werkbon is verleden tijd. Los van het feit dat de digitale werkbon vele malen eenvoudiger en gebruiksvriendelijker is dan de papieren werkbon, heeft de digitale werkbon ook voordelen op het gebied van duurzaamheid. Zo bespaar je namelijk een enorme hoeveelheid papier door gebruik te maken van een digitale werkbon, in plaats van een papieren werkbon. Met onze digitale werkbon hebben we al ruim 1.500.000 A4’tjes weten te besparen, en hopen dat dit er nog vele malen meer gaan worden. Kies voor de digitale werkbon van Insezo en red honderden bomen van kapping.

 

Meer werkbonnen, minder kilometers

Een van de grootste vervuilers van de 21e eeuw is de auto. Echter kom je er simpelweg niet onderuit om de auto te gebruiken wanneer je een buitendienst hebt voor je bedrijf. Wat je wel kunt doen is het gebruik van de auto minimaliseren. Mede hierom heeft Insezo een handige planner voor het inplannen van je werkbonnen. Met de planner krijg je namelijk inzicht in de route die de monteur op die dag moet rijden, en kan je aan de hand hiervan deze route aanpassen. Zo kun jij de route van de monteur optimaliseren, wat leid tot meer werkbonnen in minder kilometers. Zo bespaar je duizenden kilometers, minimaliseer je de uitstoot van je bedrijfswagens, en kan je tegelijkertijd meer werkbonnen inplannen.

 

Verstuur automatisch opgestelde berichten naar de klant

Iedereen heeft het weleens meegemaakt: Je bent vergeten een opdracht te annuleren, waardoor de monteur voor niets heen en weer rijd voor een geannuleerde werkbon. Met Insezo is rijden voor een geannuleerde werkbon verleden tijd. In Insezo heb je namelijk de mogelijkheid om je annuleringsbevestiging geheel te automatiseren. Met een druk op de knop, zal dit bericht automatisch naar de klant en/of monteur worden verstuurd. Zo voorkom je verwarringen, en hoeft de monteur geen onnodige kilometers te rijden naar geannuleerde werkbonnen.

 

Wil jij je bedrijf naar een nieuw level brengen, maar wil je tegelijkertijd ook maatschappelijk verantwoord ondernemen, en ervoor zorgen dat je niet je ecologische voetprint onnodig vergroot? Kies dan voor Insezo! Met Insezo’s digitale werkbonnen zijn al ruim 1.500.000 A4’tjes bespaart, en met onze handige planner en automatisch opgestelde berichten, besparen we miljoenen kilometers per jaar. Doe aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, en kies voor Insezo!


Terug