Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Gepubliceerd op: 22 August 2023

Begin klein

De overstap naar papierloos werken hoeft niet van de ene op de andere dag te gebeuren. Begin klein door bijvoorbeeld te stoppen met het printen van e-mails of het digitaliseren van je notities. Dit helpt je om langzaam maar zeker gewend te raken aan een papierloze werkomgeving.

Investeer in de juiste tools

Papierloos werken vereist de juiste tools. Dit kan variëren van een goede scanner voor het digitaliseren van documenten tot software voor documentbeheer. Met de service software van Insezo werk je volledig online. De software bestaat uit handige onderdelen zoals een digitaal planbord en een werkbonnen app. De werkbonnen app stelt je bijvoorbeeld in staat om werkbonnen digitaal te maken, te beheren en te delen, waardoor de noodzaak van papieren werkbonnen volledig wordt geëlimineerd.

Maak gebruik van de cloud

Cloudopslag is een essentieel onderdeel van papierloos werken. Het stelt je in staat om documenten veilig op te slaan en te delen, en je kunt er vanaf elk apparaat met internettoegang bij. Dit betekent dat je altijd en overal toegang hebt tot je documenten, zonder dat je fysieke kopieën hoeft te maken.

Train je team

Het is ook belangrijk dat iedereen in je team weet hoe ze de nieuwe tools en systemen moeten gebruiken. investeer daarom tijd in trainingen en zorg ervoor dat iedereen zich comfortabel voelt bij de overstap naar papierloos werken.

Bij Insezo kunnen we je die trainingen voor de digitale werkbonnen app geven. We introduceren de app aan al je medewerkers, lichten toe hoe hij werkt en maken stapsgewijs kennis met alle functionaliteiten.

De digitale werkbonnen app van Insezo

Een van de grootste uitdagingen bij het overstappen naar papierloos werken, is het beheer van werkbonnen. Gelukkig heeft Insezo de perfecte oplossing: een digitale werkbonnen app. 

Deze app maakt het gemakkelijk om werkbonnen te maken, te beheren en te delen, allemaal zonder een enkel stuk papier. Het is een eenvoudige en effectieve manier om je bedrijf te helpen de overstap naar papierloos werken te maken.

Papierloos werken is de toekomst

Papierloos werken is efficiënter, milieuvriendelijker en kan je bedrijf op de lange termijn geld besparen. Met de juiste tools en een beetje geduld kan jouw bedrijf de overstap maken en beginnen met het plukken van de vruchten van papierloos werken.

Begin vandaag nog met de digitale werkbonnen app van Insezo en maak papierloos werken makkelijk.

Wordt jij net als InstallExtraBoilergigantkokendwatergigant en vele andere een van onze tevreden klanten? Probeer Insezo nu 14 dagen gratis!


Terug