Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Deze bedrijven en organisaties plannen de werkbonnen al met Insezo

Honderden bedrijven plannen efficiënter en beter dankzij Insezo. Wil jij ook het verschil maken met Insezo? Maak dan direct een gratis account aan en maak kennis met het complete en gebruiksvriendelijke serviceplatform voor ieder bedrijf met een buitendienst!

Storingservice.nl
Inventum
United Retail
ees Holland
Novy
itho daalderop
Dekker
Gemeente Den Haag
Franke
Caressi
Mixtus
GXO
VIP Installatie
Smeg

Eenvoudig je aanvraagformulier overzetten naar je website met iframe

Je kunt ten alle tijden een werkbon aanmaken via jouw eigen besloten omgeving binnen Insezo, maar hoe handig zou het zijn als jouw klant direct een service verzoek kan inschieten via jouw eigen website? Dat kan heel eenvoudig door ons iframe op jouw website te plaatsen. Deze iframe staat gelinkt met je aanvraagformulier, die hiermee 1 op 1 zal worden overgezet op je website. Zo kunnen klanten zelf hun serviceaanvragen invullen, en kan je binnendienst zich bezighouden met andere dingen.

Probeer Insezo nu

Personaliseer je aanvraagformulier met API

Naast het 1 op 1 overzetten van het standaard aanvraagformulier van Insezo, heb je ook de mogelijkheid om deze met een API documentatie over te zetten. Het voordeel hiervan is dat je doormiddel van een API documentatie het aanvraagformulier volledig kan aanpassen en personaliseren. Maak een aanvraagformulier die aansluit bij jouw bedrijf, en plaats deze eenvoudig op je website. 

Start gratis

clients/testimonials/inventum-logo.png

Jullie serviceplatform maakt het voor ons mogelijk om onze serviceverlening verder te optimaliseren! Door jullie ondersteuning op het gebied van routeplanning, reviews, analyses en koppelingen met ons ERP slagen we er steeds beter in onze dienstverlening op de vraag van de consument af te stemmen.

Marcel

Manager ICT, Service & Logistiek

clients/testimonials/ees.png

Bij EES Holland werken we met Insezo en zijn zeer tevreden over de werking van het programma en de snelheid waarmee onze wensen technisch zijn ingevuld in het programma. We kunnen zowel de voorraad van reserveonderdelen bijhouden alsook eenvoudig onze monteurs inplannen en afspraken met de bewoners maken die daarvan ook weer vanuit Insezo automatisch een bevestiging krijgen pers SMS en email.

Fred

Operationeel Directeur

clients/testimonials/den-haag.png

Opdracht geven aan meerdere aannemers vergt veel administratie en geregel. De toppers van Insezo hadden de oplossing! Eén programma voor alle aannemers gescheiden van elkaar, maar wel zichtbaar voor ons. Dat scheelt tijd en geld en een betere controle en naslag op de werken.

John

Afdeling Riolering

clients/testimonials/franke.png

Insezo is een fijn en laagdrempelig service systeem. Het aanmaken en volgen van een melding is erg eenvoudig en overzichtelijk. Dit bespaart tijd en werkt efficient waardoor snel en accuraat de consument geholpen kan worden. Ook de administratie die daarbij komt kijken verloopt zonder problemen.

Rob

Manager Sales Office

clients/testimonials/service-first.png

Wij maken gebruik van Insezo voor het registeren en plannen van al onze service activiteiten. Door Insezo hebben we snel en duidelijk inzicht in openstaande en gereden activiteiten. Middels een modulaire wizard is alles naar eigen smaak in te richten en kunnen we de juiste informatie verkrijgen en delen. En door ook onze partners met Insezo te laten werken, hebben we minder administratie!

Victor

Service Manager

clients/testimonials/art.png

Wij zijn een bedrijf welke serviceopdrachten uitvoert door de gehele Benelux en Duitsland. Door een plotselinge groei van het aantal opdrachten was onze manier van serviceopdrachten afhandelen achterhaald en raakten we het overzicht kwijt. Met het in zee gaan met Insezo hebben we weer helderheid in de lopende opdrachten. Ook het team van Insezo reageert adequaat als er ondersteuning nodig is.

Alex Reparatechniek

Eigenaar

clients/testimonials/mixtus.png

Als Mixtus zijn wij zeer tevreden over het gebruik van Insezo. Het werkt snel, duidelijk en efficiënt zonder redundantie. Het brengt rust in de verwerkingsprocedures en geeft ons meer tijd en ruimte om ons op onze core business te richten. 

Mo

Eigenaar

Waar komen de verzoeken terecht?

Alle service verzoeken die binnenkomen via het webform komen in jouw besloten omgeving binnen Insezo terecht in een aparte status. 

Hoe kun je de software van Insezo nog meer gebruiken?

Benieuwd naar wat onze software nog meer te bieden heeft? Lees dan hieronder hoe je de software van Insezo ook kunt gebruiken als:

Heb je nog vragen of heb je advies nodig? Neem dan vooral even contact met ons op. Wil je vrijblijvend de app uitproberen? Gebruik hem dan 14 dagen gratis.

Wil jij ook efficiënter werken met Insezo?

Neem dan vrijblijvend contact op met Renzo en hij vertelt je graag meer over de mogelijkheden.

image

Veelgestelde vragen.

Wat is het verschil tussen een API en een iframe koppeling?

Je kunt bij Insezo je aanvraagformulier zowel met AP als iframe koppelen aan je website. Het verschil tussen de twee koppelingen is dat je bij een API koppeling je aanvraagformulier kunt aanpassen en personaliseren. Bij een iframe koppeling is dit niet mogelijk en zal de vaste aanvraagformulier van Insezo 1 op 1 op je website worden geplaatst.

Mijn koppeling werkt niet. Wat moet ik doen?

Geen zorgen! Controleer eerst of je de juiste koppeling hebt toegevoegd en ververs vervolgens de pagina. Werkt je koppeling nog steeds niet? Neem dan Contact met ons op. We helpen je graag!

Moet ik extra bijbetalen voor een webframe?

Nee! Insezo is een all-in-one serviceplatform en de webframe is hier een onderdeel van. Dit is dan ook in de vaste prijs inbegrepen. Je kunt de prijzen bekijken op de pagina ''prijzen''.