Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
digitale werkbonnen servicebedrijf

Digitale werkbonnen voor je servicebedrijf met Insezo

Digitaliseer je werkbonnen met Insezo. Maak sneller en efficiënter werkbonnen met de digitale werkbonnen app en vind razendsnel je gearchiveerde werkbonnen terug in het archief. Vereenvoudig het gehele serviceproces voor zowel je binnen als buitendienst van je servicebedrijf met de digitale werkbonnen app van Insezo. Naast het maken van digitale werkbonnen kan je namelijk nog veel meer met Insezo! Zo kun je onder andere:

 • Digitale werkbonnen aanmaken voor je servicebedrijf
 • Meer werkbonnen indelen in minder kilometers met de vele handige planningstools
 • De optimale checklist voor je monteurs opstellen en personaliseren
 • De interne communicatie van je servicebedrijf verbeteren door realtime communicatie tussen de binnen en buitendienst
 • Altijd en overal inloggen op de monteurs web-app. Zowel online als offline
 • En nog veel meer!

Probeer nu 14 dagen gratis Plan een vrijblijvende demo

Deze bedrijven en organisaties plannen de digitale werkbonnen al met Insezo

Honderden bedrijven plannen efficiënter en beter dankzij Insezo. Wil jij ook het verschil maken met Insezo? Maak dan direct een gratis account aan en maak kennis met het complete en gebruiksvriendelijke serviceplatform voor ieder bedrijf met een buitendienst!

Storingservice.nl
Inventum
United Retail
ees Holland
Novy
itho daalderop
Dekker
Gemeente Den Haag
Franke
Caressi
Mixtus
GXO
VIP Installatie
Smeg
digitale werkbonnen servicebedrijf

Eenvoudig en snel digitale werkbonnen aanmaken voor je servicebedrijf

Bij Insezo kun je eenvoudig digitale werkbonnen aanmaken voor je servicebedrijf.  Digitale werkbonnen hebben vele voordelen ten opzichte van de ouderwetse papieren werkbonnen. Zo kun je de papieren werkbonnen kwijtraken of beschadigen, en de digitale werkbonnen niet. Ook hoef je geen stapels multomappen meer te doorzoeken om die ene werkbon die je zoekt terug te vinden, maar staan de digitale werkbonnen allemaal overzichtelijk in je Insezo account en kun je met een van de vele filters in Insezo makkelijk en snel de digitale werkbonnen terugvinden die jij zoekt. Maak binnen 2 minuten een werkbon aan en vul vervolgens de fase in om de digitale werkbonnen te ordenen. Met de digitale werkbonnen van Insezo maak je het reparatieproces voor zowel de binnen als de buitendienst van je servicebedrijf een stuk makkelijker en efficiënter. We zetten de voordelen van de digitale werkbonnen nog even voor je op een rijtje:

 • Al je digitale werkbonnen staan overzichtelijk op een plek en zijn razendsnel terug te vinden
 • Voorkom dat de werkbonnen kwijtraken en/of beschadigen
 • De monteur hoeft niet meer naar kantoor te komen om de werkbonnen op te halen, maar kan de digitale werkbonnen eenvoudig openen vanuit zijn telefoon
 • Maak binnen no-time digitale werkbonnen aan en orden ze in fases om het overzicht te behouden voor je servicebedrijf

Plan meer werkbonnen in minder kilometers met de vele planningstools

Je kent het wel: de agenda van je monteurs zitten propvol en je krijgt het niet voor elkaar om alle binnengekomen werkbonnen in de agenda te verwerken. Met Insezo is dit verleden tijd! Dankzij de vele planningstools van Insezo zoals de routeplanner, smartplanner en het digitale planbord plan jij meer digitale werkbonnen in minder kilometers.  Zodra je de planning hebt gemaakt, wordt deze direct automatisch verwerkt in de agenda van de monteur. Zo bespaar je een hoop tijd en geld voor je servicebedrijf, krijg je de monteursplanning van je bedrijf eenvoudiger rond en minimaliseer je tegelijkertijd de uitstoot van je bedrijfswagens door minder kilometers te rijden.

Probeer nu Plan een gratis demo

digitale werkbonnen servicebedrijf

24/7

grip op de service

3000+

actieve gebruikers

500000+

bezoekafspraken gemaakt met de routeplanner

digitale werkbonnen servicebedrijf

Stel zelf de optimale monteurschecklist samen met de wizard builder

De checklist is een belangrijk onderdeel voor zowel de monteur als de binnendienst om het serviceproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Aangezien ieder servicebedrijf en zelfs iedere opdracht anders is, kun je bij Insezo deze checklist volledig zelf ontwerpen. Zo kun je ervoor zorgen dat je voor elke soort opdracht een checklist heeft die perfect aansluit bij jouw servicebedrijf. Voeg foto´s toe, laat de monteur een digitale handtekening zetten, voeg meerkeuzevragen en vervolgvragen toe en nog veel meer! De monteur kan deze checklist vervolgens eenvoudig vinden in zijn monteurs web-app en vervolgens de werkzaamheden starten. Pas als alle stappen van de checklist zijn doorlopen kan de monteur de digitale werkbonnen afronden. Zo weet je zeker dat de monteur niets kan vergeten. Benieuwd naar wat je allemaal kunt met onze checklist? Bekijk dan onze checklisten pagina. Heb je moeite met het samenstellen van de optimale checklist voor je servicebedrijf? Lees dan de blog: 9 punten waar je op moet letten bij het opstellen van een checklist voor buitendienstmedewerkers.

Probeer nu 14 dagen gratis Plan vrijblijvende demo

Verbeterde communicatie tussen de binnen en buitendienst met realtime communicatie

Een belangrijk onderdeel van een succesvol servicebedrijf is de interne communicatie tussen de binnen en buitendienst van je servicebedrijf. Echter blijkt dit vaak lastiger dan op voorhand gedacht: de monteur neemt zijn telefoon niet op, heeft gene bereik of het telefoonnummer van de monteur is niet bekend bij de binnendienst. Dit kan zorgen voor veel onduidelijkheid en spanningen binnen je servicebedrijf.  Om de lijnen tussen de binnen en buitendienst te verkorten kan in in Insezo in realtime communiceren met je collega's in de werkbonnen. Zo verbeter je de communicatie tussen de binnen en buitendienst en zorg je ervoor dat de buitendienst altijd en overal bereikbaar is.

digitale werkbonnen servicebedrijf

digitale werkbonnen servicebedrijf

Altijd en overal inloggen op de monteurs web-app

Het is belangrijk voor je monteurs dat er duidelijkheid en overzicht is, zodat hij zich volledig kan richten op wat er echt belangrijk is: De opdracht zo goed mogelijk voltooien. Hierom kan de monteur eenvoudig alle benodigde informatie vinden in de monteurs web-app. Hier kan de monteur onder andere zijn agenda inzien, de route zien die hij die dag moet rijden, de ingeplande digitale werkbonnen inzien en de checklist invullen die hij op locatie moet invullen. Daarnaast kan de monteur zowel online als offline op zijn account inloggen, zodat hij altijd en overal toegang heeft tot zijn agenda.

 • Communiceer in realtime met de binnendienst in de web-app
 • Krijg inzicht in de geschatte reistijd voor de dag
 • Eenvoudig de werkzaamheden starten vanuit de digitale werkbonnen

Probeer nu Plan vrijblijvende demo

Verbeter je dienstverlening aan de hand van diepgaande statistieken

Al de gegevens van je servicebedrijf worden automatisch bijgehouden en vertaald in waardevolle statistieken in Insezo. Bekijk bijvoorbeeld welk product het vaakst gerepareerd moet worden, hoe lang de gemiddelde opdracht duurt, welke NPS score klanten geven aan je servicebedrijf en vergelijk je statistieken met andere tijdperioden om inzicht te krijgen op de groei van je servicebedrijf.  

digitale werkbonnen servicebedrijf

Wil jij ook efficiënter werken met Insezo?

Neem dan vrijblijvend contact op met Renzo en hij vertelt je graag meer over de mogelijkheden.

image

Veelgestelde vragen.

Is Insezo geschikt voor mijn bedrijf?

Van groot tot klein helpt Insezo bedrijven met hun field service management activiteiten. Insezo wordt onder andere ingezet in de branches; gemeenten, aircobedrijven, koeltechniek, witgoedfabrikanten, bouworganisaties, isolatie, portocabins, witgoed, telecom, VvE beheer, zonnepanelen, keukenzaken en reparatie-, installatie- en servicebedrijven. Bij interesse komen wij graag eens vrijblijvend langs om Insezo persoonlijk onder de aandacht te brengen.

Krijg ik hulp bij het integreren met de software van Insezo?

In je Insezo account kun je meerdere instructievideo's vinden die je helpen om te integreren met de software van Insezo. Deze kun je vinden in het menu aan de linkerkant onder ''Help''. Voor zowel binnen als buitendienst zijn er meerdere instructievideo's beschikbaar. Je zult vervolgens automatisch worden doorgestuurd naar de instructievideo's van de binnen of buitendienst, afhankelijk van je account.

Is er een offline modus beschikbaar voor omenten waarop ik geen internet heb?

De monteur kan zijn agenda, waar hij al zijn afspraken voor de dag ziet, offline afhandelen. Het planbord zelf is niet offline beschikbaar. Echter zullen vooral de binnendienst medewerkers hiermee bezig zijn. Zij zijn vaak gewoon aanwezig op kantoor, of op een andere plek waar ze internettoegang hebben.

Wat zijn de kosten?

Wij werken met drie tariefstellingen te vinden op de pagina ''prijzen''. Zodra je gebruik gaat maken van Insezo krijg je beschikking tot een volledig operationele omgeving met alle functionaliteiten die je van een service management platform verwacht. Daarnaast kun je eenvoudig tal van aanvullende modules activeren via je eigen gebruikersaccount. Mocht je vragen hebben, neem dan direct contact met ons op.