Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Gepubliceerd op: 20 February 2023

Tijdregistratie is dé manier om overzicht te creëren en behouden. Medewerkers registreren hun gewerkte uren, verlof en ziekte en zo heb je altijd inzicht in waar de tijd naartoe gaat. Wel zo fijn, want je grip op de organisatie is zo een stuk beter. Ontdek hier hoe je gemakkelijk je gewerkte uren bij kan houden met Insezo’s software.

Waar blijft de tijd?

Tijd registreren is voor veel werknemers niet het favoriete onderdeel van hun dag. Voor sommigen kan het zelfs voelen alsof ze gecontroleerd worden en ze zich moeten verantwoorden. Met Insezo’s software maak je gewerkte uren bijhouden een stuk makkelijker een misschien zelfs leuker.

De voordelen van gewerkte uren bijhouden

Gewerkte uren bijhouden kent veel voordelen. We zetten ze kort voor je op een rijtje: 

·       Makkelijker te verantwoorden aan klanten

·       Inzicht in de voortgang

·       Inzicht in productiviteit

·       Balans bewaken tussen kosten en tijdsbesteding

·       Sneller factureren

·       De basis voor de toekomst

En dit zijn ze nog niet eens allemaal. Deze zes voordelen van het bijhouden van uren zijn niet voor niets belangrijk. Ze maken een hoop zaken efficiënter, sneller en leuker.

Weg met de losse Excel-bestanden!

Houden je medewerkers momenteel hun uren bij in een los Excel-bestand? Dan herken je vast wel een aantal problemen die hierbij komen kijken, bijvoorbeeld:

·       Iedereen doet het op zijn eigen manier

·       Veel verschillende losse bestanden, geen overzicht

·       Een foutje is snel gemaakt

·       Kleine afwijkingen hebben grote gevolgen in berekeningen

·       Voldoet niet altijd aan de voorwaarden van de Belastingdienst

Een hoop redenen om die Excel-bestanden zo snel mogelijk de deur uit te gooien dus! Maar wat moet je dan? Want de voordelen van gewerkte uren bijhouden wil je ook niet kwijt. Het antwoord: aan de slag met de software van Insezo natuurlijk!

Waarom gewerkte uren bijhouden met de software van Insezo?

Gebruik je onze software? Dan ben je ervan verzekerd dat we jouw omgeving zo ontwerpen dat hij volledig is gepersonaliseerd op jouw wensen. Het programma is erg flexibel en daarom selecteer jij eenvoudig welke functies je wel en niet relevant vindt.

Daarnaast leveren we fantastische service, al zeggen we het zelf – óók buiten kantooruren. We kleuren bij Insezo graag buiten de lijntjes en helpen je waar nodig. Niks standaardpakketten, want elk bedrijf en elke binnen- en buitendienst heeft behoefte aan andere dingen.

Richt het programma voor jou in en trek aan de bel als je een feature tekort lijkt te komen.

Aan de slag?

Wil jij zo snel mogelijk aan de slag met een betere en meer overzichtelijkere urenregistratie? Neem dan contact met ons op. Wij gaan graag met je rond de tafel om de mogelijkheden te bekijken.


Terug